Clubul "babelor" FIV-oase 62
Raspunsuri - Pagina 18
QiaoBing spune:
lara era o intrebare retorica Ma gandeam doar cum se impiedica Elly (care doarme linistita la ora asta si habar nu are ce debitez eu pe aici cu neorunul obosit) de faza cu chilotii cand pe partea asta a comis-o rau de tot dpdv bisericesc, deci teoretic ar trebui sa fie in categoria celor "renegati".
adriana pisoiasii mici. cumva nu te lasa sa dormi de bantui la ora asta pe aici ?!?
MeAlex spune:
Atat timp cat biserica (si cea ortodoxa si cea catolica) nu accepta nici macar planningul familial, in sensul evitarii perioadei fertile, ca sa nu ai nu stiu cati copii pe care sa nu ii poti intretine...ce sa mai zic de contraceptive sau prezervativ...banuiesc ca intra la perversiuni.
Asa ca, fetelor, nu va faceti griji, oricum am calcat pe bec cu toatele in domeniul asta.
Si eu consider ca atitudinea asta de ev mediu a bisericii fata de femeie este misogina, si cea mai cruda si gratuita chestie este interdictia mamei sa participe la botez pana nu i se face o slujba...Eu judec asa: inainte de sarcina si in sarcina, pot intra in biserica, nu am vreo problema...si la nastere, ce se intampla? Atunci sunt mai pacatoasa?? Mi-as fi dorit ca biserica sa promoveze mai mult minunea nasterii unui copil, nu sa considere ca o femeie care a nascut e "murdara".
Cum ziceam...reguli alei alte lumi...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
adrianaady spune:
Lara ramin pe aici, imi e drag si ma simt bine . Sper sa aflam luni clar ce sex are si kinderel ca prea ne tinu in suspans atita vreme. Ce o fi deja nu prea mai conteaza, sanatosi sa fim cu toti, ca incep sa cam "scartii" si eu din pacate ...
adrianaady spune:
Qiao recunosc ca suntem toti trei pasari de noapte de cand suntem in co ne trezim pe la 10-11 si adormim seara tarziu
De citeva saptamini sunt complet si profund acaparata si cucerita de House, va zic sincer habar nu aveam cit de complex si interesant este acest serial, ma apropii de finalul seriei 6 si sunt complet "indragostita" de dr House
QiaoBing spune:
adriana join the club of House addicted
MeAlex deci nu sunt singura nascuta in alta epoca.
MeAlex spune:
Nu esti, Qiao!
Ady, de ce spui ca scartai? Stiu ca iti promisesem un tabel legat de anti FXA, dar nu l-am mai primit nici eu. Acum sunt importante IR-urile si cresterea bb-ilor.
Si eu sunt fan House...si Grey's Anatomy & Private Practice. Azi am vazut primul episod din noul sezon de Grey's Anatomy.
Ma retrag, azi am avut un termen de predare (de fapt asa imi propusesem eu, termenul era pe 08.10) si am respirat putin. Aseara eram varza, aparuse o traducere urgenta si mi-a incurcat putin planurile.
De maine, ma apuc de treaba, am mai primit un proiect.
(lucrez pe cont propriu si incep sa se miste lucrurile)
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
gabyv spune:
Hai ca vin si eu la sueta de seara/ noapte
Pai eu am fost nasa si bloody ...pai ce era sa fac...sa aman botezul? Si asa in dimineata aia am plas de fericire ca mi-a venit...dupa 60 de zile!
Aaa si Elly, sper ca iei lumanarile in dimineata aia, ca mie mi-au murit florile in noaptea dinainte...dar nah, aici nu se fac lumanari, le-am facut eu ...la mana...
Aici popii din Bor sunt mai relaxati, nu de alta, dar unul este infirmier, iar altul este muncitor in constructii.
Ah, da si eu imi iau cate 100 de teste de pe ebay si fac din Z10 de ov si trec pe sa. de pe la 25, pana la vreo 2 zile dupa ce imi vine.na am auzit multe care au ramas si nu au stiut, inca mai visez cu ochii deschisi
MeAlex spune:
Noapte buna, fetelor!
elly_me spune:
Lara.. nu mai sunt chiar asa haioasa ...
Mi-a cam disparut cheful de glume si zambetul ...
Nu am chef de nk ... nu reactionez la glume ....
Imi vine sa ma inchid intr-o cutie si sa nu mai ies de acolo...
Aseara ma uitam la stiri la prima si am vazut povestea a 2 fetite gemene care acum 10 ani au fost parasite de mama lor pe un camp cu gunoaie ... le-a pazit un catel pana le-a gasit un baiat ...
Au fost adoptate de o familie si le arata ce mari s-au facut ...
Imediat am inceput ...
Sunt ff sensibila la astfel de stiri ...
Asa ca nu ma voi mai uita deloc ...
Cred ca sunt asa pt ca nu stiu ce sa fac in continuare ... abia astept sa vb cu dl dr. sa ne spuna ce am putea face ...
Deci sunt intr-un mare butoi ...
PS .. .si pantofii chiar imi "flencanesc" ...
Asa ca am trecut la opincutze, dar si el mi-s largi...
Qiao ... deci m-a renegat biserica???
Acum ce-o vrea DD ... daca-mi vine nu va sti nimeni nu ??? o sa fie un secret si eu voi fi o mare pacatoasa care a spurcat biserica (ce urat suna .. beah)
Ufffffffff nici somn nu mai am .. ma trezesc dim la 4.30 si stau cu ochii pe pereti ....
Nu am cumparat pt botez mai nk ... maine voi pleca la socri ...
Trebuie sa ma adun si sa ma ocup..
In principiu, am idee ce tb sa iau:
Lumanarea am comandat-o pe un site .. si deja am vb la o firma sa mi-o impodobeasca cu trandafiri albi .. si inca niste floricele albe (dar nu stiu cum se numesc
Lumanarea va fi sculptata manual cu trandafirasi albastri pe ea ...
http://www.lumanaridragstar.ro/index.php?lumanari-produs-detalii=960
Costumasul va fi acesta :
http://www.annebebe.ro/Hainute-Botez-AnneBebe/hainute-botez-baieti-iarna/costum-baieti-botez/%20Costum-Botez-Capitan-din-catifea-Maneca-Lunga
Eu il vroiam pe acesta , dar mamica lui a spus ca-i cam rosu .. mie imi placea ca se asorta cu mine
http://www.annebebe.ro/Hainute-Botez-AnneBebe/hainute-botez-baieti-iarna/costum-baieti-botez/costum-printul-william
Si mai tb sa cumpar alte 2 costumase draguta si finute , o paturica haioasa, prosop (as prefera brodat), bratara (dar nu stiu ce sa-i gravam pe ea ... mi se pare prea clasic sa-i trecem numele ca la catelus ..)..
As fi vrut sa-mi iau pt biserica acest costumas (pe alb).. dar cand am sunat sa intreb daca au toate masurile .. mi-a spus ca nu mai au (desi pe site apar )
vroiam sa ma asortez cu bebe
http://www.madame.ro/eshop/tinute-dama-office-casual-ocazie/tinuta-16186.html
Asa ca ma voi duce la magazin direct .. si voi vedea ce-mi gasesc ...
Nu ma pot duce la biserica cu rochia care mi-am luat-o pt restaurant .. este cam rosie .. scurta ... umeri goi...
Aaaa mai tb sa iau cruciulite, fasa + panza, prosop+ulei+ vin..
Valeleu ..
Deja m-am panicat
Trebuie sa mi le trec pe lista si sa le rezolv ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
Lara27 spune:
'neatzaaaaaa
azi, m-am trezit "normalisch"..still, home alone (hubby la Buc, pana duminica..) so, vedem cat tine minunea..
ady, welcome, welcome in Clubul the House addicted!! absolut senzational, my absolut fav..discutasem mai de mult aici, pe forum, si stiu ca, e un Club ales (parca o convertisem si pe Ana, la un moment dat..)
well, ca tot mi-am amintit, pentru cunoscatoare desigur, am mai vazut niste seriale, pe care vi le recomand cu caldura:
- "Lie to me"
- "Suits"
- acum vreau sa incep "Homeland"; e serialul preferat a lui Obama si mor de curiozitate (cica in fiecare duminica dupa-masa, cand Michelle cu fetele merg la tenis, el merge la birou "sa munceasca" si se uita acolo, nestingherit, la serialul preferat; si nu rateaza niciun episod - cel putin asa a declarat)
va doresc o zi insorita, relaxata si vesela,
sunt prin zona
p.s.: acum am vazut pe CNN un interviu cu Nicole Kidman, super interesant - despre tratamentele ei de fertilitate, pe care le-a facut ani de zile, numeroasele esecuri care au dus la depresii si minunea pe care a trait-o cand a reusit, la 40+ sa aiba prima fetita (a doua e via mama surogat)..
p.p.s.: elly, un extra-big-big hug for you!..tu stii ca ai un loc special, acolo, in sufletelul meu, haioasa ori nu, stimulata au ba, cu pantofi ce flencane sau strang..chiar nu conteaza!! esti simply a sweetheart si-mi place mult sa te gasesc in cercul meu de girlfriends, chiar daca virtuale..heads up, my friend, vine ea si vremea noastra!! am zis!
to be continued..