Clubul "babelor" FIV-oase 62
Raspunsuri - Pagina 14
Lara27 spune:
aloha si din partea mea (vb danielei), eventual din Hawai-ul visurilor mele..
home again, yey
cardurile sunt goale, dar deh, "burtica" e plina..speram sa si ramana asa (aaahhhh, si nu, nu ma refeream la mancare, nope..)
sunt ZEN total (qiao, m-am conformat); acum, stai sa-ti explic si cum s-a intamplat: inainte de ET, zeloasa tare sa-ti ascult sfatul, m-am gandit serios (si hard!!) ce anume ma relaxeaza pe mine complet???..si.. doh..shopping, baby, shopping
so, pe ultima suta de metri, m-am mai facut de-o "tura" la Parndorf si bocceluta s-a umplut cu: 2 perechi de boots (unele black leather, moale de mori, toc inalt, de alea de cad in bot fara sa fac macar un pas si unele cu siret pana peste glezna, trendy rau prin occidentul evoluat, un cardigan de la miss sixty, underwear CK, cosmeticale Mac (big fan), etc..in fine, but who the heck is counting??) si, nu te gandi, ca a fost singura "escapada" de gen de pe traseu..dar, cum am menorie selectiva, am eliminat complet momentul POS, asa ca, acum, me zen (ahhh, si nu-mi verific Internet Banking-ul, DD fereste, ca sa si raman asa in continuare..he, he)
Ana, pai, m-am gandit, sa testez, de exemplu, maine.. ca tot am facut pregnylul ala la ET si, garantat, imi iasa asa si mie (finally!!) pozitiv..dc stau sa ma gandesc bine, ar fi chiar o idee interesanta, doar asa, sa testez ce moaca face tipa simandicoasa de la receptia clinicii unde recoltez si care nu rateaza sa-si dea ochii peste cap, de cate ori (re)apar si solicit, senina: analiza bhcg & prg..
o alta varianta care-mi surade e, of course, sa nu testez deloc si sa stau zen, asa, la infinit, bine-merci..ca, daca tot am si estrogeni in meniu, nu vine cm singur.. never ever
btw, PK, se tinea de glume sau, ma rog mindgames (cred ca e o noua tactica sau, il inspira disperarea de a ma vedea odata pregnanta): remember now, today, you are 19 days pregnant mi-a zis la ET..super gluma, am ras cu pofta..mai trist e, ca au ras si toate asistentele din OP..cred ca, toata lumea e convinsa deja ca, eu fac IVF just for fun..ca am eu asa o ambitie, sa nu ma gravidesc, ca sa am un pretext sa fac shopping abroad..mmmmhhhh, e chiar plauzibila ipoteza, dc stau sa ma gandesc ca: imi place in clinici, n-am emotii, me likey printre medici, cu cat mai multi cu atat mai bine..so, bring it on..
app, dottora aici loco', unde am (tot) mers sa fac scan-uri pt ovulatie/endo, m-a intrebat ultima data, dc nu m-am plictisit???.. ha?? nu, i-am zis, e noul meu hobby, doar ca, n-ar fi rau sa am si rezultate in curand, ca-i un hobby sezonier, si deja ma concentrez sa-mi gasesc altul, la pensie..
huh, mai vroiam sa zic ceva...dar uit, uit..aha..
merci frumos de urari si ganduri bune, girlz, tare wished they could help..
huh, ma retrag, deoarece la ora 1 (a.m.!!! - ora noastra) incepe prima debate (din trei) dintre Obama si Romney si transmite in direct CNN-ul..va fi macel, sigur..(p.s.: ari, America voteza, esti pe faza?) huh, uite ca, mai si rimeaza
va pupic si spor la somnic
to be continued..
bombi spune:
lara, welcome back si la multe zile inainte (de gravideala)!
Daca chiar esti pusa pe poante si vrei sa faci beta dupa pregnyl (ai facut pregnyl sau ovitrelle?), please rezolva-mi si mie un pitic.
Piticul zice ca beta ar tb sa fie negativ dupa ovitrelle (care cica e HCG-alfa). Tu ce zici?
Lara27 spune:
meine Liebe,
am facut pregnyl 5000UI, care e hcg natural si care, dupa umila mea parere, tre' sa pozitiveze orice pee-test de pe lumea asta, care detecteaza hcg..
intr-adevar, ovitrelle e hcg sintetic (alfa) dar, e totusi hcg..so, pt un banal pee-test nu cred ca tre' sa conteze diferenta si se pozitiveaza anyway..for sure, in fact (cu conditia sa existe in organism in cantitate suficienta pt a putea fi detectata si sa fie un test reliable, desigur)..
acum, nu ca as vb eu din experienta mea de "bete" si pee-sticks pozitive, dar, sunt pretty sure..
p.s.: sandy, de exemplu, a facut un pee-test la un beta din sange de >100 si a iesit negativ.. deci, nah, get the idea..
eu zic ca, testele CB digitale sunt destul de acurate, detecteaza un beta++ si la 10 zile DPO..
to be continued..
gabyv spune:
Neata
Lara, pai cu shopping de asta ....yammy... si cica ea s-a dus si pe la clinici
Confirm, cu Ovitrelle iese test de peepee pozitiv, testat pe propia piele, ca na....macar fake sa am si eu...l-am pus la pastrare, sa il expun in baie, cand o veni mama in vizita.
Mda,deci- la noi ploua de rupe, ieri al meu si-a uitat umbrela in metrou si azi a luat-o pe a mea, care este ...mov....iar eu plec in jumate de ora...si nu mai am inca o umbrela. (evident ca distanta pana la servici a castigat)
miky82 spune:
Lara bine ai revenit acasa! eu as face un beta doar asa sa le fac in necaz fetelor de la laborator ca doar o sa iasa pozitiv.
Daniela Doamne ajuta, sper sa nu se razganeasca donatoarea!
Declar si eu ziua 1, o sa sun sa ma programez la dr sa vad ce o sa fac mai departe.
Elly la tine au venit uratii?
fete dragi.
velvet spune:
miky sa fie bine pe mai departe!
daniela,Doamne ajuta!
amalia,succes!
sami,ari,pe unde sunteti?miss you!
aristica spune:
salutare - aici sunt, dar n-am avut net
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
velvet spune:
am si eu o intrebare.anul trecut in octombrie mi-am facut hormonii.de atunci nu.vreau sa ma duc sa repet progesteronul din cauza menstrei mle schimbate.mi-a iesit anul trecut 14,30 ng/ml.interval 3,23-38,63.vi se pare mic?as putea lua ceva supliment?nu stiu de care,ca nu am luat niciodata.multumesc