Clubul "babelor" FIV-oase 62

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lara, tin pumnii stransi, Doamne ajuta!

Daniela, eu traiesc cu imaginea somonilor prinsi de ursi si aia nu pareau monstri.

Marrina, da-i pe google translate din germana in engleza. Daca dai in romana, sunt sanse mari sa nu pricepi nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Neataaa
Lara felicitari pt expendati, cloceala placuta si cu spor !
MeAlex eu nu recoltat la Cantacuzino, am dus doar probe pt urina. pt sot trebuia sa recolteze acasa si sa fugem cu gigeii in dinti pana la ei, dar sotul nu a fost de acord si a refacut la Polisano unde i-a iesit acelasi enterococ.
daniela somonii intr-adevar arata f urat in ultima faza a vietii lor, cand merg in amonte sa depuna icre. pur si simplu se transforma pe drum in acei "monstri", nu mai stiu de ce are loc aceasta transformare fizica.
Marrina o parasc pe Lara, daca o sa se plictiseasca cat cloceste poate te ajuta ea cu traducerea, mai ales ca e pasionata de subiectul asta.
mai apar eu pe aici, sunt f ocupata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Qiao neata.ce rezultat?

L.E. qiao,ai editat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Help me...
Eu tot astept Z1 si inca nk...
Inainte imi venea cam la 2-4 zile dupa utrogestan .. si acum sunt in Z5..

Voua la cat timp va veneau uratzii ....?

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

elly si mie dupa ultima tentativa mi-a venit ceva mai greu, parca la 5-6 zile. uite ca nici nu mai stiu exact, stiu insa sigur ca m-am plans si eu la voi ca nu mai vine

le: in schimb cred ca imi vine azi, in z23 am vazut aseara ceva spoting, am facut calculul - z21, initial mi-a tresarit inima, dar pe urma mi-am dat seama ca nu are de unde, iar azi deja am senzatiile obisnuite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

neata fetele
elly pai calculeaza de la ovulatie 14 zile; si mie mi-a venit in 2-3 zile dar dupa beta; tu nu ai facut transfer deci....
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

marinna, pina apare lara, pot sa incerc eu sa ma uit peste raspuns

btw, lara, expandare totala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Elly, imi amintesc ca intrebase Qiao de ce nu vine, si ii ziceam ca mie imi venea dupa 3 zile de pauza, deci in a 4-a (si asa i-a si venit).
Luna trecuta, mie mi-a venit in a 5-a zi de pauza, in z28, chiar ma gandeam ca e dragut corpul meu, si face el ce face si imi ofera un ciclu de 28 de zile (nu ca mi-ar fi de vreun folos).

Qiao, sigur, sigur n-are cum? Ti s-a mai intamplat sa apara asa devreme menstruatia?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

MeAlex din pacate a venit si mai devreme de atat, la 22, 19 si chiar 17 (dar atunci eram dupa histero si sa zic ca ii dau circumstante atenunate).
ce memorie ai ! m-am uitat acum pe tabele, eu am intrerupt pe 7 si mi-a venit pe 11.

Mergi la inceput