nelamurire!

nelamurire! | Autor: lalala13

Link direct la acest mesaj

Buna, postasem si eu la umanitare despre o initiativa de ajutor a copiilor parasiti - mai exact o nevoie urgenta de scutece. mi s-a sters subiectul fara nici o explicatie(ca de inteles inteleg daca mi se explica). dorinta mea era sa stie de aceasta actiune cat mai multa lume si mi s-a parut clar un subiect de umanitare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Cand am sters postarea ta - am scris si o explicatie - cauta in email.
Ideea este ca daca vrei sa ajuti niste copii, trebuie sa te implici nu doar sa dai un link. Pe forumul umanitar, se fac actiuni organizate, si nu este suficient sa dam niste linkuri ale unor organizatii.


Sanatate si o zi cu soare va doresc!

**************
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Acum am vazut. Nu era vorba de realizat actiuni in numele altor organizatii, ci sa ajutam niste copii. Si postul era in ideea de a informa cat mai multa lume de situatie.

Poate nu am ales bine ca am postat la umanitare. Poate daca il puneam la discutii generale era alta situatia. trist..

M-ai mahnit cu raspunsul tau. Adica daca nu exista o campanie pornita aici, mai bine nu ajutam sau sa nu facem cunoscute cazurile respective.

Si mentionez ca nu sunt implicata in acea organizatie, dar mi s-a adus la cunostinta si mie de acesti copii.

Multumesc de rapsuns. Eu o sa ajut chiar daca nu este o campanie initiata aici.Oricum clar nu o sa mai fac aceasta "greseala" si sa fac concurenta dc ( caci de fapt aici e buba)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu cred ca ai inteles corect.
Orice actiune de sprijin (material) presupune o responsabilitate concreta. Aici pe acest forum exista aceasta regula de la inceput si ar fi fost bine sa o cunosti pentru ca nu doar ca este publica si chiar obligativa.
Doar in conditiile mentionate se pot desfasura actiuni sau sprijin sau promovari de ordin material cu caracter umanitar.
Nerespectarea acestor conditii duce automat la blocarea oricarei actiuni.
Motivatiile sunt mai multe si experienta concreta de-a lungul a mai bine de 10 ani de activitate (inclusiv cu caracter umanitar), ne-a dus la adoptarea acestor reguli valabile pentru oricine doreste sau decide sa actioneze in aceasta directie pe acest forum.
Nu discutam de nici o concurenta este total eronata aceasta afirmatie, DC nu are ca si scop si activitate principala actiunile umanitare, ba mai mult DC este gratuit pentru utilizatori si implicit nu obtine profit, iar din activitatile cu caracter umanitar este chiar un nonsens sa discuti de concurenta.
Poate mai reflectezi.

O zi buna!

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput