FIV cu Dr. Dragos Albu 67

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns London2012 spune:

Ladies!!!

Dar mi-a iesit bhcg: 1022.77 ziua 13
Am scris in primul mesaj dar nu cred ca am fost foarte clara de emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

London felicitari! Super beta
Avem majoretele pregatite si pentru tine:

Ce vesti frumoase si tu si Lili, m-ati facut fericita. Sarcina usoara si peste 9 luni sa va bucurati de micuti, cand ii veti lua pentru prima oara in brate

Mergi la inceput

EllaE, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

London ,Lili felicitari

Mergi la inceput

crystyne, multumesc! Sa fie bine pentru noi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ spune:

Multumesc, fetelor
tocmai pe 25.10 am programat ecografia..mai e o eternitate pana atunci...in rest ceva dureri de burta ca la CM, parca ceva greturi(dar trec repede starile), dureri de spate, ceva mai des la baie(dar nu cine stie ce).
london...sa fie tripleti oare la o valoare asa de mare?
Doamne ajuta pentru toate fetele.
Mi-a spus lucia sa iau duphaston daca apar sangerari, dar nu mi-a precizat cate, cum...
cum cum iei london? am inteles bine: 2 pastile la fiecare 6 ore?

Mergi la inceput

lili, eu am avut sangerare sambata, nu foarte rau si s-a oprit repede. Am luat atunci 4 duphaston, 1 no spa forte si 1 uscosin supozitor. Apoi am luat 2 duphaston la 6 ore si mi-a spus azi Lucia sa continui asa pana la eco. Si eu am tot pe 25.oct
De asemenea, mi-a spus Lucia ca e posibil sa fie 1, 2 sau 3. Mi-a spus in mare ca e o valoare buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

...mai,mai domnita din ''Londra'',cati pui ai pus?gemeni ai sigur,poate tripleti?Lumimar,daca nu ai capatat informatiile ti le dau eu(tel.0723.532.670)...fete,pana la urma,cine si-a depus dosarul din iulie incoace a primit vreun raspuns?eu astept......vineri pe 12 cu cine ma tin de manuta?
doamne curajoase
Arabella,36 ani,viitoare mamica sper de 2prin Fiv2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ spune:

ok, merci london...asa...sa fiu informata si pregatita...eu am seara tarziu ecografia
pupici

Mergi la inceput

Arabella, FIV-ICSI, ET cu 3 pitici cu 8 celule grad 1.5. Mi-au recoltat 14 ovule, 13 au fost injectate, 11 au fertilizat si 3 au fost ok. Nu am mai avut ce congela.

Mergi la inceput