FIV cu Dr. Dragos Albu 67
Raspunsuri - Pagina 14
lili_ spune:
buna dragelor
astazi am fost la MD sa fac testul si spre marea mea surprindere si dezamagire nu mi-au recoltat fara trimitere. si bineinteles ca nu am avut nimic scris cum ca ar trebui sa fac betaHCG.
asa ca am facut o reclamatie si am plecat catre alta clinica...mi-a iesit si rezultatul: 252 -sunt parca alte valori ca la MD, nu le mai stiu pe acelea, dar pana acum este bine se pare. sunt in grafic. imi este si frica sa ma bucur prea tare....
va pup
QiaoBing spune:
lili valoarea e super ! felicitari. nu inteleg cum de nu ti-au recoltat, eu nu am avut nici o data probleme, la clinicile Medlife ma intreaba doar la receptie cine mi-a recomandat. La MMF ma cunosc deja ca sunt pacienta lor si nu mai trebuie sa zic nimic ...
London2012 spune:
lili, felicitari! Eu ar trebui sa fac bhcg marti. Am facut ET pe 25 sept. Nu mai am rabdare si imi vine sa ma duc sa il fac luni. Tu cand ai facut ET?
lili_ spune:
multumesc fetelor
eu am facut FET pe 24.09, cu o zi inainte de tine, astazi ar fi z12.
Ce sa zic, eu nu prea aveam cum sa ajung la bucuresti luni si a trebuit sa o fac astazi...adica nerabdarea era mare...
mi-au spus de la ML ca regula asta cu recoltatul este noua. Eu oricum sunasem cu 2 zile in urma si nu mi-au pomenit nimic..de aia m-am cam enervat. nici tsh nu mi-au recoltat, tot asa ca nu aveam recomandare scrisa. la MMF nu era nimeni. dar important e rezultatul acum.
London, ce sa zic...cred ca o poti face si luni, ma gandesc ca nu are cum sa iasa luni negativ si marti pozitiv, nu? Mult mult succes iti doresc
maripet spune:
Bafta tuturor fetelor!
La profil am pus si o poza cu bebeii mei.
Pentru fetele care nu stiu sunt rezultatul unui FET facut in decembrie 2011. Deci se poate si asa.
Arabella34 spune:
Lili,gemenasi oare?Felicitari....London,bine ai indraznit,Maripetda,s-a putut...la tine...Lili,nu am intampinat probleme la recoltarea Bhcg,nu stiu ce s-a mai schimbat din aprilie pana acum......fete,pe 12 la ora 13 am programare la MMF,cine mai ''indrazneste'' sa vina?
fete curajoase
Arabella,36 ani,sper viitoare mamica a 2prin Fiv 2
cumintzica12 spune:
Buna,
Bine v-am gasit, sunt noua pe forum :).
Eu tocmai ce am facut laparoscopie la medlife. Am platit in total 20 mil (incluzand decontarea CAS)... am avut o noapte de cazare, mese (de parca as fi putut manca :)), precum si toata medicatia postoperatorie: antibiotic, calmante (desi eu nu am cerut, nu am avut dureri), anticoagulant...
Succes tuturor aspirantelor!
lumimar spune:
Lili ,felicitari pr valoarea beta.pt ziua 12 e cam valoare de la mine in ziua 12 a fost 106 si a iesit o fetitza care acum face numai prostioare...
Bafta fetelor la monitorizari...vrem ooo de cea mai buna calitate
Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
lumimar spune:
Arabela te asteptam cu vesti bune de la intalnire
Fetele noi bine ati venit sedere scurta pe aici
Pup la toate fetele
Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
cumintzica12 spune:
Multumim, lumimar :)
Am si eu o intrebare pentru fetele care au facut laparoscopie: cate luni ati incercat natural, pana ati trecut la etapa urmatoare (dr mi-a zis ca putem incerca si natural, dar sa nu asteptam prea mult, pentru ca am endometrioza :(...sa mergem pe 2 IA, si apoi sa trecem la fiv)...
Mi-e cam teama... si de IA, si de fiv.. dar sunt dispusa sa trec prin oricare ....nu vreau nici sa astept prea mult, dar vreau si sa-mi dau o sansa la natural (desi dr nu parea prea optimist....)