FIV cu Dr. Dragos Albu 67
Raspunsuri - Pagina 12
London2012 spune:
Salutare tuturor,
In primul rand as vrea sa va multumesc pentru ca de aproape 1 luna si jumatate "va citesc" si sunt incurajata de tot ce scrieti. Chiar daca sunt noua aici, ma simt deja ca intre prietene.
Am facut FIV-ICSI la MD Dr. Albu la sfarsitul lui septembrie, sotul cu oligoastenoteratozoospermie severa (lunga rau denumirea), la mine nu au existat probleme. Marti trebuie sa fac Bhcg si sunt din ce in ce mai nerabdatoare.
ET cu 3 pitici cu 8 celule grad 1.5. Mi-au recoltat 14 ovule, 13 au fost injectate, 11 au fertilizat si totusi doar 3 au fost ok. Nici macar nu am avut ce congela. Nu mai conteaza insa pentru ca astept ca cei trei luptatori sa fie lipiciosi.
Gata! Am spus si povestea mea!
Bine v-am gasit!
London2012 spune:
QiaoBing, multumesc! Ma tenteaza ziua de luni dar totusi incerc sa ma conving sa astept pana marti
Annika spune:
bine ai venit London si multe vesti bune.
fetele, ce fac daca am uitat sa iau utrogestanul si duphastonul, le iau acum sau astept cand ar trebui sa le iau in mod normal (adica la 19:00)?
QiaoBing spune:
Annika cum ai uitat, soro, tocmai tu ?!? Nu ai luat nici dim nici la pranz ? Iei acum si decalezi putin mai tarziu pe cel de seara.
Annika spune:
... am uitat doar la pranz ca am fost intr-o sedinta, trebuia sa se termine la unu si am iesit abea acum
London2012 spune:
Annika, multumesc!
Ladies, dupa ET mi s-a spus sa continui cu clexane (ceea ce si fac), 1 injectie seara. Aveti idee daca este procedura standard si pentru ce este clexane (stiu ca este anti coagulant) in procedura FIV?
ELLAMIA31 spune:
EllaE, multumim! Mai ai putin si incepi si tu parca stimularile, nu?
London2012: te asteptam cu vestile bune mult dorite si sa ne mai vizitezi apoi sa ne incurajezi si pe noi, aspirantele..
Maine, monitorizarea no.2!
Pup!
QiaoBing spune:
bafta maine la monitorizare, sa veniti cu foliculasi frumosi !!!
london Clexane nu e in procedura standard.
eu cand am ajuns acum 2 ani la dr Albu, tocmai cand sa incep fiv-ul am ramas natural. la eco de 5 sapt mi-a recomandat sa fac analizele de trombofilie, am gasit niste mutatii, am inceput Clexane in s6, dar la eco de 7 sapt sarcina era deja oprita in evolutie. atunci am fost suparata ca nu mi-au fost recomandata analizele inainte. probabil ca au mai fost si alte cazuri. am observat cum treptat a inceput sa recomande analizele, iar ca tratament Clexane, apoi si aspirina (pe care mie initial mi-au recomandat-o de la Fundeni, iar el mi-a zis sa nu o iau) Ca fapt concret, anticonceptionalele, de ex, nu sunt recomandate in tromboze si nici utrogestanul nu e mai breaz. Eu am reusit sa accept intr-un final ca medicina nu e o stiinta exacta si ca dr fac si ei ce pot.
angelica28 spune:
betty eu am facut laporoscopia la MD cu Dr Albu anul trecut in noiembrie, ma costat 19 mil ,asta in conditiile in care am dus adev de salariat si am avut o reducere,si pt ca nu mi-a gasit nimic acolo nu a fost nevoie sa intervina cu ceva ..............aveam o colega de salon ,ei ia luat 28 mil ,dar i-a scos un ovar ..........,nu am idee cit mai este acum ,cu siguranta sa mai scumpit!
London bine ai venit la noi ,tin pumni strinsi pt un beta mareeeeeeeeeeeeeee!