FIV cu Dr. Dragos Albu 67
Raspunsuri - Pagina 10
andra1980 spune:
buna fetelor, in sfarsit s-a miscat mai repede ministerul sanatatii, s-au virat cred banii catre medlife.astazi mi-a dat Lucia sms si mi-a spus sa ii spun care a fost ultima zi a ciclului menstrual si cand cred ca ar trebui sa imi vina ciclul pt a mi trimite schema de tratament. ce ghinion am', mie trebuia sa imi vina pe 22 sept dar se pare ca ma sarit. am asteptat am crezut ca o sa am o surpriza dar nu, mi-am facut dimineata testul si ce credeti negativ. o sa continui sa mai imi bag utrogestan sa imi vina ciclul odata. acum nici nu stiu in ce consta tratamentul pt fiv si cam cat dureaza. am sunat-o pe Lucia i-am spus despre problema si mi-a zis sa o sun in prima zi.eu sper sa imi vina cat mai repede pt a nu mai intarzia mult cu tratamentul pentru fiv. am vazut ca deja este cineva in tratament. imi spuneti si mie va rog cum se procedeaza?
legat de acupunctura, eu am fost la dr Coldea in ianuarie 2012 si vreau sa va spun ca am fost foarte multumita. eram foarte stresata de la munca, foarte obosita, si credeti-ma ca in urma sedinitelor de acupunctura eram alt om(foarte linistita) i-am povestit ca vreau sa fac fertilizare si chiar mi-a recomandat sa merg cu 1 luna inainte de fiv la cateva sedinte de acupunctura'.chiar acum ma gandesc cum sa fac pt ca daca imi vine ciclul nu poti face acupunctura.
'nu stiu cred ca maine seara mai intru, in cursul zilei sunt la munca si nu am cum sa intru pe forum.
va pup
liza79 spune:
Annika, felicitari pt inimioara! Acum incearca si tu sa te mai calmezi, tratament oricum mai mult de atat nu poti face. si asteptam numai vesti bune de acum incolo
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 16+
crystyne spune:
Neatza doamne scumpe
Da, EllaMia a inceput sa-mi placa ..abia astept si eu sa scap de ele i-ti dai seama ...cui crezi ca ii place sa se intepe ?
va pupic si sa aveti o zi frumoasa
Arabella34 spune:
...cum?''avem'' bani pt FIV-ul ''sustinut''?adica si noi care am depus dosarele in iulie si asteptam raspunsul?
apropos,fetele,ati primit vreun rasuns?eu astept...inca
fetele luptatoare
Arabella,36 ani,viitoare mamica sper a 2prin FIV2
P.S.Annika,bafta fetele din ''focuri''
QiaoBing spune:
Annika felicitari pt inimioara Acum te linisteti, da ?!?
andra eu am facut acupunctura inclusiv la cm. Nici cand faceam QiGong sau yoga nu exista interdictie pentru aceasta perioada.
Felicitari pt fonduri si va astept pe baricade !!!!!
Fetele in focuri, cand mai aveti monitorizare ?
EllaE spune:
Andra procedura pentru FIV poate sa difere - daca e protocolul scurt (fara AC), daca e cel lung (cum avem majoritatea de aici), daca e cel pe ciclu natural, etc.
Oricum Lucia o sa-ti dea schema si o sa-ti explice exact ce tratament ai, si cum trebuie administrat. Daca e protocolul lung vei lua "cateva" zile anticonceptionate - probabil intre 14 - 40 de zile, in functie de cum decide Dr. Albu, apoi vei avea o monitorizare eco plus sange - dozare estradiol si progesteron, si apoi incepi stimularea ovariana. Dupa ~ 14 zile/mai multe in care vei face stimulare si inca 3-4 monitorizari, va avea loc punctia ovariana si embrio transferul(la cateva zile distanta 3-5).
Informatia este foarte foarte simplista. Daca ai intrebari punctuale .... o sa-ti raspundem
Crystyne, EllaMia succes cu stimularea, sa va creasca niste foliculi de calitate foarte buna
crystyne spune:
Ce dragutza esti tu EllaE , multumim frumos
Sa te auda DD si sa fie cu noroc la toata lumea
angelica28 spune:
Arabela din pacate pt noi cred ca nu este nici o sansa ,din cite stiu eu sa intrunit comisia ,dar nu mai au fonduri ,si eu am dosarul depus ,dar nu am primit nici un raspuns oficial inca ............!
Fetele in ce perioada este embriologul strin in clinica ,aveti idee?
EllaE spune:
Crystyne imi place poza ta de la avatar. Te face sa plutesti cu mintea .... departe .... hmmm Santorini
Angellica cu referire la programul lui Terry te pot ajuta doar cu luna noiembrie, mi s-a spus ca ar fi prezent pe 12 noiembrie (stiu pentru ca atunci e programata punctia mea). Si aceeasi informatie o avea parca si Cri Cri Cri
fetele curajoase si burticile