FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 32
Raspunsuri - Pagina 8
alina_alba spune:
Amalia, tie de la cat la cat ti-a scazut doza de euthyrox? Ca suntcurioasa... Se poate sa ti-o fi scazut prea tare si de aici cresterea asta de TSH.
amaliaro spune:
Alina am avut valori asa:30/08-0.20
3/09 -0.12 si 25/09-9.83
doza am avut asa:eutyrox 75si am scazut la 50
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota
alina_alba spune:
Amalia, sa stii ca vara tiroida functioneza mai cu spor, iar toamna si iarna mai greu. Poate ca acum isi intra in ritmul de toamn-iarna si nu trebuia sa schimbi doza. Si, inca ceva: dupa ce modifici doza de euthyrox, trebuie sa traca 6 saptamani pana organismul se stabilizeaza si rapsunde corct la noua doza. deci, parerea mea e ca ai facut TSH-ul mult prea repede de la modificarea dozei. Nici macar o luna nu trecuse...
amaliaro spune:
nu mai stiu ce sa fac Grecia e paralizata de greve
amalia tsakoniati
alina_alba spune:
Tie ce medic iti recomanda tratamentul pt tiorida? Ginecologul sau endocrinologul?
amaliaro spune:
in mod normal endocrinologul da el a plecat din tara si am ramas fara si doza de 50 mi a dato ginecologul dupa ce a vazut analizele
amalia tsakoniati
Sandy2707 spune:
Amalia imi pare rau dar eu zic sa nu te necajesti. Pana la ET ai tot timpul sa se corecteze. In plus posibil sa fie si greseala de laborator, dar posibil sa iti fi scazut prea brusc doza, era bine sa mergi din 12,5 in 12,5. Acum ar fi bine sa iti repeti TSH si free T3 si Free T4 si dupa ce ai rezultatele sa revii la 62,5 si apoi la 75 daca e cazul. De la Dr Ioachim de aici de la Parhon am inteles ca suplimentele cu Seleniu si Zinc ajuta tiroida sa functioneze mai bine. Ai grija sa nu iei Femibion cu Iod. Mie imi creste TSH
Bichi-e fb ca ti-a dat aspirina nu pentru probleme imunologice ci pt ca iti subtiaza sangele si imbunatateste circulatia sanguina la nivelul placentei si astfel bebeii se hranesc mai bine. Cat priveste aspirina in ultimul trimestru de sarcina poate duce la o malformatie la inima numita defect de inchidere a septului atrial (adica inima ramane cu 3 camarute in loc de 4 cum e normal la nastere) si de aceea se scoate in ultimile saptamani de sarcina si eventual se adauga/creste doza de Clexane. Acum exista si medici care risca in cazul in care riscul e mai mare pentru mama sau copil daca se scoate aspirina. Si eu iau acum aspirina 75 si probabil o sa o iau pana in ultimul trimestru de sarcina daca ma ajuta DD sa ajung pana acolo.
In rest eu am facut si azi beta si e 301mUI/ml deci samburelul se fixeaza bine acolo si creste. II multumesc lui DD pt minunea asta. Azi am fost la consultatie la medicul internist si maine ma duc la recoltare la un cearsaf de analize, carre la varsta mea se impun
Noi 2 te-ai mai obisnuit si cu ideea de gemenuti?
Va pup pe toate
amaliaro spune:
http://www.centrulmedicalfocus.ro/noutati/comunicate-de-presa/231-cum-influenteaza-sanatatea-fatului-diagnosticarea-mamei-cu-hipotiroida
Sandy
amalia tsakoniati
sper spune:
Hello!!!! Pup fetele vesele si pupic dublu lui Cocolino ca sa nu raman datoare;-).
Sandyyyyyy!!!!!! Felicitari mamico, imi dai sperante
Amalia , uffff si tsh-ul asta al tau. Poate ca nu- i buna analiza, repeta la alt laborator. Cred ca era ok doza de data trecuta pt va vine si frigul. Ai luat ceva cu iod?
Azi babi de mine aniverseaza 14 ani de casatorie si sunt pe drumuri.
Nasha la multi ani pt maine
Pup toata gashca vesela.