FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 32
Raspunsuri - Pagina 6
Looana spune:
Sandy legat de aspirina ASS100 chiar ieri l-am intrebat pe Dr.Gineo si mi-a zis sa o iau mai departe,oricum in 3 sapt cind voi avea 36 de sapt atunci ma va trimite in spital unde voi fi luata in evedentza pt nastere unde mi- se va prezenta si sala de nastere atunci voi vorbi cu medici de acolo legat de aspirina pt cit timp trebuie sa continui cu ea.Stiu ca si heparina trebuie oprita inante cu citeva zile,acuma nu stiu cum se va declansa toata nasterea mea,probabil voi fi mai des monotorizata inainte de nastere ,deoarece nu pot sa primesc nimic pt anestezie daca nu am orpit-o cu citeva zile inante.Acuma depinde si de bebe desi e foarte cuminte si linistit dar nu stiu cum va declansa nasterea.....eu inca am colul de 4 cm si acuma si asta e bine ca nu sa scurtat dar daca i-mi rupe apa si dupaceaia incepe totul atunci va trebui sa suport totul.Eu vreau cu epidurala sa nasc....oricum am sa te tin la curent legat de aspirina si injectii.
Bichi daca sotul nu-si doreste sa stie sex-ul bebeilor poti tu sa stii asa pt tine in secret eu am vrut sa stiu sotul la fel inante zicea ca vrea baiat acuma de cind stim spune daca era fata era mai bine,cred ca e un pic si gelozia ca baieti sunt mai dupa mame sa dat de gol odata ....acuma ma bate la cap sa mai facem o fata chiar azi i-am zis ca si daca ar fi sa mai fac inca un bebe tot baiat ar fi desi eu nu prea mai vreau dar el o tine pe una si buna,pina la urma de mine depinde
Eu am luat azi cauciorul lui bebelinu si scoica acasa erau deja venite la magazin si nu am mai avut rabdare si mi-am umplut casa cu el
Matusico ce faci? Cum esti.....eu am o dure e cap de mor pe linga astea mai ma omoara si arsurile....mai rezist maxim 7 sapt pina la termen....eu sper 5 sapt.
Looana 33Sapt.
Sandy2707 spune:
Looana eu ma refeream la apirina nu pentru momentul nasterii (sangerare) ci pentru posibile modificari pe care le-ar putea aduce lui bebe in ultimile saptamani. Please verfica si cu cei de la Brno si daca poti si cu un hematolog(e adresa de e-mail a Dr. Avram am vazut ca postat-o cineva aici in capitolul trecut).
Looana spune:
Sandy eu stiu ca e ok Dr.gineo mi-a zis ca pot sa o iau incontinuarie ,probabil i-mi va opri-o dupa sapt 36 incolo si voi ramane numai cu heparina....dar deocamdata chiar ieri mi-a zis ca pot sa o iau mai departe.Cei din Clinica mi-au zis ca de cind incep cu heparina o pot lasa,asta din ziua pnctiei dar eu am luat-o inconinuarie.Dr.hematolog nu am aici deci eu nu am vb.niciodata cu decit cu Dr.Gineo.
Looana 33Sapt.
sper spune:
Bau!! De pe tel. Scurt pt Loana, eu sti ca aspirina tb scoasa la 23 sapt, te rog eu contacteaza un hematolog. Mai intreaba si fetele de la "Gravidute cu trombofilie"
cocolino2010 spune:
buna, fete cucuiete!
am citit din urma si am de pupacit pe:
tusferi m-ai emotionat felul in care ai adus tu bucuria in familie sa ai o sarcina usoara.
sandy felicitari inca un miracol numai bine mai departe.
noi2 si la tine sa fie bine
apalina iti doresc sa fii 2 in 1 pana la termen.
looana si voi sa cresteti mari pana la termen, chiar daca esti nerabdatoare sa-ti stringi in brate bebele drag.
bichi cat sacrificiu si cata iubire daruiesti tu o sa primesti cel putin dublu.
amalia, fumi, lara bafta multa, sa fie cu noroc
alina, irilac, smaick tinem aproape
si pentru toate muti pupici
cocolino2010 spune:
stefana si eu am avut 40 zile AC pentru sincronizare cu ciclul donatoarei.
sper si miracol voi aveti dublu pupici pentru incurajare
tusferi spune:
Miracol, esti o scumpa! Stiu ca te bucuri pentru noi. Si mai stiu ca o sa ne bucuram curand si noi pentru tine. Abia astept!
Bichi, saracuta de tine! Ce de intepaturi! Io am antecedente de diabet in familie - mama, sa vedem ce m-o astepta si pe mine. Nu ma gandesc la asta acum. Imi doresc mult sa fie si ai mei pereche. Deja vorbeam cu iubi ca cel mai micut e fetita, ca e rusinoasa si nu s-a prea lasat pozata si masurata, iar cel care e mai voinic e baietel
Sandy, mie mi-a facut un control si examen de secretii, n-a umblat prea mult, a verificat un pic colul. Nu am fost prea happy, dar nu m-am impotrivit.
Stefana, daca ai dubii intreaba coordonatoarea, desi nu cred ca e gresit. Au multa experienta, iar protocoalele difera de la pacienta la pacienta... Eu am avut AC, dar mai putine zile.
Cocolino, mai povesteste-ne despre tine si bebe
Pup fetele mele dragi
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
Ruxandrica spune:
Tusferi pt ca noi "impartasim" aceleasi mutatii, te intreb: in paralel cu AC ai luat si aspirina? Eu de abia vineri ajung la gineco sa vad ce recomandari imi da ref la Cleaxane/aspirina si sa-mi prescrie retetele pt estrogeni si Diphereline.
amaliaro spune:
Fetele ia uitati la poza de la profil ce burta am eu al meu ma tot intreaba nu cumva sunt gravida si a facut medicul greseala
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota
Sandy2707 spune:
Cocolinosi merci mult. Si la tine a trecut repede timpul Mai si tu un pic si ai vezi cu ochii tai. Ce frumos!