FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 32

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meda2011 spune:

Buan fetelor, nu stiu, daca scriu unde trebuie, dar vreau sa va impartasesc cateva informatii le gate de FIV cu ovuule donate. Am inteles ca si la Clinica Athena de aici din Timisoara se face FIV cu ovule donate. Personal nu cunosc pe nimeni care sa fi facut acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criena spune:

Buna, dragele mele.
Spuneti-mi cu ce pot inlocui estrofemul? Sunt cu el pe terminate si cei din Cehia mi-au spus sa il iau pana in S12. Parca s-a mai discutat despre asta, dar nu am rabdare sa caut in spate.

Le felicit pe Sanndy si pe Noi2 (initial am scris 4...,o fi ceva...), pt reusite. Sanndy , te inteleg, eu am facut 7 bete in 3 saptamani (dar ai sanse sa ma intreci).
Despre mine, ce sa spun , traiesc un cosmar inceput in fatidica zi de 13 septembrie... Oricum, avem un puisor, dar scurgerile m-au tintuit la pat si mi-e teama de cate ori merg la baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Criena ce ma bucur ca ai intrat.Si ma bucur tare ca ai un puisor acolo la caldurica. Stai in pat, ia progesteron la greu si estradiol (mie chiar mi-au zis ca daca apar sangerari sa maresc si estradiol si progesteron) si gandeste-te pozitiv la bebicu din burtica ta.
Chiar m-am gandit azi la tine si ma rugam in gand sa iti fie bine.
Poti lua Cycloproginova dar doar pastilele albe. (cele maro le arunci) Eu asa am luat de la inceput, ca au aceeasi concentratie de estradiol ca si estrofem-ul.

Mergi la inceput

Sper dear iarta-mi inclutura Da io cred ca pe vremea aia eram studenta si nu ma prea dadeam la desene, aveam altele in minte, dar vazand ce ai postat cred ca totusi mi-au trecut prin fata ochilor
Nu te necaji cu prednisonul nu ai nevoie de Omez decat daca ai probleme cu stomacul, altfel e suficient sa il iei dupa mancare. (eventual ca nu iti schimbi orarul poti lua primul Eutyrox, dupa o oara pai si iei si prednisonul. E simplu nu

Ruxandrica bravo ai obtinut pana la urma tot ce aveai nevoie. Ia-ti la tine la Brno si Celxane pentru cele 5-7 zile cat stai acolo pt ca s-ar pute sa iti zica ei sa il incepi odata cu Utrogestanul. Mie asa mi-au zis pt ca progesteronul creste riscul de tromboza si daca ti se tromozeaza vasele in uter inainte de ET degeaba mai faci ET

Mergi la inceput

Amalia si Doamne ajuta; nici nu ai sa iti dai sema cum o sa treaca urmatoarele saptamani si te trezesti cu la culcus

Fetelor io azi am tras o spaima de mi-a stat inima. Mi-au venit toate rezultatele de la analize si ce credeti am IGGpt rubela 100 si IGG pt CMV 15 si astia de le Regina Maria le-au pus in chenar desi am IGM negativ la ambele (adica am avut infectia mai demult si acum am imunitate).
Pana sa ma dumiresc eu ce si cum am zis -na gata am 2 infectii ce ma fac eu acum. Acum m-am linistit da vreau sa va zic ca am crezut ca lesin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Sandy da deja azi iau ultima pastiluta cafee deci sunt in asteptarea cm

Tu stai linistita nu te agita din orice ca daca DD te a ajutat pina aici te va ajuta si de acum incolo

Criena mai intra si tu pe la noi sa ne spui de vestile tale si nu mai fi asa secretoasa

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Ruxandrica, eu am inceput Clexane in ziua transferului si mi-au dat reteta si mi-am luat de la ei de la farmacie... Poate iti iei mai multe cutii.
Criena, incearca sa te linistesti. Iti tin pumnii sa se opresca cat mai repede scurgerile.

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
sandy ma bucur mult pentru beta in crestere
criena cycloproginova; stai cuminte si baga medicatie la greu, eu am avut probleme pana in saptamana 9-10 dar sunt bine ceea ce-ti doresc din tot sufletul
amalia mai ai putin
va pup, o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Criena sa ai o sarcina usoara de acum inainte
Sandy pe vremea aia nici eu nu ma mai uitam la desene dar am un nepot care tinea TV-ul doar pe desene si-mi rasuna melodia aia mereu in cap. Cea mica (Miracol) cred ca se uita la Sandy Bell.
Off mai Sandy, abia acum te cauti de infectii??
Amalia succes!! Sa ti se deblocheze drumul catre bbi si la endocrinolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Ruxandrica incearca sa scoti doza de 0.4 de la BRNO dar nu spune da dc ta nu a vrut sa-ti dea 0.4 pt ca poate nici ei nu-ti vor da ca sa nu contrazica un alt medic. Apoi te duci cu reteta de la BRNO la medicul tau sa vada ca ti-a dat 0.4 si sa-ti dea si ea la fel pt continuarea tratamentului.

Fetelor pt ca am vorbit de medicamente, am citit ca Mg tb luat la distanta de cel putin 3 ore de Calciu, uitati-va dc vit prenatale au calciu sa stiti cum le luati.Eu voi lua MgB6 dimi si seara iar Elevit la pranz .

Sandy o sa iau omez dar nu stiu dc tb luat la distanta de prednison.

Mergi la inceput