FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 32
Raspunsuri - Pagina 13
Ruxandrica spune:
Amalia DD va fi alaturi de tine si sunt sigura ca minunea ta nu va intarzia sa apara.
Datorita tie - ai facut tu o "campanie" cu marutul de la Sf Irini, am citit si eu povestea ei si m-a impresionat.
Sandy pp ca acum te-ai linistit, beta creste f frumos, trebuie sa crezi ca totul va fi bine .
Seminte eu mananc zilnic, ori la micul dejun amestecate in iaurt, ori la pranz/cina in salate.
Mi-am pregatit un mix de seminte intr-un borcanel si mananc zilnic cate 3 lingurite (de fl soarelui, dovleac, in si susan - neprajite) iar migdalele la mine sunt pe post de "rontanele".
De regula le mananc si p-alea tot crude, dar din cand in cand cand nu mi-e lene le bag si la cuptor
Wish42 spune:
multi,multi pupici tuturor !!!
Acum am ajuns acasa, am mancat si am dat fuguta sa vad ce mai faceti.
sandy vad ca beta creste frumos deci esti "in grafic".
Referitor la femibion am inteles acum,iei aceleasi vitamine continute de femibion si continute de alte produse;am crezut ca exista un femibion fara iod
Doza de 7.5 prednisolon a fost stabilita pentru faptul ca iei eutyrox pt a ajuta tiroida sau ai tiroidita autoimuna (nu imi mai amintesc)?
tusferi multumesc mult pentru informative.Crezi ca ne poti spune numele dr endocrinolog ?
sper
acum nu iau femibion dar ma gandeam sa incep cu 1 luna inainte de ET.
Taxofitul nu l-am inceput inca ....sa nu dai
Atentie pt fetele care iau aspirina si eutyrox
Dna Dr Uscatescu a spus ca aspirina se ia la 12 ore de la eutyrox altfel anuleaza efectul acestuia.
Mie mi-a recomandat aspenter de 75 mg seara.
sper spune:
Ruxandrica multumesc pt urare
Sandyyyy alt beta? Cati bani ai dat pe betane pana acum ?? Eu cand o sa am burtica o sa-mi iau un aparat din acela de ascultat inimioara, cred ca numai asa as fi linistita.
Amalia vezi dc e femibion fara iod in Grecia dc nu incearca sa-ti faci rost din Germania sau dc nu ia Taxofit folsaure metafolin impreuna cu orice vit prenatale din tara ta dar sa nu aiba iod.
Wish Taxofitul sa-l incepi cu o luna inainte pana atunci poti lua Elevit si un complex de B-ri . Dc ai avea Medyn Forte ar fi f ok luat inainte de ET.
gasca vesela.
sper spune:
Fetelor eu am recomandare de la dr U si de la endocrinolog sa iau prednisonul (10mg) in doza unica dimineata. Endocrinologul a recomandat sa il iau pana in ora 8 dimi. Euthyroxul il iau la o ora dupa prednison dupa care mai astept o ora sa pot papa ceva si sa iau restul vitaminelor.
Ruxandrica spune:
Ca v-am prins vorbind de vitamine: eu iau numa' acifol de 5mg si medyn forte momentan si in felul asta adun 7,5 mg acid folic zilnic adica papa bun pt thalasemia mea . La primele 2a FIV-uri am luat acifol + femibion cu/fara iod in fct de cum am gasit la farma (asta fara iod se gaseste mai greu), iar la FIV 3 am luat acifol + taxofit.
Dupa fiecare ET am luat si Magne B6 1/zi .
Sandy2707 spune:
Bona sera fetele, ce active sunteti
Sper am facut 4 betane asa ca am dat vreo 240RON pe ele, dar nu-i bai ca m-am bucurat ca bebe vrea sa stea la mine la culcus Si da da si mie imi vine sa-mi iau aparat din ala
Progesteronul il am 24nmo/ml, deci putin sub normalul pt sarcina trimestru1. Le scriu si la cehi sa vad daca sa suplimentez ceva sau nu, ca initial ei mi-au zis ca doar daca apare sangerare.
Fetelor v-am zis ca m-am facut analizele si sunt aproape perfecta, dar iar mi-a crescut TSH la 3,4.
Cred ca iar de la Femibion ca v-am zis ca il iau alternativ cu complex B +folic. Acuma il scot de tot si trec pe Elevit. Problema e ca nu stiu de unde sa gasesc metafolin sau alta forma de acid folic care se absoarbe mai usor. Sper stii tu vreo sursa?
Se poate insa sa imi fi crescut si de la Aspirina ca eu iau Eutyrox dimineata pe la 7 si Aspenter la ora 14.Deci nu am 12 ore intre ele.Off...
Eu prednisolonul il iau la 6pm. Asa am facut la toate FIV si nimeni nu mi-a zis ca ar fi o problema, iar Clexanele il iau la orele 21 seara.
La doza de prednisolon de 7,5 am ajuns ca nu am suportat-o pe cea de 10 la FIV-ul anterior. M-am umflat toata si atunci am redus la 7,5mg.
Fetelor va pup si nopate buna
Sandy2707 spune:
Fetele cu probleme la tiroida uitati ce articol am gasit despre ce poate modifica TSH -inclusiv estrogenii care ii luam noi pot creste TSH
http://mymed.ro/variaii-ale-tsh.html
sper spune:
Sandy uite ce mi-a raspuns mie Dara prin ian la Gravidute cu trombofilie http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=169805&Reply_ID=7233888
De aici s-a aprovizionat ea de metafolin si methylcobalamina .
M-ai speriat cu TSH-ul tau crescut, o sa-l repet si eu, sper sa nu am o surpriza neplacuta
Prednisonul tb luat dimineata pt ca tot ce actioneaza asupra hipofizei tb luat dimi pe stomacul gol . Data trecuta poate te-ai umflat ca ai mancat sarat.
Amalia tb sa-i spui endocrinologului tot ce ai inghitit tu, inclusiv tona de estrogeni
amaliaro spune:
Sper
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota
noi2 spune:
Neata neataa! Va invit la un pahar cu laptic!
Sper,cu intarziere iti spun La Multi Aaaani si sa va indepliniti dorintaa!
Fumi,Ruxandrica mersic de urari! Uite acusi plecati si voi la Brno, ce trece timpul pe ultima suta!
Sandy, cum te simti? Eu am facut progesteronul in Z9 de la ET si aveam 9,9. Mi-au zis la Brno ca cel seric este cu mult mai mic decat in realitate acolo unde e bebe, avand in vedere ca il punem vaginal si sa nu mai iau dupa valoarea asta pt ca doza de 800 mg cu siguranta este ok. Iar ginecoogului de aici i s-a parut chiar mare, insa nu o voi modifica.
Pe mine ma deranjeaza burtica cand stau la calculator, parca ma inteapa in partea unde s-a prins bebe si simt o presiune abdominala. E normal? ieri am bagat juma de no-spa de frica. Dar nici ce sa fac nu prea am, ca asta mi-e munca, numai calculator. Ma bucur insa ca mai pot fugi din cand in cand in pat.
Aaa, si imi mai zise nenea doctorul va o sa fiu predispusa la diabet, pt ca avem antecedente in familie (mama si tatal sotului). Oare trebuie sa o las mai usor cu dulciurile si carbohidratii deja?
Va pupizez pe toate!