Clubul "babelor" FIV-oase 61

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello,hello
ce faceti gagici???

n-am disparut...n-am murit ...sunt doar ceva mai ocupata zilele astea.

nu mai stiu care,ce si cum...asa ca va doresc tuturor "succesuri" in ce intreprindeti saptamana asta....si o saptamana faina...biensur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Sandy o sarcina usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Eu mai devreme am ajuns acasa, de ieri am fost prin spitale.
Ieri dimineata m-am trezit cu ditamai vanataia in buric si in partea de jos a buricului asa ca am albit instantaneu nemaipatind asa ceva pana ieri, asa ca i-am zis sotului si am plecat spre spital, am zis sa mergem la camera de garda la spitalul 9 cel aproape de casa, nestiin ce am cei de acolo m-a trimis la urgenta, intre timp am facut rost de nr de tel al dr mele (caci eu aveam nr de tel dar nu mai aveam baterie) imi spune sa raman acolo si sa imi faca eco, bineinteles si acolo aceeasi poveste, clexane, fiv, ovocite, et, toti se uitau cam crucis la mine... imi face eco, totul ok doar putin lichid in abdomen, sun dr ii spun cat lichid am si ma trimite la filantropia, acolo alt eco ... rezidenta "gata va internam" ma trece pe perfuzii si eu " dar cu vanataiaaaaaaaaa", nimeni nu a stiu ce sa imi zica, tensiunea o aveam foarte mica, eu vroiam sa plec acasa ca nu am nimic, in fine imi pune perfuzia cu ketonal si nospa dupa o jumatate de ora incepe sa ma injunghie rau de tot mana, chem asistenta imi da jos perfuzia incearca la cealalta mama, mi se sparge vena asa ca am refuzat sa mai imi punacineva vreo perfuzie, iar am vrut sa plec acasa si iar imi ia tensiunea si tot mica este, asa ca am ramas peste noapte acolo, dimineata imi fac analizele si ies toate bune asa ca am venit acasa dar fara sa stiu de fapt de la ce am facut eu vanataia in buric????????
pe toate fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Micky nu ti-ai facut cumva Clexanele prea aproape de buric?. Si eu sunt toata vanata pe burta de la Clexane. Cred ca ma duc zilele astea sa testez doza poate e prea mare ca iau si Aspenter 1/zi.

Samira sa traiesti! Am testat ciolanul cu varza si e senzational te-am pomenit de bine tot weekendul. Sa-ti dea DD ce iti doresti tu mai mult
Qiao si bafta multa in decizia pe care o vei lua ca e grea tare. Eu daca n-aveam 46 si FIV-ul cu sarcina oprita in vara cred ca mai incercam cu oo-le mele dar nu stu daca era incercarea corecta

Velvet e greu sa iti spun ce analize dar de exemplu ar fi bine sa le faci pe cele pt trombofilie(tot pachetul 2)si mutatii factor 13 si gena PAI, tot asa ar fi bine sa faci pachetul pt sindrom antofosfolipidic, anticoagulant lupic. Ar fi bine sa repeti in aceeasi luna Hormonalele toate de zi 3, zi 14 si progesteron zi 21; Sa adaugi la hormonale prolactina; Eu astea le-am monitorizat 4 luni la rand + eco la ovulatie ca sa ma asigur ca sunt chair Ok si nu a fost o intamplare de o luna. (acum 2 ani aveam AMH 2 si acum il am 0,29)
Nu stiu ce infectioase ai facut - ar tb sa faci Anticorpi CMV, Rubeola, Herpes, Toxoplasma. Secretii speciale pt Chlamidia, Ureaplasma, Mycoplasma, HPV si un test PapaNicolau. Cred ca te-am bagat in ceata ca-s multe, dar poate multe le-ai facut deja. A si inca ceva poate ai anticorpi antispermatici si atunci nu ai cum natural ca ii distrugi inainte de vreme?

Mergi la inceput

Nanne, aadina multumesc mult si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Micky este de la clexane, relax
Sandy felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

miky si eu cred ca este de la Clexane si cred ca te-ai mai si speriat foarte tare.

sandy,ma bucur ca v-a placut.
primeste si felicitarile mele si sa auzim numai de bine de acum inainte.

adriana,da am vorbit domnita astazi,nu gluma.
abia dupa ce am inchis am vazut cat a durat convorbirea ca altfel n-am simtit.

abia astept sa te vad sa o mangai pe finuta mea si sa stau de vorba cu ea si sa vezi ca o sa-mi raspunda

seara buna fete

Mergi la inceput

Adriana, Samira danke multi si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira asa e , am vorbit ceva la telefon si cu putin efort mai puteam continua Iar finuta ta e o delicata deocamdata , dar intr-o luna comunicati sigur

Mergi la inceput

Arida cei de la Brno fac minuni. Nici nu credeam acum aproape 3 ani cand m-am apucat ca minunea mea o sa vina de la Brno. Si atunci nici nu-mi imaginam ca o sa luam amandoua acelasi drum cel NOROCOS

Mergi la inceput