Clubul "babelor" FIV-oase 61
Raspunsuri - Pagina 21
Sandy2707 spune:
Many cam ai dreptate dar cred ca nu i-au facut ieri transfer din cauze hiperstimularii; Nu inteleg nici eu de ce nu i-au congelat?
miky82 spune:
Elly nu stiu ce sa iti zic, speranta moare ultima, si sa iti spun ca o fata care a facut et cand am facut eu punctia (ovare polichistice si cu multiple fibroame) m-a anuntat ca i-a iesit beta 90, deci se poate.
Qiao m-ai facut sa rad, gugulush e fenomenal
elly_me spune:
Mani - nu cred ca este o vina medicala ... nu am ce sa le reprosez...
data trecuta am facut cu embrioni de Z2 si aveau tot 4-5 celule in Z2 ...
Asa ca am hotarat sa face cu blasto sa vedem evolutia lor ..
Nu-mi garanta nimeni ca evoluat in uter mai ok .. avand in vdr ca eu am probleme cu progesteronul.. mai am si un sept in uter ..
Din cate am inteles si am citit blasto aveau sanse mai mari sa se prinda ..
Si din ce am mai analizat eu .. embrionii ar tb sa aiba 8 - 10.... celule sa fie puternici si sa se prinda ...
Si nici atunci nu se prind .. si nu inteleg de ce ...
Cazul lui Qiao ... embrion super dotat .. endometru ok ... si tot nu pot sa inteleg ce s-a-ntamplat de nu s-a prins ...
Sandy - ovocitele au for ff mature .. 5 buc ... 2 nu ..
Nu cred ca se pune problema de maturarea lor ..
Voi vb cu dr. sa vedem ce-mi va spune ...
Va multumesc ff mult suport .. apreciez parerea si ajutorul fiecareia ..
Sincer nu as mai vrea sa fac nicio stimulare ... de aceea am spus .. gata ...
Daca impreuna cu sotul hotaram sa facem cu ovo/embr donati .. sunt deschisa la orice ET
DAr sa ma mai stimulez .. parca nu mai pot ..
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sandy2707 Many cam ai dreptate dar cred ca nu i-au facut ieri transfer din cauze hiperstimularii; Nu inteleg nici eu de ce nu i-au congelat? |
Am mai citit de situatii asemanatoare, cand din cauza hiperstimularii s-a amanat ET si embrionii de ziua 3 au fost criogenati, acum una dintre fete are gemeni obtinuti prin FET, din embrionii criogenati.
Dar repet, este parerea mea, de neprofesionit
many_bani spune:
Elly eu am transferat la primul FIV1, 2 de doua celule si unul de 4 celule, a rezultat sarcina, la FIV 2 am transferat 3 de 6 celule rezultat 0, FET 2 de 5 celule, rezultat Vlad, anul asta 7 celule, rezultat zero. Deci nu am reusit sa-i cresc mai mult de 7 celule, dar de reusit am reusit cu cei mai micuti.