Ingineri fosti, viitori...(39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salutare, fete dragi!

Dragele mele, nu stiu la voi cum este, dar la mine trebuie sa va spun ca din WE pana acuma am schimbat 2 anotimpuri: daca sambata dimineata a nins in asa hal incat strada a fost plina cu un strat de 10 cm de zapada, azi este primavara in toata regula, cu 8 grade afara si 14 anuntate pentru pranz. Zapada a disparut de zici ca nici n-a fost.
WE l-am petrecut regulamentar, recuperand ceea ce nu reusesc sa fac in timpul saptamanii, adica mancare, curatenie, spalat/calcat. In rest, totul liniar!

Va pup si-o saptamana usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salutare, fete dragi!

Sa nu ziceti voi ca nu sunt eu fata buna, caci am - n-am treaba, eu tot ma arunc sa scriu cate ceva pe aici, desi nu inteleg de ce m-a abandonat toata lumea, chiar si Cristina... Nu va place poza mea?
Eu am reusit ieri, finalmente, sa-mi reinnoiesc abonamentul la sala si, Doamne, bine a fost, mai ales la cele 15 minute de sauna! ... La masaj am renuntat, din pacate, ca era mult prea scump, totusi... Afara tot primavara, dar mi-e frica sa ma bucur de pe acuma, fiindca tare ma tem ca iarna nu si-a spus, inca, ultimul cuvant.

Va si-o zi minunata va doresc, oriunde v-ati afla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata,

Pisi draga nu te-am abandonat dar si eu tot prin nameti, fusei si plecata la niste amici in weekend (poze pe FB) si ieri ma derutai din motive de universitate inchisa pe fond de vreme periculoasa.

Acus manunte: vineri o luai din loc catre Lincolnshire si ningea si ma intrebai eu in sinea mea daca nu ramanblocata pe acolo dar nu ramasei ca o porniram luni dupa un weekend foarte placut catr Bradford si dupa 2 ore in masina ajunseram si la universitate care era inchisa. Omul se duce inapoi acasa la nevasta, la copilasi - eu cu valiza prin nameata ajung in fata asei cand primesc telefon ca trebuie sa ma intorc sa racesc un detector la un microscop ca este in program si tehnicianul nu poate sa ajunga...Las valiza acasa si iar prin zapada la deal, la universitate.
Apoi nu zic ca pe la 11 am ajuns acasa si din plin m-am bucurat de aceasta zi libera ca nu aveam, spalat, nu aveam mancare facuta, nu curat asa ca pana la 2 am trebalui apoi dai la munca ca am cursuri de scris si prezentari de facut garla. Eh si uite asa trecu ziua mea libera si azi back to work - back to the reality ... Afara este totul inghetat bocna si nu stiu c ce sa ma incalt....

Acum Pisi draga pozica este super. Cat despre activitatea de weekend a ta seamana tare mult cu a mea. Si eu am fost la sala cu amica asta a mea la un body oump si sauna si inot. De la body pump ma doare fundul al naibi de tare...Azi visez la un pilates dar nu cred ca ai mei chinezi imi vor da lunch break....

No va pup si fug la dus ca trebuie sa plec la munci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salutare, fete dragi!

Am sosit cu miaunatul, ca prea-i liniste pe aici!

Tu, Cristina, draga, dar stiu ca multa zoala ai avut in WE-ul asta si, sincer, n-as vrea sa fiu in pielicica ta! Atata alergatura, atata stress! Phuuuua!
Eu n-am prea facut mare lucru. Acelasi program, aceeasi rutina, insa asta nu inseamna ca nu imi place sau ma plang. Dimpotriva, ador viata mea tihnita. Si sa nu uitam ca sunt cu picioarele bagate pana la glezne in depresie. Cand oi iesi de-a dreptul o sa plutesc!

Gata cu baunatul. Inchei abrupt si va urez o zi minunata, alaturi de traditionalul "MAI POFTITI PE AICI!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor,

Pisi draga si eu iubesc rutina - nu-mi vine sa cred ca zic asa ceva dar este mai bine sa stii ce ai de facut dinainte decat sa nu stii.

Azi eu linar la servici cu chinezii mei pe care a trebui ieri sa-i duc si la cumparaturi...Asta este - zic eu ca beleau se tine cu randul. Daca am sa ajung pe plaiurile lor poate ca ma duc si ei pe mine...

Afara nu mai ninge ba chiar a inceput zapada sa se duca. Eu astept seria a doua de universitate inchisa din morive din acestea LOL.

No eu va doresc o zi buna si sa ne vedem cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salutare, fete dragi!

"Hai sa dam mana cu mana/
Cei cu inima romana/
Sa-nvartim hora fratiei(...)"
Pe topicu' ingineriei!
- N-am gasit alta rima, sa traiti!

Deci, in lipsa de alte idei si de activitate spectaculara, m-am jucat un piculet cu versurile "Horii Unirii", ca tot este azi 24 ianuarie.
Ha, Cristina, zici ca te pregatesti de o incursiune pe continentul asiatic, sau este doar un vis de-al tau si ai grija sa ti-l aranjezi in asa fel incat sa fie cat mai frumos, in caz ca s-ar concretiza?

Pe aici ne ameninta din nou iarna ca ar vrea sa vina in WE la noi, asa ca iar o luam de la capat cu schimbarea anotimpurilor.

Acestea fiind zise, inchei abrupt si va astept sa va prindeti cu mine in hora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata,

Pisi draga Happy Union day LOL. Eu aseara am produs cu Roxy pe skype un colaj pentru ziua asta, apoi compunere despre copilaria lui Eminescu...Daca nu ne-a inebunit doamna noastra cu tot felul de activitati si concursuri pe bani...plus care mananaca timpoul copilasilor de saracii nu au timp nici sa respire.

Si la noi se anunta revenirea iernii si a zapezii in weekend nu ca ar fi plecat.

Cat despre China stiu sigur ca va trebui sa merg pentru 2 saptamani care nu se fixeaza de fel cu programul meu...

Va doresc o zi placuta si fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna diminea,

Eu sunt gripata. La noi este tare frig dar nu vine raceala de acolo ci cred ca este pe fond de oboseala.

In rest nimic spectaculos.

Va pupic si o zi super sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salutare, fete dragi!

Cristina, imi pare tare rau ca te-a prins gripa si sper din tot sufletul sa iti revii foarte repede. Eu, din fericire, mi-am facut intrarea in forta asta-toamna cu o gripa de zile mari si de atunci... pauza. Adevarul este ca, speriata de faptul ca nu-mi mai trecea, am facut cura cu Bronhovaxom si vad ca mi-a priit.
A venit si pe la noi oaresce zampada (atata cat sa ma surprinda dimineata si sa ma intarzie cu 5 minute, cat a durat curatirea masinii si cat sa prind traficul aglomerat specific), dar nu-mi prea fac griji, caci pe mijlocul saptamanii se anunta temperaturi de 10-12 grade, asa ca slabe sanse sa mai haladuie mult pe strazile orasului.

Cam atata am avut sa spun, asa ca va popic pe toate si va doresc o saptamana usoara!



P.S. Cam tot asa incerc si eu (zadarnic, ce-i drept) sa scot din barlog fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata asa mai pe la pranz si de la mine.

Pisi draga eu m-am devirusat dar am avut niste dureri de cap de ziceai ca am capul intr-o menghina...

Acus trecura - asa cadou de luni ca sa pot sa-mi fac treaba.

In rest si la noi a nins vineri seara de o pusese de o palma si apoi a topit-o de nu s-a vazut de acum nu mai este pic de zapada.

La mine munca multa, nebunie dar asta este...

Va pupic si o zi super sa aveti.

Mergi la inceput