Clubul "babelor" FIV-oase 60
Raspunsuri - Pagina 7
aristica spune:
Salutare babute dragi
olimpia mirajul Brno m-a cuprins si pe mine (dupa o repriza de plans, un moment de constientizare, cateva tipete/zbierete). Important e ca avem si noi solutii. Daca ai nevoie de ajutor, sa-mi spui ca am o listuta de departajare a clinicilor pt embrio donati (la ovo nu m-am prea intins, ca nu aveam motive)
nanne am stat la hotel, dar nu pot recomanda niciunul dintre cele pe care le-am vazut (camere mici si preturi mari). Dar am cunoscut o fata care statea in apartament si era multumita. Cere-i lilianei detalii despre apartament (si poze)
ioana scuza-ma, proaspata mamica - eu intelesesem ca tie ti-a tasnit laptele si nu prea intelegeam cum de a iesit prin mai multe orificii. Spre ca Ana e bine, sanatoasa, mancacioasa si ia in greutate . Cat despre tainele alaptatului - te tin minte. Parol
qiao probabil ca esti deja pe meleaguri straine. Ma bucur foarte mult ca ai luat aceasta decizie
sandy felicitari si aici, la babute
elly iti doresc foliculi putini si buni, embrioni fenomenali si copii sanatosi. Deci duminica e ziua punctiei. Uite ca-ti iese calculul de acum cateva zile. Sa ai parte de un beta frumos! Cat despre concediul meu...care concediu? Ca-s cu niste dosare pe cap, trag cat pot la munca si ma ocup si de gradina. Ma bucur mult ca azi a plouat, ca se reduce procentul pomilor pe care ii "pierd", cum se exprima gradinarii. La mutarea unei gradini, cca. 20% din ceea ce-ai plantat, se cam pierde. Eu sper sa nu pierd mai mult de 10%. Iar gravideala mea sper sa aiba loc pana-n sarbatorile de iarna, undeva prin noiembrie, in functie de ciclul asta haotic.
ana asa este, uitasem ca la voi e mai usor sa va duceti cu masina. Sper sa nu te oboseasca foarte tare drumurile astea. Succes maxim la eco de azi!
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
annamary79 spune:
Buna fetelor,
va urmaresc din "umbra" de cateva luni si in sfarsit m-am hotarat sa trecem la urmatorul pas respectiv FIV. Am avut trei IA fara nici un rezultat:(am 33 ani,AMH -0.86 , FSH-ul marit si trompa dreapta slab permeabila). Am facut inseminarile la Cluj la clinica Gynia si acum ma pregatesc de FIV la Clinica de Fertilizare TG MUres. Momentan sunt pe AC si astept prima zi de ciclu pentru a merge la primul eco si schema de tratament. Ati auzit ceva de aceasta clinica, a fost cineva pacient aici? Cum v-ati simtit in timpul tratamentului? Multumesc mult si va doresc succes la toate! sa ne vedem visul implinit!
loretta76 spune:
Buna dimi fetelor
Aadina ce vesti ne aduci de la eco?
Sabina vad ca si tu esti ca mine....intr-o pauza totala. Lasa ca rasare si la noi soarele intr-o zi ...sper. Mi-ai lipsit!
Ari sper ca nu te-am molipsit negativ cu PM ce l-am trimis
Lara ma bucur ca te-ai hotarat sa scrii din nou...ma binedispui. Astept formula castigatoare de la tine!!!!
Qiao ma bucur ca ai ajuns la Taifun, daca tu asa ai simtit...go for it!
Elly, Miky tinem pumnii sa fie cu muuuuuuuult noroc!!!!
toate babutele....merg sa mai citesc in urma
gabyv spune:
Buna fetelor
Azi am o gramada de treaba, plus ca ma paste un sentiment mare de revolta. Am vazut aseara o emisiune care povestea despre donare de ovule si despre mame purtatoare. Au fost si la o clinica in Grecia si a aratat pe acolo, au vizitat si una din Turcia si mai multe in America.
La sfarsit au aratat singura de aici, din Fr, unde se face cu donate si ne-a povestit de etica medicilor si de ce nu este legal, decat in caz exceptional. Ah si au cam 200 de donuri pe an si cam 800 de cereri.Si cica donurile sunt tot de la fetele cu probleme care nu mai au nevoie de embrionii lor congelati.
Ne-am hotarat ca de luna viit facem economii pentru niste donate. Apropo in mare, cam cat ajunge?
aristica spune:
Buna annamary, aici, la acest topic, majoritatea fetelor au facut FIV-uri in Bucuresti, Sibiu si in afara tarii, dar exista un topic pe forum unde scriu fetele care fac fiv la Cluj. Acesta este link-ul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171377&nm=Fiv-la-Cluj-51
sper sa-ti fie de folos!
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
aristica spune:
lore nuuu, asta-i buna, cum sa ma molipsesc? Pup fata!
velvet, smaik neataaa
gabyv cu ovo donate, la Unica, o prietena de-a mea a platit in jur de 6.000 euro.
ImiMS spune:
Buna babutzelor!
Ma bag si eu ca musca in lapte...dar am o curiozitate Annamary79: de ce intre Cluj,Sibiu si Tg.Mures ( sa vb de clinicile din zona doar )...ai ales tocmai Tg.Mures? Te-ai documentat inainte sper...sau ti-a recomandat cineva clinica...Eu sunt din Tg.Mures, dar sincer nu ti-as fi recomandat aceasta clinica.Oricum,iti doresc bafta si mult noroc in ceea ce urmeaza
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
annamary79 spune:
Buna ImiMS. am optat pentru aceasta clinica fiindca este o clinica specializata doar pe feritilitate , intreg personalul a fost specializat in Ungaria si State si au rezultate foarte bune. Eu stiu de ei inca de la infiintare si stiu ca au echipamente de ultima generatie. In ceea ce priveste Clujul parerile sunt foarte impartite. E asa de greu sa iei o decizie in acest sens. Stiu ca sunt noi pe piata si lumea nu a auzit de ei.eu am povestit cu cateva fete care au fost acolo si care au fost foarte multumite de modul in care au fost tratate. Stii tu ceva mai multe? inca nu am inceput tratamentul si incerc sa aflu cat mai multe . Multumesc mult
ImiMS spune:
Da...stiu ca asa se spune despre clinica asta...si despre personal...dar realitatea este cu totul alta...parerea mea.Oricum, eu iti doresc sa fi facut alegerea cea mai buna si sa se lase cu ochisori!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot