Clubul "babelor" FIV-oase 60
Raspunsuri - Pagina 21
many_bani spune:
Buna dimineata,
Elly bafta multa draga mea, DD sa aiba grija de tine si puisori, sa fie cu lipici.
floryma spune:
fete,
pumnii stransi pentru elly, miky si sandy...a si era sa uit lara...
cum am inceput proiect fiv 3, am pentru prima data si clexane si incerc de 2 seri niste stari ciudatate la injectare care nu le regasesc in reactiile adverse din prospect, pana reusesc sa vb cu dr poate stiti voi si ma ajutati cu un sfat....inca din timpul injectarii simt cum raman fara aer, picioarele incep sa mi se inmoaie, o stare de lesin si parca si cu ceva palpitatii si pana la sfarsit o senzatie de voma...sa intrerup oare?
si ma scuzati
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
velvet spune:
neata fete
elly,te asteptam cu vesti bune!
Qiao,multumesc de raspuns da,am card,dar nu mai merg la medlife.deocamdata nu...
va doresc o zi usoara si calda!
anchusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Anchusa m-am bucurat tare sa vad ca ai reusit Bravo! Constat cu mare placere ca aceasta varianta de fiv mai spre natural are rezultate asa bune.Cite saptamini ai ? Stiu numai eu de la inceput de an vreo 5 reusite deja; as putea sa il contrazic aici pe dr turc referitor la sanse Daca mai facem si un raport cu sanse/pret chiar l-as putea surprinde Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
adrianaady mamica si gemenasii
Din pacate, la mine doar primul beta a fost pozitiv, s-a injumatatit la urmatoarea dozare.De la clinica mi-au spus ca e un pas inainte,poate reusim data viitoare.
Am inteles ca dr Zguri a avut mana buna anul acesta si multe paciente sunt gravi in urma punctiilor si ET facute de dansul.Am intalnit si eu cateva.
La mine a costat mai mult medicatia ca am folosit 33f menopur si 12f cetrotide.
Acum sunt in pauza de bani.Pana fac rost de ei am timp sa ma hotarasc in ce directie o iau.
Anca
5ab1na spune:
floryma n-am auzit pe nimeni sa aiba asa reactii la clexane.
orice e posibil.
pentru linistea ta discuta cu un doctor.
as zice ca mai probabil e sa fii speriata si sa nu fii chiar ZEN. poate ti-e teama intr-un mod special de clexane.
iti doresc succes. incearca sa intrebi un doctor daca au legatura palpitatiile cu clexane.