Clubul "babelor" FIV-oase 60

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

gaby,
hai ca, m-am mobilizat
raluca, a trait, ca si tine in Franta, unde a facut 5 fiv-uri (Marseille si Paris parca) din pacate, in afara de primul (sarcina gemelara, nastere prematura si bb ingherasi) neconcretizate; de ce spun a trait? pt ca, de la inceputul acestui an, s-a reintors in Ro (traieste in Buc) pentru a-si depune dosarul de adoptie; a scris pe DC sub nick-ul LucaLuca pana prin 2010 (primele doua fiv-uri le gasesti aici); pentru continuare povestii, iti voi trimite link-ul pe PM..
stie toate subtilitatile sistemului medical francez (in materie de fiv, cel putin), si-a facut toate investigatiile posibile in Franta, a fost inclusiv la unul din cei mai renumiti profi din lume in materie de hematologie, de la Institutul de hemato din Paris.. in fine, e o enciclopedie ambulanta, o femeie extrem de puternica, doar ca..lipsita de sansa..
ar fi super daca, ai putea lua legatura cu ea, sunt sigura ca te-ar putea ajuta cu info folositoare de la fata locului
trimit si PM imediat

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Hello fetele ...
Azi am avut o zi plina .. de azi dim. pana acusica ...

Am fost de dim. la dr.D.. mi-a facut eco.. luat sange .
Concluzia ...
-cativa foliculi ok, ff multi mititei
mai tb sa stea la "dospit"
- endom. ok .. 9.9
- dar am lichid in cavitatea utereina .. ca si data trecuta

Asa ca.. maine dim fac pregnyl-ul si luni la 14.00 punctia ...

Apoi am fost sa ma uit de costum si rochie pt botez ... hainute de copil ... apoi am fost sa luam cadou pt fata nasilor pt ca la 18.30 eram invitati la petrecere ...
Am fost la o mega petrecere cu fff multi copii si parinti (dublu)...
Copii intre 1 an si max 10 ani ... au fost vreo 15 copii... galagiosi ... haiosi.. plangaciosi .. rasfatati .. toate natiile
Doar noi nu aveam copii
Dar un nepot a facut i-a facut sotului o faza ... la intrebat: unde este baiatul tau?? de ce nu l-ai luat si pe el???
Al meu s-a cam panicat si i-a spus ca nu are nici-un baiat..
La care nepotu': MINTI .. stiu eu ca ai un baiat ca mi-a spus mami si stiu ca il cheama Vlad Marian ..
S-a blocat sotu' total .. si si-a dat seama ca este vb de finut... dar neputul nu stia ce inseamna fin ... el o tinea pe a lui ca de ce nu am venit cu baiatu'..

Cu seviciul cam nasol la mine .. dar no comment ...
Oricum probabil ca lipseam pur si simplu... si imi cautam in alta parte .. potential si ambitie am tone ...

Oricum ora 14.00 este super ok ... ma duc la munca si subit mi se va face rauuuuuuuuuuuuuuuu ... si ma voi invoi ... dar voi recupera marti ...
La noi nu tepoti invoi daca nu recuperezi .. dar nu mai conteaza ..
M-am mai linistit ... cu punctia ...

Acusica sunt stresata cu pregnylul ... tb sa-l fac maine din la 5.30 ...
nu mi-am facut niciodata singurica pregnyl ...
am emotiii mari ..

Va multumesc f mult pt supot ..
Lara - sincer nu prea m-am gandit ca imi puteam face cerere de conced de joi... dar am crezut ca duminica va fi punctia ...
Oricum maine ma duc si primul lucru pe care-l voi face .. imi voi face cerere de concediu .. incepand de miercuri ... 10 zile ...

Super tare faza cu mancarea ... eu sincer nu prea gatesc .. pt ca in timpul saptamanii- la pranz mancam la munca : eu am la munca am bucatari si ne pregatesc tot felul de ciorbite, fripturi, tocanite ... iar sotul isi comanda sau mananca in oras ... iar seara ajungem tarzior acasa ... si pregatesc salate ...
In weekend- mancam la mama mea (sta la 5 strazi de mine) sau cand nu este iesim...

Qiao ... eu cred ca ar fi bine sa te gandesti ce vei face... si orice decizie vei lua sa fii impacata...
Sa o citez pe Sami (care cam chiuleste) stai stramb si judeca drept.. nu te grabi si nu te pripi ...

Eu cred ca este ultimul meu fiv cu stimulare ... nu ma simt ok .. iar am lichid ... si nu vreau sa mai fac niciodata stimulare ..
Asa ca as prefera cu ovocite donate... inca nu am vb cu sotu' dar nu cred ca l-ar deranja ...
Oricum nu ma mai gandesc .. sa vedem ce vom face acum ...
Sa vedem calitatea embrionilor... daca ne mai raman pt congelare ....

Sper ca nu va fi adev. principiul : niciodata sa nu spui niciodata..

M-am intis la povesti ...
Mai bine ma bag la somn ... caci maine dim la 5 ma chinuie talentul .. cu inj. de pregnyl ..pe care nu stiu cum o voi face ...
'PUPPPPP toate fetele ..

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

elly bafta multa ! iti tin pumnii stansi sa ai recolta de calitate luni. pregnylul eu l-am facut de fiecare data intramuscular, chiar daca pe prospect scrie ca se poate face si subcutanat. am intrebat in mod expres pe Albu sa imi confirme si el a zis ca musai intramuscular. au fost fete care insa l-au facut si subcutanat si a fost ok. injectare usoara !
eu nu am luat nici o decizie, sa vedem ce pareri mai primesc. pana atunci nu mai discutam in familie, ne mai relaxam si noi neuronul sa putem privi putin mai de la distanta problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

qiao, bag de seama ca io scriu cu cerneala invizibila..de vreo 5 mesaje deja
buuuuun, atunci ma duc la

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

qiao, am ras de m-am prapadit.

abia acum am reusit sa citesc tot si rad cu lacrimi. sunt la munca, am un bebelus in brate si se uita saracu la mine nedumirit: "ce-o fi cu tanti asta de plange"". ma bucur ca ai facut-o si pe-asta si cred ca vei lua decizia buna pentru tine.

elly, fii barbata! bafta la intepat si iti tin pumnii stransi pentru luni.

lara, iti doresc din suflet ca de data asta sa-ti reuseasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Vin si eu foarte tarziu! Am invitati pe la mine, asa ca zilele astea o sa intru mai rar, ca trebuie sa fac pe ghidul. Nici macar nu sunt buna pt asta... gusturile mele se rezuma la stat pe o banca.
Qiao, sper ca decizia pe care o sa o iei, sa fie cea buna!(unde pozitive de la mine)
Lara, multumesc, am raspuns la PM
Elly succes!
Va pup fetelor! Ma bag la somn ca sunt frānta!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Buna dimineata
Elly succes maine. Ai reusit cu pregnylul? E la fel ca orice injectie pe care ti-ai facut-o.
La inseminari am facut pregnylul intramuscular, dar la fivuri subcutanat si a fost ok in ambele cazuri.

Lara, daca nu gresesc eu, Raluca a mai bifat inca un fiv intre timp, deci are 6, si nu a avut doar unul reusit , ci doua.

O zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Qiao, mersi de mailuri.

Ari, intru negresit pe mess la jumatatea saptamanii ca sa ne conversam, mersi.

Nanne, eu am AMH de 0,1 (facut la Budapesta) si de 0,07 (facut in tara). Deci....

Elly, bafta la punctie, sper sa fie totul OK.

Eu ma tot gandesc la ce s-a intamplat si ma roade rau de tot ca am luat AC-uri... Trebuia sa fi fost mai ferma si sa ii fi spus lui PK ca nu accept. Nu stiu daca ar fi avut vreun efect, dar imi pare rau ca nu am fost mai ferma in problema asta. Pe de alta parte, ma gandesc la ce a povestit Brigit in cazul ei. Dupa esecul FIV-ului, macar PK i-a zis cum ar proceda in cazul ei si doar dupa analizele sotului i-a recomandat sa mearga pe donate. Probabil cu tot cu AC-uri a raspuns mai bine decat mine. In fine....

Eu azi primesc bunatati, vin parintii mei la noi. Oh, si ne-am luat mere de la unguri tare bune, din alea faine, din livezile pe langa care treceam cu masina, tot felul de soiuri: golden, granny smith, ionatan, gala, ionagold etc. Tare bune si aromate sunt!

Lara, sa stii ca si noi am mancat ieri cartofi prajiti si oua ochiuri! Iar eu mi-am bagat frumos picioarele in toate cele (scuze pentru limbaj ) si am mancat cot la cot cu sotul meu prajelile alea. Drept e ca nu m-am simtit grozav dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

neata fetele
anaasta nu te mai necaji, eu am dat rateuri la fiv-uri si cu AC si fara; am incercat si pe natural si cu doze mari de stimulare si cand aveam un folicul cand niciunul; daca nu mai ai rezerva ovariana.....
elly bafta maine la punctie
o duminica minunata va doresc!

Mergi la inceput