Clubul "babelor" FIV-oase 60
Raspunsuri - Pagina 10
aristica spune:
ellyshor intru cu un modem-sar'na pentru urare!
miky poate va fi bine...si eu tot la supozitoarele cu glicerina ma gandeam
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
many_bani spune:
Da Miky, Sandy si Ari au dreptate, rezolva acum problema cu supozitor cu glicerina si apoi ca sa nu ai probleme poti manca prune/caise deshidratate
ioana3110 spune:
ImiMS, ce mai faci? in ce stadiu mai esti ca eu nu am mai citit la unguroaice?
In ceea ce priveste FIV la Tg Mures, subscriu la ce zice Imi si Lara. Mai ales cu un AMH sub 1!
Sami, ce mai faci? pe unde esti?
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
ImiMS spune:
Buna Ioana
Sunt bine,multumesc.Am renuntat definitiv la Zadori si m-am indreptat catre PKAm fost deja de doua ori la Budapesta, mi-a refacut acolo mare parte din analize, mi-a verificat si uterul cu apa sarata ( nu stiu denumirea stiintifica a procedeului ), toate par perfecte...prin urmare o sa demarez un nou FIV cu el undeva in luna noiembrie.Cam atat despre mine!
Pupici ptr tine si Ana ta,sanatate si numai bine
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
didiloo spune:
buna!
imi cer scuze ca dau buzna la voi din senin...va citesc si eu de ceva vreme si va doresc la toate sa vi se implineasca visele cat mai curand.
....problema mea: am facut in 6 septembrie un ET la Debrecen cu 2 embrioni congelati la 5 zile. am primit ca tratament de sustinere: femibionx1, magne B6x6, acid folicx2, medrol1/2x1,aspirina 100x1, clexane o.4, crinone gel 1 dimineata, utro 1 la pranz si 2 seara plus Ovitrelle facut jumate in ziua punctiei si jumate in 8 sept si un al doilea facut in 11 - 13 sept. am facut beta in 19 ----rezultat 33,6 si progesteron 120. am refacut azi beta 17....deci nu e bine. medicul mi-a zis sa opresc tot.
voi ce parere aveti? putea sa nu se fi eliminat inca tot ovitrelle???? sau??
va multumesc mult!
elly_me spune:
Didiloo nu stiu ce sa spun.
Daca nu ma insel fetele de la Donate postasera "schema" eliminarii pregnylui| ovitrelle din corp...
Nu prea inteleg legatura dintre punctie si embrioni congelati ... :(((
Oricum te vor ajuta fetele.
Eu nu sunt in apele mele
:(((
Nu mai fac duminica punctia .
Maine ma duc iar la dr si voi vedea ce imi va spune.
Daca ar fi sa fac luni nu pot sa mi iau conced.
Nu stiu ce voi face. Sunt fff stresata si suparata
Va vdoresc un weekend placut
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
Sandy2707 spune:
Hai fetele ca ma bag in seama tot la voi ca donatele mele sunt lenese aziNu am cu cine sa ma intretiu
Elly cum adica sa nu faci punctia dupa ce te-ai hormonat. Daca nu poti coted ia-ti medical dar nu renunta la punctie iti tin pumnii
Didiloo eu iti spun ce as face eu in locul tau. Nu as intrerupe tratamentul si luni as reface beta. Daca scade nu esti graviduta si era de la Ovitrelle. Daca creste vei fi fericita. Bafta multa
anchusa spune:
apar si eu ca musca...oricum sunt baba si la propriu si la figurat(40ani si 5 fiv-uri)
didiloo la fiv-ul din vara primul beta a fost 49.5(am zis ca fac infarct...primul beta din viata mea), al 2-lea 21.7(mi-a stat inima),nu am oprit tratamentul(nu ma lasa paranoia ...speram) si am facut al 3-lea beta 1.8.
Medicul tau are dreptate sa opresti tratamentul...din pacate.
Babutelor aveti aici..in umbra 2 pumni stransi pentru reusite.
Anca
bombi spune:
didiloo, imi pare rau de rezultat . Parerea mea e ca Ovitrellul nu s-a eliminat inca (ce analiza ai facut mai exact: beta HCG sau HCG total?)
Eu am avut la 7 zile dupa Pregnyl beta = 12. Tu ai facut mai multe injectii, cred ca ultimele 2 nu sint complet eliminate.
Pe de alta parte, la 20 zile de la punctie (echivalent 15 zile de la transfer blasto), beta ar trebui sa fie in jur de 500-1000.