FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 31

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Lara esti bestiala, ai reusit sa ma faci sa rad dar in acelas timp sa-mi storci cateva lacrimi. Eu vreau sa arunc securea aia si sa uit ceea ce e cam greu pt ca sunt caine in zodiacul chinezesc si dc ma calca cineva pe coada il tin minte toata viata. Uit supararea (acum e ca si uitata), uit motivul ( e ca si uitat) dar persoana nu. Vreau sa o luam de la zero pt ca nu-mi doresc energii negative de nicaieri (app mi-am pus snur rosu la mana ). Referitor la acea discutie, ai facut pe avocatul dar nu ai stiut toate aspectele, ai ascultat/vazut doar o parte .... Dc vrei imi storc creierasii sa-mi aduc aminte exact succesiunea faptelor si ti de dau pe PM, asa cum stiu/imi mai aduc aminte ca s-au petrecut. Cand mi-a intins o mana??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

sper, asa te vreau
ba, nu-ti mai stoarce creierasii, ca nu mai are nicio importanta, cine ce si cum a zis ceva, candva!!!
gata, depasiti momentul si ZEN, vb lui qiao..
si esti bine-venita sa scrii, oricand doresti, oricand poftesti si la babute, ti-am mai zis doar

hai, te pup

p.s.: cand a zis "hai, pace, pace intre dobitoace"..dar, ai avut atatia draci in tine, ca nici n-ai observat..oricum, e de domeniul trecutului deja..
p.p.s: si scrie cu caractere normale, ca-s baba si ma dor ochii, de cand ma tot holbez la textul ala minuscul, da??

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fumi

Iri, tu ce tratament ai avut pentru mutatii?

Fumi eu inca fac tratament pt mutatii, voi face pana dupa nastere. Iau/ am luat asa: complex de b-uri, acid folic, femibion, clexane 0,4, vit C.

Amalia, nu ma pot loga pe mail acum, iti raspund cand ajung acasa

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

mor de voideci eu fac zoom sa va ce scrie fata cu speranta credeam ca mi sa defectat laptop ul

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

A..... "pace pace intre 2 dobitoace" nu mi s-a parut o intindere de mana ci o jignire, credeam ca de curand a scris ceva.
Dc tu esti baba eu sunt sac de oase , am si un calcai fisurat . App am 42 ani, tu cu cat te lauzi? Scriu mic pt ca suntem off topic (asa stiu ca se practica pe aici pe vremea cand eram tanara si inocenta in ale infertilitatii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

sper, scrie normal si dc vrei, pune semn de off-topic, ca altfel, vb singura ca io nu vad nika..
(io-s obisnuita de la babute, unde nu-i nimic off-topic..)

mey, io ti-am zis doar sa nu mai interpretezi..
nope, n-a fost jignire, a fost o gluma, o zeflemea si o auto-zeflemea: ca v-ati certat ca 2 "dobitoace" (pardon, quotez), pt nimicuri..cum dreaq sa fie jignire, cand, una din cele 2 "dobitoace" (pardon, iar) era chiar ea???..
hai, foloseste-ti logica, ca esti fata isteata doar
a fost un mare misunderstanding!! get over it!

p.s.: intru-n sedinta acum..pls, pls, modifica acele caractere

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna fetele,

Vn si eu cu o veste! S-ar putea sa fiu gravida
Nu m-am rabdat (vezi Alina)si m-am dus azi si am facut beta si e 27.95mUI/Ml. (azi e ziua 10 de la ET). Deci un puiut se culcuseste pe acolo.
Doamne ajutasa-i fie bine si sa reziste in uterul meu 9 luni. Va pup pe toate. Am emotii cat China si de 2 ori pe atat. Inca mi-e frica sa ma bucur. Doar imi curg lacrimile pe obraji

pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Intru dupa doua zile si ce-mi vad ochiiiiii??????
Capitol nou, o gramada de pagini si o Sandy iubita cu beta al iei pe care l-am asteptat atat de mult! Super veste! Bravo Sandyyyy! Bravo! Bravo! Doamne ajuta sa fie bine inca 8 luni de acum inainteeeeee! Retraiesc bucuria mea de luni! Bravooooooo!

Tusferi, Alina alba, Ruxandrica, Aristica, Miracol, Ivisor, Sper si celorlalte fete dragi, multumesc tuturor pentru urari!

Rodica, !

Si vestea mea buna este ca beta a crescut de la 64 la 190! Cre ca repet iar maine ca sunt putin paranoia!
Ma intorc la munca si promit sa recuperez in week-end!Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Noi 2 mersi tare mult si bravo pt beta tau. CRed ca esti constienta ca probabil ai 2.
Mie mi-e tare frica sa ma bucur dupa patania mea din vara. Si eu m-am intrebat daca sa il repet maine sa vad daca a creste, ca pana luni e mult; dar nu stiu daca am nervii sa fac asta

Mergi la inceput

Lara
Sandy felicitari!! Te rog eu lasa muratureala acum , tb sa vedem dc se dubleaza beta.

Mergi la inceput