FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 31

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna fete dragi,

Tusferi ma bucur mult pentru tine si pentru pui tai. Mi-am imaginat toata scena de familie de ieir si cred ca a fost minunat; Doamne ajuta sa ai sarcina usoara in coninuare si sa nasti la termen

Ruxandrica- indometacinul e antiinflamator si presupun ca unii medici il recomanda pentru a reduce o eventuala inflamatie locala care ar dauna bebeilor si i-ar putea impiedica sa se implanteze. O fata din Rhodos pe un alt forum a primit supozitor cu diclofenac imediat dupa ET.Eu la ultimul FIV cu ovocitele mele am primit indometacin si Nospa(ajuta la relaxarea uterului) cu o ora inainte de ET.
Pt ET la Reprofit iti cer sa ai vezica semiplina, adica sa nu te chinui, dar sa nu te duci la piplica chiar inainte de ET; ceea ce e fb. La Austrieci a trebuit cu vezica plina, plina si a fost cumplit.

Amalia cred ca iti numeri zilele pana la momen tul fericit. Tare iti doresc sa devii mamicuta

Miarcol

Fetelor eu sunt iarasi in butoi Mi-e tare groaza si frica de beta de maine. Dupa atatea sarcini oprite in evolutie tare imi doresc ca bebele asta sa ramana la mine, dar nu stiu...sper sa vrea si DD si bebele asta.

Fetelor va pup pe toate, toate si va doresc o duminica placuta cata a mai ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wish42 spune:

criena
31 ianuarie data punctiei,3 sau 5 februarie data ET.
Iti doresc din suflet sarcina usoara si la termen.
sper
ce mai face calcaiul lui Ahile ??
Sper ca e mai bine si curand o sa fie ca nou.
Spune-mi si mie te rog schema de eliminare a pregnilului pe care ai mentionat-o este valabila pentru o doza de 5000 ui de pregnil sau si pt 10000ui este acceasi?
noi2 felicitari !!!
sandy felicitari si tin pumnii pentru maine sa vii cu o super veste.
rodica,asia

Fetelor va rog luminati-ma si pe mine cu tratamentul care trebuie urmat si anume cand se da diphereline si cand AC?
Cu cat timp inainte de punctia donatoarei trebuie inceput tratamentul?

Pentru noile fete o sedere cat mai scurta iar pentru toate gravidutele din suflet sarcina usoara si la termen !!!
Weekend placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Sandy ok, am inteles.
Mda, am trecut si eu printr-un ET la austrieci , nu pot sa spun decat ca a fost crunt.
Te cred ca esti in "fibrilatii", am trecut si eu printr-o faza d-asta cu un beta pozitiv si apoi 0,00001.
Atata timp cat te simti ok, n-ai dureri si nici spotting, eu zic ca poti sa stai linistita.Cu siguranta beta de maine va fi asa cum trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor o sa plec in delegatie 3 zile si nu o sa pot deschide cap nou pt ca intru doar de pe tel. Dc terminati cap in seara asta va deschid altul dc nu poate reuseste Alina maine.

Nasa Lara CO placut si sa va intoarceti min 3.
Wish schema e pt 5000ui dar nu e batuta in cuie, depinde de la organism la organism.
Calcaiul e spre bine , acum nu mai sunt balerina, sunt o ratza
Sandy DOAMNE AJUTA! Sa vii cu un beta grasan!!!!!

-ici apasati pt toata gashca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Eu toate procedurile le-am facut pe vezica plina sau arhiplina. Odata a intarziat dr 1 ora de am zis ca innebunesc, am cerut sa fac pp de 2 ori cate putin. Partea nasoala e ca tb sa mai stai si o jumatate de ora apoi intinsa in pat cu vezica tot plina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Ruxandrica, dupa cum zicea si Sandy, nu trebuie sa te duci cu ea plina. Si eu m-am chinuit cu asta in Ro, la ET. Doar sa nu faci pipi inainte. Bine, eu de emotie tot simteam nevoia sa fac pipi, desi nu era vezica plina. Dupa transfer mi-a trecut
Sandy, te cred. Si eu aveam emotiile cat casa inainte de beta 2 ba chiar l-am facut si pe beta 3, pt ca nu ma calmam. Si eu am avut sarcini oprite in evolutie. Abia dupa beta 3 mi-am promis sa am incredere, ca o sa fie bine. Iti tin pumnii pt un beta mare!
Wish, cam cu 2 luni inainte am inceput tratamentul. La mine a fost o greseala in tratament, deci nu prea te pot lumina. Vezi ca sunt niste scheme de tratament pe prima pagina...
Pup

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Sper si Doamne ajuta, succes in drumul tau de job si cand vii sa ma gasesti mai bortoasa decat acum! Ca acum tare sunt down

Wish multumesc si eu iti doresc tie sa reusesti cat mai repede. Schema de tratament e de regula individuala chiar daca primim aceleasi medicamente. De exemplu eu am primit in schema sa iau dypherelinul in ziua 21 de CM dinaintea punctiei, respectiv cu 19 zile inaintea punctiei donatoarei. Altele au avut din ziua 2 de CM. Eu nu am avut anticonceptionale.Dar sigur medicul tau iti va trimite schema exacta adecvata situatiei tale, si daca nu ti-o trimite intreaba-l

Ruxandrica eu nu am a ma plange de altceva de la austrieci decat de asta cu vezica si de faptul ca nu m-au pus sa fac histeroscopie. In rest totul a fost Ok iar schema de tratament una foarte buna. Din pacate insa am ramas fara bebei.

Cica tot pentru ET mai usor e bine sa bei un pahar de vin rosu cu o sera inainte de ET. Eu am baut la ultimile 2 FIV si s-a lasat la ambele cu sarcina. Sper de data asta reusita

Fetelor are cineva idee dupa ce iei dyphereline 3,75pt FIV in cat timp iti vine ciclul daca FIV esueaza sau se opreste sarcina in evolutie. Eu am citi in prospect de 70 zile de la ultima injectie, dar asta era fara FIV; Nicaieri nu am gasit la ce sa te astepti dupa FIV ca noi oricum am primit si estog so progesteron.

Va pup

Mergi la inceput

Wish legat de Pregnyl 10000 ii trebuie sigur 14 zile pt eliminare. Mai devreme testul poate iesi + din cauza lui, dar raspunsul est eindividual vorba lui Sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Sandy tu vrei bataie de ce te incapatinezi tu fata sa zici ca nu esti gravida nu deasta te ai dus la donate ?daca tu gindesti asa de negativ cum vrei sa ai un raspuns pozitiv???incearca sa iti schimbi putin atitudinea ca acum este cu totu si cu totul alta chiestie ai facut fiv cu DONATE

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

Ruxandrica

eu am facut in RO 2 ET cu vezica f plina, si a fost destul de neplacut, unul cu reusita altul nu, la brno mi-am golit vezica inainte de a urca pe masa ca asa am vrut eu (emotiile) ei nu mi-au spus nimic despre asta si pana acum e cu noroc. Eu cred ca vezica plina ii ajuta pe medici sa vada mai bine la eco abdominal. Eu avand vezica goala am stat f relaxata o jumatate de ora dupa ET si a fost tare placut(plus muzica de relaxare potrivita)

din ce am citi eu pe aici unele fete au facut diphereline cam cu o luna inainte de ciclul ales. Eu nu am avut inhibare inainte (fara Diphereline) si am inceput estrogenii cu 2 saptamani inainte de data punctiei si am luat 3 luni inainte cycloprogynnova in asa fel sa am prima zi de menstruatie cu 2 sapt inainte de data stabilita a punctiei

si acum la sfarsit iti spun bine ai venit la noi si sa fie cu noroc!

Mergi la inceput