FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 31

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna seara fetele.Urez bun venit celor noi si sedere cat mai scurta si cu rezultate pozitive pe la noi.Felicitari proaspetelor gravidute ,sarcini usoare si la termen cu bebei sanatosi.Rodica ,sunt convinsa ca-ti vei reveni repede ,suntem luptatoare toate si DD ne ajuta sa trecem peste esecuri.Noi am fost azi iar la eco ,ciu toate ca dr meu a zis ca ne vedem in octombrie.Si bine ca m-am dus ....asteptam bebele in orice clipa ,colul s-a scurtat ,bebe e jos ,pe pozitie cum se spune ,iar presiunea asupra colului e foarte mare ,deci ...stam in garda.Dr m-a asigurat ca la la 37 de saptamani nu exista nici un risc pentru bebe ,e un copil nascut la termen si nu vor fi probleme .Are 2700 r ,si suntem consemnati la pat sa mai ducem macar o saptamana.Va pup si va doresc o seara faina

minunea mea 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Apalinasa fiti sanatosi uff ce a trecut timpula hai mamicuto ca mai putin si vezi printisorul

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Wow Apalina Mai ai putin si iti strangi copilasul in brate! Stai linistita, la 37 sapt e un bebe perfect! Are si greutate buna, deja. Eu daca reusesc sa ii tin pana la 35 sapt, sunt f multumita.
Eu am fost la eco in seara asta. Gemenashii sunt bine, unul e putin mai mare si s-a lasat masurat pe toate partile si are 9 sapt si 5 conf masuratorilor, iar unul e mai rusinos, s-a cam ascuns si nu s-a lasat masurat asa cum era bine si are 9 sapt si 2 zile. Conf calculelor, sarcina tb sa aiba 9 sapt si 4 zile. Deci unul e putin mai mic.
Au fost foarte activi si au dat din manute si piciorute. Maine plecam la socrii, in Ardeal, o luam si oe mama si le dam vestea.
Va pup!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Tusferi bravo ma bucur tare mult ca gemenasi sunt binesa fiti asa pina la capat

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Hello!! Ce faceti somnoroaselor? Inca nu v-ati trezit?
Va invit la o

Mergi la inceput

Buna dimi eu m am trezit de mult beau cafeaua cu sotu si ne minunam ce aproape suntem de marea intilanire

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Buna dimi eu m am trezit de mult beau cafeaua cu sotu si ne minunam ce aproape suntem de marea intilanire

amalia tsakoniati

Amalia mi-ai adus aminte de o faza simpatica de pe culoarele de la Polisano. Asteptam sa fiu chemata in cabinet si vad un baiat care dupa ce primeste un telefon coboara repede sa cheme liftul apoi urca pe scari sa-si ajute sotia sa coboarele (Liful ajunge doar pana la et 3, cabinetul de infertilitate e la et 4). Dupa ce coboara cu incetinitorul intra amandoi in lift ca 2 porumbei fericiti, zambeau unul la altul, se vedea ca sunt plini de sperante . Cred ca erau la primul fiv si doar ce pusesera 2 blastocisti frumosi. Asa va vad si eu pe voi 2 , cioc in cioc la cafeluta. Salutari blondului tau!

Mergi la inceput

Sper chiar asa este imi mingaie burtica si imi zice ca mingie patutul la copii

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...va scriu in mare graba...ca sunt bagata in priza de azi draga dimineata...curatenia de toamna...imi e urata rau de tot...dar pe urma cand e totul curat ce bine-mi pare

urez si eu un calduros "Bine ati venit" noilor fete intrate in grupul nostru, sedere scurta scurta...ca ati vazut pe aici se poate!!si va doresc tot ce imi doresc eu mine !!

amaliro, sa dea Dumenzeu sa fie cu noroc ultima folie de pastile maro pt tine...ultimul ciclu pt ca urmatoarele 9 luni sunt programate pt altceva!!consortul tau e un dulce, de fapt ca si al meu...te merita si tu pe el...sunteti doi oamneni incercati destul de soarta asta ...si a sosit timpul sa RASARA SOARELE SI PE STRADA VOASTRA!!!!....la familia tsakoniati!!!

fumi, weekend placut!ne reintalnim luni!!

tusferi, ma bucur enorm pt tine ca gemenasii cresc si sunt bine!!...ma apuca nostalgia cand citeam ce ai scris...aceeasi varsta de sarcina as fi avut-o si eu...si acum ii vedeam si eu pe bebe meu la eco!>...asta e...nu trebuie sa ma gandesc ce ar fi putut fi...ci trebuie sa ma gandesc ca VA FI o a doua sansa pt mine cu noroc!!te felicit si abia astept sa ne scrii reactia familiei cand le dai mare veste!pupici

apalina, viitoare mamicuta, e chestie de zile aici, sau de ore chiar!...sa te ajuta DUmenzeu sa aduci pe lume baietelul cu bine, sa fiti sanatosi sa il puteti creste frumos!Nastere usoara si ma rog pt tine!sa ne dai marea veste!!!...aaa...si inca ceva...dupa ce il aduci acasa si va familiarizati unul cu altu...sa ne scrii si noua cateva randuri sa ne spui cum creste bebe!!

Looana, mai ai putin si tu....tu urmezi dupa apalina!
irilac31, coco
Sandy...asteptam beta MAAARRREEE luni!pupici
rodica, cum mai esti?!
asia, ceva noutati?

restul gravidutelor si viizoare aspirante la acest titlu...va doresc un weekend superb si numai bine!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna fetele,

Apalina Doamne ajuta sa nasti usor , sa nasti un baiet frumos si sanatos care sa va bucure toata viata

Fetelot va pup pe toate si va doresc un weekend minunat

Mergi la inceput