FIV in Ungaria 168
Raspunsuri - Pagina 19
floryma spune:
IMI..., eu am luat de la farmacia help net...ai pe site-ul farmaciei gasesti toate sucursalele din tara cu nr de tel...eu am sunat mereu inainte...sa fiu sigura ca nu bat drumul degeaba si am rezervat...
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta 2012_in asteptare
PAI 675 4G/5G homozigot
ImiMS spune:
Lara
Doamna Avram are acum cabinet la Policlinica Regina Maria, pe L.Pasteur, etajul 1, cabinet nr.14.Nu mai aste la Medcenter,are alta adresa de e-mail si alt nr. de telefon.Destinatia ei finala este Clujul, unde s-a mutat cu toata familia...dar inca nu s-a rupt nici de Bucuretsi,merge saptamanal si acolo!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
Lara27 spune:
asaaaaaaa, parca acum imi amintesc vag ceva
Imi, mercic frumos
cred ca, am noua adresa si nr de tel, dar, vroiam sa sun direct la clinica, sa vad in ce sapta o gasesc in CJ..deci, dc sapta trecuta a fost in Cj, sapta asta e in Buc, da? si tot asa..
to be continued..
floryma spune:
...azi cand am recoltat ptr beta am facut si progesteron si TSH (copy paste Lara ) caci nu mai testasem TSH din august...beta este inca in lucru...sa fie oare un semn??? insa TSH 2.16 uUI/mL si progesteron 107,2 nmol...asa ca help lara...este progesteronul cam mare,nu????
PAI 675 4G/5G homozigot
Lara27 spune:
flory, cam mare pt ce?? pt primul trim. de sarcina?? nope, e perfect! f. bine ca ai testat si TSH, dc n-ai mai testat de mult (eu nu mai facusem din aprilie..) pt ca e f. important in sarcina si macar stii cum e (e ok, btw, doar sa ramana la valoarea asta sau in zona..)
hai ca, te astept si cu beta ala grasan..
to be continued..
floryma spune:
lara..., uff...astia se joaca cu nervii nostrii (eu+sot)...caci el verifica daca s-a afisat si ce...caci pe mine m-au lasat nervii ...in prima faza soata cand a vazit progesteronul mai ca l-au luat caldurile...apoi a realizat...de vedem numai cifre mari...nimic negativ sau "0"...vreau sa te tin de mana si sa mangaii butica ta sa se ia beta mare...
PAI 675 4G/5G homozigot
floryma spune:
fete...
Rezultat beta < 0.1
PAI 675 4G/5G homozigot
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floryma Rezultat beta < 0.1 FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit FIV3 Budapesta 2012_in asteptare PAI 675 4G/5G homozigot |