FIV in Ungaria 168
Raspunsuri - Pagina 13
eni0301 spune:
Floryma...joia viitoare fac betaHcg...mai am de asteptat o saptamana
oooo...felicitari..ai avut productie buna ..iti doresc sa iasa cu
in rest sunt ok..stau cumintica,mai mult in pat ma ridic doar cat fac mancare si cat stau pe net,dar incerc sa nu fac efort prea mare
ieri m-am enervat tare tare cu capra de la resurse umane de la noi de la servici,pentru ca nu a fost in stare sa-mi faca o adeverinta in 5 zile..m-a apucat de nervi..iaca cred ca-s mai sensibiladar mi-a trecut
va pupacesc pe toate
olimp spune:
buna fetelor !
eni te asteptam cu beta MARE !!!!
floryma tinem pumnii pe vineri !
sa fie cu ochisori pentru toate fetele....
apropo stie careva daca trebuie sa fac proteina S si C , anticoagulantul lupic si homocisteina se pot face anlizele daca eu iau aspenter ? sau trebuie sa fac pauza si abia apoi sa revin la tratament ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
Lara27 spune:
hallo fete
multzam' tare de urari, sa fie, sa fie, pt everybody
flory, eni, receptionati, da?
flory, implantarea incepe la 6-7 zile de la punctie (nu ET!!) si dureaza cca 4 zile pana e completa..
uite, link sa te dumiresti exact ce si cum:
http://www.ivf.ca/duedate.php
(introduci acolo data punctiei tale (nr. 2 oct), dai apoi calculate si apar toate info de care ai nevoie-> implantarea incepe la tine in data de 9 oct..
va doresc o zi excelenta si sa ploua cu vesti bune!
to be continued..
pety1981 spune:
Ziua buna!
Vin si eu cu vesti:) am terminat cu laparoscopia sau mai degraba si cu laparo si cu neosalpingostomia,pentru ca au fost facute amandoua interventiile.In urma acestora ,am clipsat o trompa careia i s-a gasit hidrosalpinx si una a fost gasita permeabila si functionala.Doctorul mi-a sugerat sa incec cateva luni sa obtin o sarcina pe cale naturala si daca nu reusim...facem fiv.Sunt fericita pe o parte insa pe cealalta parte ma intreb de ce nu am ramas pana acum daca trompa a fost permeabila si functionala tot timpul?Doctorul nu m-a lamurit in privinta asta si tocmai de aceea sunt usor dezamagita.Sunt deja la lucru si operatia este bine doar ce ma deranjeaza durerea din piept si spate care nu ma lasa sa respir foarte bine.Asteptam vreo doua saptamani dupa care ne apucam intens de treaba,intens cum a spus doctorul: contact in ziua 7 ,contact in ziua 11 si dupa din 2 in doua zile.Doctorul a spus ca e mult mai bine asa decat sa facem teste de ovulatie care dau erori.Si-am incalect pe-o sa si v-am spus povestea mea ...
PS...acum astept si eu vesti bune de la voi:)
sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza laparoscopia in 02.10.2012
urmeaza FIV
mutantica cu MTHFR HETEROZIGOTE
olimp spune:
lara[/b ]am pumnii strinsi tare tare
[b]eni refacre cat mai rapida si bafta...cat mai repede un bebe
pupici la toate
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
mona19 spune:
Buna seara!
Lara, Eni0301, Floryma - Sa vi se-mplineasca visul de a avea . Tinem pumnii stransi si vreau sa vad la toate beta-uri cat mai mari si grasane!
Pety1981 - Am citit povestea ta. Se pare ca si eu voi fi nevoita sa trec prin asa ceva pentru trompe. La HSG, substanta de contrast pe dreapta a iesit ceva mai greu la final. Proba Cotte este pozitiva. Dar doctorul nu a putut confirma cauza. Presupune doar o raceala. Cum suflu si in iaurt, vreau sa verific daca exista sau nu hidrosalpinx sau alte balarii daunatoare FIV. Si cum eu sunt o persoana care adun informatii, as dori cateva raspunsuri la urmatoarele intrebari: Unde ai facut procedura? Cu cine? Programarea a durat mult? Cat te-a costat toata aventura asta? Multumesc anticipat. Spor la treaba!!! Sa fie cat mai curand cu ochisori!!!
Intrebare - pentru o cazare de o noapte la Buda trebuie precazare? Adica, trebuie sa iau de pe acum legatura, sau gasesc pe loc?
Fetele care ati fost recent la Buda, cunoasteti puncte de cazare: apropiate de clinica, ieftine si bune? Cu o minima conditie: Sa nu fie baie in comun. Multumesc.
toate fetele!
pety1981 spune:
mona am facut laparo cu albu.m-a costat 3500 ron si am facut programarea cu o luna inainte.
sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza laparoscopia in 02.10.2012
urmeaza FIV
mutantica cu MTHFR HETEROZIGOTE
floryma spune:
fete.
Mona...parcarea in Buda este cu plata cu exceptia we cand este gratuita. chiar pe langa clinica nu sunt posibilitati de cazare, insa ceva ma departe gen incepand de la 10 min cu masina gasesti. Eu de ex am stat la helios (il gasesti si pe prima pag) e la 10 min de mers cu masina fata de clinica si acum de la 01.10 au preturi ceva mai mici la cazare si au parcare gratuita la ei in curte...asa k eu zic ca posibilitati sunt...
Pety....paiai vesti minunate de la laparo....la treaba si cu siguranta o sa iasa ...si ca o paranteza da te-a costat laparo nu gluma..
Lara....big hug
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
Raissa_L spune:
buna fetelor!!sa avem o toamna bogata in vesti bune!!
mona eu am facut laparoscopie cu neosalpingostomie la Cluj,nu m-a costat NIMIC,nici macar medicul si anestezista nu mi-au luat nimic.Anul trecut in august.Daca vrei detalii o sa-ti trimit un PM.
Daca mergi la clinica privata platesti si nu putin,doar laparoscopia exploratorie cred ca este in jur de 2500-3000 ron,daca este si operatorie te taxeaza in plus,depinde de clinica,dar poti afla preturi de pe site-urile clinicilor care fac si asa ceva.Pup