FIV in Ungaria 168
Raspunsuri - Pagina 11
DaniellaSM spune:
am sa pt tine Eni, sa mearga totul bine maine!
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
mona19 spune:
ImiMS, Eni0301, DaniellaSM - Multumesc de urarile frumoase ce ni le-ati adresat. Fie ca DD sa ne-mbucure pe toate cu prunci sanatosi si sa ajungem fiecare la timpul sau, 50 de ani de casnicie.
Azi nu stiu daca vom reusi sa sarbatorim. E toata ziua de servici plus ca mai trebuie sa mearga intr-un sat apropiat dupa ceva carnita proaspata de vitel, pe care am comandat-o. Depinde la ce ora va aparea acasuca. Io oricum pregatesc un meniu de cina. Mi-ar place sa ajung la concertele de asta seara, dar daca n-o sa putem ajunge, asta e viata.
Floryma - Mult succes la punctie!!! E vreme frumoasa la Budapesta?
Eni0301 - Sa-nteleg ca maine e ziua cea mare? Tin pumnii pentru voi sa fie bine!
Daniella SM - Tropotite si-nvartite din plin? Apoi, sa fie fain si sa-ti reziste piciorusele, ca de pantofi nu mai zic nimic. Da. E fain sa-mbatranesti impreuna. Cu necazuri. Cu bucurii. Viata nu e numai roz.
Va si un sfarsit de saptamana cat mai placut!!!
olimp spune:
buna seara fetelor
mona felicitari si la cat mai multe aniversari ! si noi sambata viitoare serbam 5 anisori ! multa sanatate si multi ani fericiti impreuna !
eni iti tin pumnii sa fie bine sa se lipeasca si sa cresteti mari si sanatosi
floryma bafta la punctie , ma gandesc sa la voi si va tin pumnii
daniella, imi
eu sunt bine , si fizic si psihic , viata merge inainte , mi-a venit ciclul si-a dat drumul natural , am sacpat cat mai elegant posibil fara chiuretaj si fara medicamente , azi am fost la eco si nu imi venise inca , cand a scos ecograful din mine sangeram , asa ca sunt bine.
fetelor va pup si va urez un We minunat , mi-a dat sa fac anticoagulantul lupic , proteina S si C .
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
eni0301 spune:
Daniela..no problem...si Budapesta e frumoasa,m-am plimbat mult pe malul Dunarii noapte,pana anul trecut locuiau acolo cumnatii mei,am fost de multe ori in Budapesta,acum ei au un baietel de 2 saptamani,primul nostru nepotel,chiar azi ne-au rugat sa-i fim nasi,m-am bucurat tare mult asa ca pe 28 octombrie il botezam pe nepotelul nostru Tamas si pe 17 noiembrie il botezam pe bebele prietenei mele Erik...asa ca o sa ne chefuimsi-n octombrie si-n noiembrie
floryma spune:
Hello fete dragi,
Eni....hai nu ne mai tine pe jar, esti la purtator k 2 sau 3 bb?! Eu anul trecut am cunoscut o fata draga mie caruia i-a ramas un embrion care a fost si congelat, acum nu mai stiu cum sta treaba pe acolo.
Mona...la multi ani impreuna atat tie cat si parintilor.
Olimp...tot raul spre bine(dk pot zice asa) o sa ne anunti in curand k ai ramas din nou gravida si sacina sa evolueze bine pana la capat k bb sanatos.
Imi, Dani...va pupicesc.
Va pupicesc de fapt pe toate.
We placut.
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
olimp spune:
floryma
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
pety1981 spune:
ziua buna fete dragi!o toamna frumoasa sa aveti si plina de bucurii!
eni...Doamne ajuta, sa ai bebei sanatosi si frumosi...sunt sigura ca o sa ii porti cu tine 9 luni de acum inainte.
olimp ,esti o fata curajoasa si o sa reusesti in cele din urma
mona,daniela floryma,imy si toate celelalte fete va rog sa primiti cate o floare de toamna
eu maine fac laparoscopia si sper sa vin cu vesti bune.
zile frumoase de toamna
sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza FIV in toamna
mutantica
eni0301 spune:
Buna ziua fetelor
Floryna..da sunt purtatoare de 2 bebeistau cumintica mai mult in pat,ma doare un pik burtika cam de la punctie,dar sper sa treaca pana la test,am emotii,succes si tie miercuri,sa fie bine tomp de 9 luni.
Numai bine tuturor va doresc si sa aveti cat mai repede bebei in burtici
floryma spune:
fete dragi!
Pety...hai...bine ai revenit printre noi...pumnii stransi sa iasa laparo bine...si care sunt noile planuri...
Eni... pai sa fie de bine...sa auzim de burtica mult timp de acum incolo...pe cand beta? au ramas doar cei 2 care sunt la purtator? si ti s-a recomandat sa stai la pat, cat? hei da mai mai multe detalii...
dragelor
FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot
eni0301 spune:
Au ramas 3 embrioni,dar unul din ei incepuse sa ramana in urma,pe acela nu l-au mai pus,ceilalti doi au fost de f buna calitate,testul ar trebui sa-l fac pe data de 13,sambata,dar eu sunt hotarata sa-l fac pe 11joia...se va vedea si atunci daca e pozitiv sau negativ,vorbesc de betaHCG,ca testul cumparat din farmacie data trecuta nu mi sa pozitivat nici in ziua a 15-a.
Mi-au zis sa fac cea ce-mi face placere fara efort fizic,nu trebuie sa stau non stop in pat,dar eu cam suflu si in iaurt,mai mult intinsa stau macar primele 7 ziel ,dupa aceea vad.am inceput si clexane...apropo o intrebare...si voua vi sa invinetit burta unde ati dat injectiile(la mine a doua zi dupa injectie ramane vanat locul acului)