FIV cu Dr. Dragos Albu 66

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Annika FELICITARIIII !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

pup Qiao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Super Annika! Ma bucur mult si ma grabesc sa scriu cat mai repede sa preiau stafeta de la tine. De azi intru si eu pe lista FIV cu Dr. Albu.

Va pup fetelor si va multumesc ca existati, mi-ati dat curaj sa incep o noua etapa dupa 4 ani de incercari esuate. Sigur o sa am o multime de intrebari.

Annika,Angelica aveti idee cand/cum se poate afla perioada in care Terry e in tara? Se poate aranja ceva in acest sens, sa ne bucuram mai multe de prezenta lui la momentul potrivit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Annika uraaaaa! Felicitari din tot sufletul! Sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos tun!

Angy super vesti! Deci pui de-un nou FIV. Sa fie cu noroc de data asta. De fapt... trebuie sa fie cu noroc!

Echinox imi pare tare rau. Dar ma bucur ca te-ai mobilizat si te gandesti deja la ce vei face mai departe.

Fete dragi va pe toate!

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

ARTISTICA ,da eu asa as vrea ,sper sa reusesc sa fac un fiv chiar pina in sarbatorile de iarna ......dr imi spunea sa astept rezultatul de la dosarul depus ,dar i-am zis ca eu nu stau luni de zile dupa un dosar care ar putea fff bine sa fie un raspuns negativ ,sau in cazul cel mai fericit sa mi-l aprobe ,dar sa stau dupa bani lor ca nu au fonduri .........asa ca indiferent de dosar eu sunt hotarita sa mai fac un fiv !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Felicitar Annika!!

Bine ai venit EllaeE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

elbereth, ella, crystyne va multumesc mult. ... predau stafeta!!

sunt surescitata ... nu ma pot concentra absolut de loc. sunt la servici si am de lucru, da' n-am stare sa stau pe scaun, ... iara de citit, nu m-am putut concentra sa termin nici macar juma de pagina de o ora incoace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Annika, si asa o sa fii si in continuare Nu ca ar mai conta...

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Annika ai vorbit cu Albu/Vaduva sa te programezi deja pt eco ? Sa repeti beta marti, ca duminica nu ai cum.
sa te tina statre asta inca 8 luni de acum incolo, ca pe urma sa vezi ce nu mai ai timp sa te concentrezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Annika am prins-o si eu (stafeta), multumesc. Doamne ajuta sa fie cu succes de data aceasta la toate fetele.

Fete dragi care ati trecut prin prima experienta cu Dr Albu, care a fost intervalul dupa care ati primit lista cu medicatia de urmat - ce trebuia trimisa de Lucia? Eu azi sunt in prima zi de ciclu si urma sa incepe protocolul - care habar nu am in ce consta. Din cauza aglomeratiei de la Dr. Albu, ultima discutie a fost foarte fugitiva, iar informatiile primite in consecinta. Cele care ati luat diphereline /ceva asemanator de cand ati inceput tratamentul? Pastile/injectabil?
Va pup pe toate - a se intelege ca si pe Gugulush - e o ea/el?

Mergi la inceput