FIV cu Dr. Dragos Albu 66

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Liza79, acum ca mi-ai vorbit de ziua a cincea de ciclu m-am linistit. Imi era teama ca vine weekendul si ratez primele zile de tratament. Multumesc mult, de-acum gata pot sa fiu zen, de fapt voi fi zen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

am sunat ... si mi s-a pus intrebarea cheie: cu morfologie sau fara .... aaaaaa ... habar nu am... i-am zis sa-mi faca programarea si vad eu pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Annika, mie dr. Albu mi-a explicat cand am fost la 10 sapt. la dansul ca el fiind extrem de ocupat, ii paseaza lui Stan urmaririle de sarcina. Plus ca nu asista la nasteri naturale, doar cezariana mai face. Eu stiu ca dr. Stan are cele mai bune intentii, si poate o fi si medic bun, habar n-am, dar eu dupa experienta cu echografiile de monitorizare, cand ma tinea cate 45 de minute... nu prea am mai avut curaj sa merg la el Si-apoi cand a venit vorba de dublu-test, dr. Albu mi-a zis ca exista numai vreo 3 sau 4 medici la MMF care au certificare pe noua metoda de screening cu softul Astraia, si printre ei era si Sanda Muntean.

PS. fara morfologie, ca e doar de confirmare a sarcinii. Nu face altceva decat sa iti arate saculetul si embrionul si sa iti zica cate batai/min - asta daca pana la data aia se poate observa, eu de-abia la 6 saptamani si 5 zile am vazut embrionul.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 13+

Mergi la inceput

... eu as vrea totusi sa nasc cu cine imi si urmareste sarcina ... iara daca dansul este asa de ocupat nici nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Annika stai tu linistita ca pana ajungi sa nasti mai e. te mai duci la eco mai importante si pe la Albu, mai vorbesti cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Annika, fii calma . Eu am stat la MMF pana acum, urmeaza sa ma duc la un alt medic - din clinica de data asta, Mirela Popa, i-am zis si lui Albu si a zis ca e o alegere buna. In orice caz, la Albu am inteles ca nu pot ramane... numai daca vreau sa pierd mult timp.
Si oricum, am stat asa stresata de la o eco la cealalta, intram intotdeauna cu pulsul marit si cu emotii ca daca nu mai aud inima... deci nici nu prea m-a mai interesat cine imi face eco atata vreme cat e totul bine.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

eee! asa mai zic si eu vesti bune cu beta mare! sa-ti dea DD Annika sarcina usoara si nastere usoara de bebel/bebei sanatosi!

Angi, sa iti aduca Sarbatorile astea ce iti doreti tu (nici mai mult, nici mai putin: )!

Ari, multumesc mult... pentru lumanarica! Eu va insir pe pomelnic... am un preot care nu protesteaza la lista mea lunga, lista care intotdeauna se termina cu "si pentru toate doamnele mele speciale" (ca si cand nu ar fost suficient de luungaaa) -asta pentru ca nu aveti toate trecut prenumele la profil"... dar sunt convinsa ca DD stie pentru cine ma rog. si te astept la bancutza!

qiao, sami, arabella, honeys, lumi, liza ...toate doamnele fara exceptie si sunt alaturi de voi in fiecare zi (cu rare, foarte rare exceptii)...

mami de Gabriel din 2 iulie 2012
_
9 ani am asteptat o minune, 6 ani am luptat sustinut impotriva infertilitatii: trompe obturate, anovulatie, ovare polichistice, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Citat:
citat din mesajul lui liza79

EllaE, despre primirea schemei de tratament vorbeste cu Lucia cel mai bine. Poti sa o suni, nu se supara, iti raspunde daca e disponibila. In schema ti se explica tot, ce injectii trebuie sa faci, cand le incepi, cat timp le faci etc. Eu de exemplu (si cred ca mai multe din fete la fel) am avut de luat anticonceptionale o perioada (pana la o data fixa specificata in schema), iar in penultima zi de anticonceptionale am inceput Diphereline. A, si anticonceptionalele le-am inceput in ziua 5 de ciclu, deci mai ai timp. Daca o sa mai ai intrebari dupa ce primesti schema, te lamurim cu placere
Succes.

Liza79
, acum ca mi-ai vorbit de ziua a cincea de ciclu m-am linistit. Imi era teama ca vine weekendul si ratez primele zile de tratament. Multumesc mult, de-acum gata pot sa fiu zen, de fapt voi fi zen

Mergi la inceput

stiu ca mai e mult pana departe ... probelema mea e ca as vrea sa am un doctor care sa ma monitorizeze, si mi-ar fi placut sa fie Albu care stia istoria

Mergi la inceput

alilumi

Mergi la inceput