Felicitari Dana! Haide Ramo! Hai Stelutz!(30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Neataa!! Ce fac fetele, bebii frumosi si burticile?

Haideti la o canuta de lapte cu miere si o feliuta subtiiiire de pandispan -pt voi, eu nu mai pap dulciuri, gata, m-am decis-

Cat de tare Olivia si ce frumos vine frumoasa Maya! Asa fara dureri sa nu o supere pe mami si sa il lase si pe tati sa doarma!

Doamne ajuta sa fie bine, sa ai o nastere de poveste, doar cu surprize frumoase!

Haide Olivia!!! Haide Maya!!

Stelutz, cum te mai simti? Asa de tare te doare de trebuie sa stai pe spate? Of, imi pare asa rau Dar uite ce putin mai ai!!

Elfica ce bine ca ati trecut peste moment Sigur sunteti amandoi stresati si de ce nu sotiorul poate e si el nitel gelos si te vrea doar pentru el

Moro cum a fost cu tensiunea si ameteala? Te simti mai bine?

Sandy, eu zic sa nu te impacientezi, fiecare bebic ia in ritmul lui si nu uita ca ce se vede pe ecograf este pur estimativ. Sa iti zic ca eu nici nu stiu cat are? La Elias nu e ecograf asa performant, ma duc imi zice ca e bine, masoare femurul, vede placenta si lichidul si eu sunt linistita, am incredere in doctorita mea. Daca dr nu parea ingrijorat, nu ai de ce sa te superi nici tu, zic si eu

Lulutza, ai reusit sa adormi? Sper ca acum esti cu caputul in perna si visezi la bebe drag Esti eroul meu, eu fara somn de noapte sunt zombilau, parca am fost la 10 party-uri sa iti fie de bine masa de seara (dimineata) si hei, capul sus, uite ce putin mai este!!

Ramona, atat cat poti intra noi intelegem. Tu si bobocelul din burtica sa fiti bine, iar noi vomfiaici pentru sustinerea de rigoare. Nu stiu ce sa zic despre medici...Imi doresc doar sa treaca repede sa ma vad plecata din maternitate cu pingu mic in brate, am oroare de dat spaga, de toaletele neigienice si de asistente/infirmiere cu fata acra

Didi-anda, din cate stiu eu (adica prea putin, sigur fetele cu experienta iti pot spune mai bine) doctorii nu prea primesc (cei care iau spaga) decat dupa nastere. Cel putin stiu de moase ca in mod cert nu primesc inainte. Mi s-ar face si mie un pic frica daca as primi vesti ca cele primite de tine. Tu roaga-te la Doamne-Doamne sa fie totul bine indiferent cum va decideti sa faceti cu bani. Poti face o incercare sa a-i da inainte si chiar daca te refuza, va sti ca il asteapta ceva dupa.
Si nu uita, fiecare nastere are caracteristicile ei Sigur va fibine si nu vei avea nevoie de interventii ca cele mentionate de tine.

Va pup pe toate si ma rog de vesti bune! Eu fug (ca melcu) sa imi duc medicalul la locul de munca si sa imi iau adeverinta de angajat pentru maternitate, caci la cum merg lucrurile nu se stie niciodata



36+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Ce de conversatii nocturne... pai voi de-astea faceti, fetele, cand noi dormim? Dormim e un mod de-a spune, ca si eu sunt treaza de la 5, dar mi-a fost lene sa deschid laptopul!
In primul rand vreau sa le felicit pe Adriana si Simonix, ma bucur mult pentru ele c-au trecut cu bine de nastere si sunt acuma fericite cu bebeii lor in brate! Recuperare rapida, fetelor, bebei sanatosi care sa va aduca numai impliniri si bucurii! Va imbratisez cu drag!

Olivette, Dumnezeule, de cat calm dai dovada! Pai de mie mi se rupea apa la 5, cu siguranta ca-mi trezeam sotul si m-as fi agitat de numa`. Da, se pare ca azi e ziua Maiei! Sa fie o zi norocoasa pentru ea, nastere usoara si Doamne ajuta sa fie totul bine!

Ramona, tu scrii rar, dar scrii mult :)))). Nastere usoara si tie daca se gandeste bebe sa vina, Doamne ajuta sa fie totul bine!

Didi, din cate-mi amintesc, tie ti-a vorbit medicul destul de urat, ti-a prezentat nasterea ca fiind destul de infricosatoare, orice modalitate de nastere ai alege. Eu in cazul tau, mi-as schimba automat medicul. Si eu, la fel ca si tine, sunt destul de anxioasa in ceea ce priveste nasterea, apoi daca nici medicul nu ma linisteste (adica daca n-am incredere ca va face totul "ca la carte"), l-as schimba automat. Eu sarcina asta am pornit cu un medic care era tot timpul foarte grabit, ma agita si pe mine, plus ca nu-mi dadea multe informatii despre bebe. Apoi m-am dus la cel mai bun medic din MS, care intr-adevar era foarte bun, dar foarte comercial. Dupa ce l-am sunat de cateva ori si nu mi-a raspuns, l-am schimbat. Acuma umblu la un medic pe care-l sun la orice ora, care a venit din concediu sa ma consulte cand am avut sangerari si care e foarte calm, are rabdare cu toate intrebarile mele stupide.

De Mariana inca nu stim nimic? Sunt putin ingrijorata pentru ea...

Va pup pe toate cu drag si sa ne auzim cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Am uitat sa va intreb!

De vreo 3-4 zile imi curge mai mult lichid si parca e mai apos. Medicul meu e plecat pana pe 10 in Europa si parca nu i-as face cost suplimentar prea mare doar ca sa-l intreb daca se poate ca acel lichid sa fie lichid amniotic ( mi s-a pus un nou pitic pe creier cu asta)...Am tot citit pe net ca poate fi si incontinenta urinara, dar cum iti dai seama de diferenta? Stiti ceva despre asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

Fetelor, multumesc pt raspunsul imediat!
Mihaela,din ce mi-a zis dr si cele care au mai nascut,iti curge ca si cum urinezi normal,destul de mult,asa ca,nu stiu dacanti-i s-a rupt apa. eu am fost aseara in vizita vreo 3 ore si cand am venit acasa,lenjeria imi era uda,si incepusera si pantalonii,dar nu mi-am facut griji,pt ca mi-a spus o asistenta de la salvare ca,in timpul sarcinii ii normal sa ai scurgere mai abundenta.
In legatura cu schimbatul medicului,vreau sa-ti spun ca asta ii al 2 lea la care merg.la primul am fost pana la 19 sapt,era ok,dar nu asista la matern,pt ca nu este din Arad. desi eram pornita sa nasc la privat cu el,m-am schimbat pe parcurs,deoarece toata lumea mi-a spus ca,in cazul in care sunt probleme cu bubulina,ma trimit tot la matern si-am zis ca ea este cea mai importanta,nu confortul meu.la privat am vrut sa merg,doar pt simplul fapt ca platesc inainte si nu mai am treaba cu datul in stanga si dreapta la acriturile din spital . dup-aia am zis ca la matern o sa cheltui jumate din suma,iar de restul pot sa iau cate ceva pt fetita.de obiei is calculata si nu-mi place sa arunc cu banii,chiar daca am,chiar daca nu am.
la 19 sapt am mers la dr asta,sincera sa fiu mi-a parut antipatic de la inceput,dar toata lumea a zis sa fiu multumita ca m-o luat asa tarziu si ca am eu pitici p creier . acuma,cum sa sun pe altul,la 38 de sapt si sa-i cer sa ma opereze sau sa ma asiste saptamana viitoare? daca il intalnesc prin spital pe dr-ul asta la care merg acuma? sau ce-i zic cand ma suna de la cabinet ca nu am fost la control?c-am nascut cu altul? de obicei sunt foarte rusinoasa si timida si din cauza asta accept si lucruri care nu-mi convin,doar pt simplul fapt ca nu vreau sa supar pe nimeni sau sa deranjez..habar nu am ce si cum sa fac...oricum, de fiecare medic se aud si bune si rele...sunt intr-o confuzie si ceata totala
am zis cu sotul sa incercam s-o gasim pe mama unei cunostinte,care am inteles ca-i ceva moasa sau asistenta pe-acolo,mai in varsta,cu experienta si sa ne consultam cu ea. as merge pe mana ei...ce si cum zice ea,asa sa facem,mai ales ca ea ii de ani de zile acolo si stie cum stau treburile,cu bune si rele. doar ca iar intervine rusinea la noi,pt ca nu am vazut-o niciodata pe femeia asta si nu vrem s-o deranjam,sau sa parem cu tupeu.
sper sa reusesc azi sa rezolv ceva si sa ma mai linistesc.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata fetelor

Ce frumos incepem ziua
M-au luat emotiile cand citeam despre Olivia,asa in timp real

Hai Olivia!!!Hai Maya!!!
Sa ai parte de un travaliu scurt,nastere super frumoasa si pe Maya super sanatoasa si frumoasa

Si eu ma trezesc in fiecare noapte cam de doua ori,dar adorm destul de repede inapoi,numai sa-mi gasesc locul si apoi

Fetele care aveti probleme cu somnul,imi aduc aminte ca si sora-mea avea niste insomnii tampite de statea cu orele si se uita biata pe pereti,numara,facea orice si tot nu reusea sa doarma

Am ramas datoare cu felicitari prospetelor mamici de ieri,asa ca:

FELICITARI MAMICILOR ADRIANA SI SIMONIX!!!
BUN VENIT PE LUME BOGDANEL SI BEBELUS DE SIMONIX!!!SA CRESTESTI MARI,SANATOSI SI NOROCOSI!!!
RECUPERARE SUPER RAPIDA MAMICILOR SI SA AVETI MULT LAPTIC IN TZITZI!!!

Oare ce fac Mariana si bebelusul ei?sper ca sunt bine amandoi.sper sa ne dea vestile bune cat de curand.

Eu merg inapoi in patuk la tv,ca nu prea pot sa stau mult pe scaun la birou,o sa citesc de pe tel noutatile

pe toata lumea

Sa avem o zii frumoasa,numai cu vesti super bune








Paulafericita 36+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neata, burticilor!

Vaaai, asa m-am emotionat cand am citit mesajele postate la 5 dimi

HAI OLIVIA! HAI MAYA! Iti tin pumnii sa ai parte de o nastere usoara!

Noi am implinit azi 39 de sapt! Oficial, am devenit nerabdatoare, mi se pare ca asta e cea mai grea perioada, sa tot astepti si dupa cel mai mic semn, care nu vine...

M-as lauda si eu ca am o scurgere mai gelatinoasa si abundenta, dar e clar de la ovule, ca-mi pun unul in fiecare seara si pe timpul noptii chiar ud protejslip-ul, dar pe timpul zilei nu mai am parte de secretii, deci stiu ca nu-i de la bebe

Imi cer scuze de pe acum fetelor, daca o sa incep sa va stresez si sa va bat la cap ca bebe nu vine, dar parca sunt asa nerabdatoare si a mai ramas asaaa putin... si n-am parte de niciun semn, ufff

Eu tot nu stiu ce ma tot doare in partea dreapta, dar a inceput sa doara si cand stau intinsa in pat, pe partea stanga. Azi dimi m-am trezit asa din cauza durerii in dreapta... Maine seara merg la medic sa vedem ce mai face bebe, cum e colul si sigur voi intreba.

Va pe toate si sper sa avem o zi plina de vesti minunate!

fericita 38+ cu

Intimitate de cuplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor ,
Felicitari Adriana,Simonix!Sa va traiasca puiutii!
Hai Olivia!!!Hai Maya!!!
Bobulet multumesc pt informatiile legate de Elias.
Mirabela ma bucur ca de data asta a mers totul bine la nastere.
Insomnii am si eu si contractii dureroase in continuare ,abia astept sa ajung la medic marti.
Fetelor pt spital trebuie si trimitere de la medicul de familie sau este suficienta adeverinta de la serviciu.

Robert Andrei (15.03.2007)35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Am revenit si eu acasica de la munca si mam tot gandesc la Olivia cum o fi dar si la Mariana despre care nu stim nimic.Doamne ajuta sa fie bine!

Si eu m-am intrebat Raluca daca ne trebuie adeverinta de la medicul de familie dar cred ca depinde de situatie. Stiu ca Bobuletz nu avea si nici prietena mea care a nascut la Elias nu a avut. Cum eu voi naste tot acolo, m-am linistit ca nu imi trebuie.

Stelutz, cum sa iti ceri scuze daca te plangi? Noi de ce suntem aici? Este normal sa nu mai ai rabdare si sa vrei sa iti vezi puiutul Abia astept sa vii cu vesti de la doftor



36+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Citeam ceva zilele trecute Mihaela cum ca in ultimul trimestru creste cantitatea de secretie. So no worries! Era parca o verificare ceva de genul, stai in pat 30 min si cand te ridici daca curge mai mult atunci poate fi scurgere de lichid. Dar poate la fel de bine sa fie si urina.. Teoretic dupa miros si culoare ai putea sa le diferentiezi.

Scuze, mai multe nici eu nu stiu



36+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Hai Olivia
eu zic sa fac de acum galerie si pt RamonaCopot :)
Hai Ramona
Fetelor nastere usoara sa aveti si bb sanatosi si ne rugam totul sa mearga perfect!!!
Olivia chiar ca esti taaare calma si eu cred ca-l sculam pe sot de la primul semn ...firicelele din dop :)) si probabil astfel ne agitam unul in jurul altuia cu mine mai calma decat sotul...nu de alta dar cand cineva din jur e mai emotionat/stresat ca mine eu ma calmez instant:)))
Kytanutz la mine faza cu tensiunea e zilnica dar nu-i bai...stiu si ma conformez evit iesitul dimineata.
Nici eu n-am dormit bine azi-noapte am avut vise mai ciudate dar cel putin am dormit...
Lulutza sper sa dormi neintoarsa la ora asta!
Didi-Anda eu zic sa-ntrebi de la obraz...si noi acum pe 20 cand vom merge vom intreba stim in mare cat ia medicul dar vom intreba ca sa nu avem surprize...trebuie...stii ce pana la urma dc iti cere prea mult ai un motiv in plus(pe langa faptul ca e cam dur doctorul) sa-l sch si nici n-o sa-ti fie jena sa-l privesti dc va intalniti...si oricum importanti sunteti tu si bb lasa jena la o parte ca voi tre sa fiti bine sa nici nu te doara de cum o sa interpreteze dc intrebi sau dc nu te mai duci la el...sigur acum unde sa te duci?la ce doctor?...nu se poate in zona ta sa nu fie unul macar de merita!e buna si ideea de a intreba cunostinta/asistenta de care ziceai....cu tupeu n-ai motive sa-ti fie rusine...nu esti sigur nici prima nici ultima care intreaba!

34

Mergi la inceput