Felicitari Dana! Haide Ramo! Hai Stelutz!(30)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Fetelor, eu cred ca am inceput sa pierd din dop. La ultimele 3 drumuri la baie tot ramane pe hartie ceva gelatinos, mai gros decat secretia, de culoare transparent spre un maroniu deschis. Cred ca asta e, nu? Ca altceva nu pot sa-mi inchipui...

Pe la pranz o sa o sun si pe dra sa-i spun.

Azi am facut 38s!
Sa mai stea bebelina pana sambata as vrea - este nunta celor mai buni prieteni, si viitorii nasi ai fetitei si tare as vrea sa-i vad si eu. Daca nu vrea pitica asta e. Ori la bal, ori la spital

38+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Clar e dopul! Daca la ultimele drumuri erau niste urme discrete pe hartie, acum a ramas ditamai "rama", cam de 5 cm lungime si grosime cat jumatate de deget.

Cred ca ar cam fi cazul sa ma culc si eu , dar nu pot. M-au luat emotiile si ma doare spatele cam rau

38+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

aceeasi poveste ; nu pot adormi ... da ascult muzica lenta , calma , care imi da o incarcatura emotionala ... parca nu o aveam deja - da imi vine sa ascult oricum

Olivette te cred si eu ca esti emotionata si nu reusesti sa adormi ...cu toate ca pierderea dopului poate sa nu fie motivul decisiv pentru nastere ; poate ai noroc si mergi la petrecere ... numai sa nu-i sperii pe toti pe acolo cu ruperea apei sau alte urgente - ca nu vor uita in veci nunta ...

eu ma gandesc numai la simonix ... in seara asta aveam idei de "grabit " nasterea ... si toate forumurile suneau ca e mai ok sa astept ; da asa nu mai am rabdare ; stiu, am asteptat pana acum , dar mi se pare cea mai grea partea cu asteptatul decat sarcina in sine ...
pe cat imi este de teama de naturala pe atat as vrea sa treaca odata si sa-mi tin minunea in brate !!!
da culmea nu am nici un simtom de nik ... cred ca mai am mult si bine ...
incep sa o inteleg pe lalu ... ce tare a fost sa stepte atat !

am sa incerc sa ma odihnesc , poate imi mai trec din gandurile de nerabdare !

noapte buna tuturor ! va doresc o super odihna , asa aveti forta sa mai faceti fata la o alta zi de asteptare asidua !!!

38 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

fetili , doar ca sa mai schimb din monotonia noptilor nedormite , am mancat ... si am mancat bine , nu asa , ceva usor ... am ajuns la concluzia ca nu trebuiesc lasata nesupravegheata !!!

acu mai trebuie sa stau macar doua ore in sezut , ca sa nu ma intind cu stomacul plin ... si parca - parca ar veni somnu de la papa ...

pup toate gagicile / pe maine ( adica azi ) !!!

38 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Fetelor, cred ca Maya si-a ales ca astazi sa fie ziua ei . De jumatate de ora m-am pus pe wc si nu mai pot sa ma ridic . Cred ca mi s-a rupt si apa. Cum dau sa ma ridic, cum curge ceva ca pipi, numai ca nu pot opri (exact cum a zis dra). M-apuc sa fac bagajul- ce mai am de completat prin el. Dureri n-am deloc, Doamne ajuta sa nu am prea mari, ca de astea mi-e groaza. Pe sot il mai las sa doarma nitel

Oricum, va tin la curent, ca am net pe mobil. De pe el tot va tin eu la curent la ore asa matinale.
Pe mine ma bufneste rasul cand il vad pe sot ca doarme asa linistit, habar nu are, eu ma invart prin casa dupa ce am nevoie si imi vine sa-i zic: Dormi tu, dormi, ca n-o sa mai ai somn mult timp de acum incolo .

Aseara am fost si la petrecerea burlacitelor. Si chiar imi zicea mireasa ca nu stie daca sa ma cheme sau nu, ca ar vrea totusi la nunta sa vin. Nu va inchipuiti ca am facut prostii, am stat 3 ore tolanita pe o canapea si am baut 1l de limonada. Problema mea acum e alta. Daca tot n-am dureri, eu m-as baga sa-mi fac o baie pe par, ca il am naclait de fixativ si eu in spital nu ma apuc sa fac baie la par. Si sa stau asa cateva zile pana vin acasa, vorba ceea, ma vede fata si zice ca e ma-sa urata. Hai ca v-am amuzat destul, ma duc sa continui bagajul.

Pup fetele.

38+ Maya. AMR: cateva ore?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata,
sunt treaza si eu de la 2 jumate, dupa nici 3 ore de somn si abia acum m-am incumetat sa deschid laptopul, ca nu e chip sa mai adorm.
Imi tot propun in fiecare zi sa va scriu si eu ceva, ca v=am citit aproape zilnic, dar cand ajungeam la zi, intervenea ceva si gata cu scrisul. Acum pruncul meu doarme si nu ma deranjeaza, ca atunci cand e treaz ii trebuie atentie totala.

Incep prin a felicita mamicile de bobocei si bun venit pe lume micutilor, fara insa a nominaliza, pentru ca daca nu am vb in timp real cu voi imi e tare greu sa asociez username-urile persoanelor si mi-e teama sa nu va incurc. Am vazut si eu pozele cu copilasii si filmuletul cu grasunelul (Mirabelei parca) si m-am topit toata. Abia astept sa resimt si eu acele sentimente.
Ma bucur ca nu au fost probleme cu nasterile pana acum, chiar daca au inceput de la 36 saptamani. Sper ca si cu Mariana sa fie totul ok si sa fi decurs totul normal.
Lulutza, te inteleg perfect cu grabitul asta, ca nici eu nu mai am rabdare deloc, dar parca nici nu as vrea sa grabesc lucrurile. In noaptea asta, am incercat diverse metode de adormit, pana si , dar decat la sot a avut efectul asteptat. Nu am mai prestat de fff mult aceasta activitate si sper din suflet sa nu fi grabit noi ceva acolo, dar parca inclin sa cred ca elimin ceva lichid, ca ma duc des la baie si cam mult lichid curge. Dureri inca n-am. dar si daca o fi sa fie, asta e...oricum vreo 2-3 luni o sa fie harcea-parcea pe acolo si cu siguranta o sa fie pauza totala de refacere .
O admir tare mult pe Lalu care a rezistat atata! Eu una, nu as putea sta linistita nici macar o zi peste termen. Am eu o prejudecata in leg cu asta, am auzit de cazuri cand bebe era ok si peste 2-3 zile la urmatorul control deja nu mai era viu, fara ca mama sa simta ceva anume sau sa fi facut ceva. De aceea, daca ar fi cazul, desi eu sunt pro nasteri naturale as cere imperios cezariana, doar sa il stiu pe el bine.

Olivette, daca ai dureri de spate (imi dau si eu cu parerea dupa experienta proprie) cred ca o sa vina bebe foarte curand. Mie la prima sarcina mi s-au fisurat membranele, a curs ceva lichid si abia la dus am eliminat si dopul, iar peste 4 ore eram deja cu bebe in brate. Iti tin pumnii sa decurga totul cat mai repede si mai usor pentru amandoi.

In legatura cu banii pentru spital, mie mi se pare tare mult 1000 lei la medic, pentru o nastere naturala. Poate si pentru faptul ca eu nu am 1000 lei de toti si ma tot gandesc cum sa ii impart pe aia putini ca sa fie toti multumiti si sa se poate cat mai omenestye posibil cu noi. Data trecuta am stat cu banii in sutien si am dat 150 sau 200 la moasa, vreo 20 la tanti cu clisma si apoi la asistente cate 10 lei pentru toaleta si diverse servicii, gen dus bebe la geam sa il vada si tatal , adus sacosa de la sot, ca nu avea voie sa intre nici macar pe sectie.... Fiindca dr meu m-a lasat balta si nu mi-a rapsuna noaptea la telefon si am nascut cu medicul de garda, banii aia mi-au ramas in sutien (si mi-am platit rata cu ei) desi apoi am regretat ca nu i-am "multumit" medicului de garda ca a fost tare ok cu mine. Drept urmare de data aceasta, am luat legatura cu acel medic sa ma asiste el la nastere, desi s-a pensionat anul trecut, pentru ca medicul care mi-a urmarit sarcina nu este si la spitalul din oras. Am riscat asa, decat sa mai cotizez o caruta de bani la dr care lucra si aici in spital si sa ma lase balta la nastere. Sper sa decurga totul ok, cum mi-am planificat - Doamne Ajuta!

Parca incepe sa ma ia somnul, ma mai intind putin, ca e tare greu cu statul in fund acum, poate reusesc sa adorm o ora pana ne da Dominic trezirea.

daca nu mai reusesc sa postez si e sa nasc, probabil o sa postez pe FB ceva, iar daca vreuna dintre voi are placerea si poate anunta si aici ( si ma are si la prieteni) tare m-as bucura, daca nu, depinde de timp poate reusesc sa intru si pe forum, desi de pe telefon se incarca tare greu paginile. Nu am nici un nr de tel de la voi si nici parola de la contul comun (ca la cat de activa am fost aici mi se pare ca nu o merit),
Sa ne auzim cu bine!

ps. cred ca ma bag la un mic dejun foarte matinal, caci numai la paine prajita+unt+miere+lapte ma gandesc de cand am inceput sa scriu mesajul .



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Nah...ca nu mi se arata sa pap sau sa dorm, poate mai tarziu. E cazul de majorete curaj Olivette , Sa decurga totul frumos si usor.
E clar ca sunt fisurate si membranele , drum lin bebe!
Eu zic sa faci dus, baie linistita pana vin durerile, ca nu are rost sa te duci acolo sa astepti in plus. Termina si bagajelul si fa-te sa te simti cea mai frumoasa si cand apar durerile sopteste-i lui tati la ureche sa se trezeasca.

[Asa eram si eu la prima sarcina, umblam prin casa ca nebuna, apa tot curgea, mi-am facut baie, m-am si ras pe unde era cazul, si daca tot nu aveam dureri ma uitam la tv, iar maica-mea plangea langa mine si ma ruga sa mergem la spital. Ea saraca a nascut 4 copii si stia ce dureri ma asteapta, iar eu prostuta radeam de ea cat de emotiva e. Mi-am pus un pampers in chiloti si am pornit catre spital.]

Ce ma bucur ca prind si eu macar o nastere in direct, cum s-ar zice. Curaj si Doamne Ajuta Olivette!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Am uitat sa va multumesc ca m-ati lasat in lista. pentru toate mamicile si viitoarele mamici care au tinut forumul activ si sper sa nu va fi suparat ca mai mult am citit decat am postat. vorba ceea "dupa posibilitati".
Eu tot sper sa recuperez la etapa urmatoare, dar nu stiu daca o sa reusesc, ca din 17 incep si scoala si cu copil la gradinita si cu bebe la tzatza....ce-o fi o fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Merci de incurajari, Ramona!

Mi-am facut baita, m-am uscat pe par si mai stau putin si il trezesc pe sot. Ceva dureri ca la ciclu m-au luat, am avut vreo 2 pana acum, am estimat eu ca la jumatate de ora. Le cronometrez sa vad la ce interval sunt.

Astept sa se faca ora 8 sa o sun si pe dra sa vad ce zice, apoi sa mearga sotul vis-a-vis la medicul de familie sa-mi dea trimitere si apoi la farmacie sa-mi iau trusa de peridurala (ca ieri m-a anuntat dra ca nu mai au in spital )

Buna ideea cu pampersul, deja ma disperase lichidul asta care curge intruna. Sa vedeti ce sexy sunt cun un pampers new born

38+ Maya. AMNR: azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

Felicitari Adriana si Simonix! va doresc recuperare usoara,bebei sanatosi si mancaciosi!
Olivette asteptam vesti bune!nastere usoara sa ai si bebe sanatos!
Am reusit sa dorm si eu de la 1.30 la 5.30...PARFUM ,avand in vedere ce stres am..fetele,pe langa stresul pe care l-am avut pana acuma,am altul...sa va spun si voua...
Ieri am vb cu prietena mea si mi-a zis c-a intrebat nasa ei de mine,cand nasc si cu cine nasc..cand a auzit cu cine,i-a spus 2 povesti urate si i-a zis sa ma atentioneze inainte,sa ma gandesec bine cum sa procedez..nu vreau s-o judecati pe prietenuta mea ca m-a speriat,dar mi-a zis ca,daca nu imi zicea,se simtea vinovata..
mi-a spus sa nici nu ma gandesc sa nu-i dau banii dr-lui inainte sa nasc,pt ca nasa i-a zis de 2 cazuri in care,una nu i-a dat,pt ca i-a fost rusine si ei si sotului,iar alta,a zis ca-i multumeste dupa...una a nascut natural, a stat mult cu dureri si in final,s-a urcat dr-ul pe burta ei,a apasat-o fara simt si fara mila,de i-a pornit femeii sangele pe nas si ia curs sange si de la ochi (cred ca i-i s-a spart ceva venisoara,nu ma pricep),de-a ramas marcata saraca femeie, iar alta,cand s-a trezit din cezariana,avea o taietura sub buric de toata frumusetea..a mutilat-o.. stiu ca despre orice dr se aud si bune si rele...am auzit si bune despre el..acuma stam si eu si sotul si ne gandim cum sa facem...daca-i dam inainte si nu-i multumit? nici nu vreau sa-l imbogatesc,pt ca nu ma scot banii din casa...daca il intrebam cu tupeu,ni-i frica sa nu ne ceara o suma exagerata,pt c-am auzit care au cerut si 400 de euro pt cezariana. am zis ca ne mai gandim si azi putin si-l sunam sa-i spunem ca ne-am hotarat pt cezariana si daca ne putem vedea sa punem la punct detaliile. as vrea sa ma programez pe luni,pt ca la timisoara,la ecografia morfologica ,mi-a spus sa ma astept sa vina bubulina de prin 10-11 septembrie. sotul a ajuns ieri acasa si-a zis ca sta cu mine,mai am prietenuta in concediu,care s-a oferit sa vina de cate ori este nevoie si cand este nevoie sa ne ajute (ea are o fetita) si as mai avea prin apropiere persoane care ar putea sa mai treaca pe la noi pt un mic ajutor,asta in cazul in care nu ma simt bine si nu pot sa-l ajut pe sotul prea mult...deci,ce sa va spun....sunt intr-un stres continuu... si sa stiti ca de ceva vreme buna ma tot gandesc sa treaca odata si nasterea,numai sa scap si de dr si de personalul din spital,ca innebunesc de cate vad si cate aud!
imi cer scuze ca m-am intins si vi-am facut capul calendar,dar mi-ar prinde bine un sfat de la voi,sau o parere.
va si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput