Asp. optimiste >20ani(806)Felicitari tanamera!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Pai ce opinie sa mai ceara, daca a zis si ea cateva marimi, cred ca minim ne-a zis Anky... Cel mai bine iti faci analizele de Z2 si vezi cum sta treaba, plus o monitorizare pe ciclul urmator.
Anky, de cate zile ai cm-ul? Ca daca e de 35, ai sanse sa ovulezi, dar daca e de 28, e alta treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

laima,repetati sperm intr-o clinica RUAM.adica de fertilitate.de reproducere umana asistata.succes!

cris

emi,ma bucur ca esti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Multumesc velvet
Am fost la o eco abdominala pt ca am o problema cu un rinichi si l-am vazut si pe bebe cum ii batea inimioara cu 167 bpm. M-am mai linistit . Mi-as cumpara ecograf acasa sa stiu o treaba. Sincer, abia astept sa vina saptamana 16 sa-i pot asculta inimioara cu monitor dintr-acela portabil.

Ovarele mele polichistice au fost tare pacatoase in sensul ca din pricina lor (si a alimentatiei dezechilibrate) am un strat serios de grasime abdominala care si el la randul lui produce hormoni lucru care duce la dereglari si mai mari, am parul rar (gen alopecie tip masculin, nu foarte accentuata dar exista), menstruatia imi venea numai fortata cu Progesteron sau contraceptive (altfel stateam si cate 6 luni fara) si evident nici urma de ovulatie. Fara stimulare ovariana sigur nu ramaneam gravida. A durat 4 ani pana mi s-a pus diagnosticul de PCOS/SOP pentru ca am dat peste multi medici care ziceau ca sunt chisturi functionale, ca vor creste si voi ovula dar mai tarziu (desi mie nu imi venise menstruatia de 40 de zile) si o saptamana mai tarziu daca reveneam la eco imi confirmau ca nu a crescut nici un folicul dar sa mai stam ca poate... Numai ca in cazul meu poate asta nu se intampla si ovarele mele erau ca un mare ciorchine. La un singur chist evident nu se pune problema de ovare polichistice ca 1 chist poate fi un accident, o data s-a intamplat sa nu creasca suficient foliculul cat sa se sparga si sa elibereze ovulul si asta e, dar cand ai cate 8-10 chisturi pe fiecare ovar, majoritatea dispuse periferic si stroma ovariana grad 2 sau 3 (invelis foarte gros al ovarului) e clara treaba. Pe mine m-a ajutat cu siguranta si drilling-ul ovarian sa raman gravida.

9+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Velvet si pana la urma de la cat la cat au crescut gigeii sotului tau?
Gabyv daca CM-ul e de 28z nu exista ovulatie?Eu nu cred.Stiam k daca CM-ul depaseste 35-40z e anovulator.
Eu am o colega care are CM de 25-26z,are 38ani si nici un copil.Ramasase pe la 21ani gravida,dar a avortat si de atunci n-a mai ramas.Oare sa fie CM-ul ei scurt de vina???p.s:acum vreo 2-3ani a facut analize pt bebe,inclusiv 2inseminari si tot nu a ramas(bine,fostul sot era problema).
Mihaela pe unde umbli???
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

emi e bine ca e bebe bine.si o sa fie

ana avem 93,8 mil acum de la 39 mil.mobilitatea a scazut ceva ,iar formele normale au crescut ff putin.om vedea.continuam cu tratament.dar luam profertil acum in loc de spermotrend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Ana, am scris, gresit, am corectat
Dar sa stii ca si eu am avut multa vreme cm de 24/26 de zile si nu ovulam. De fapt asta e la mine problema, inactivitate ovariana. Prietena ta a facut monitorizari? Ca si eu mai fac cateodata un folicul, dar e de proasta calitate, din cauza Amh-ului. (sau asa explica dr ca nu am ramas la atatea stim cate am facut)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

CM-ul in ultimele 2 luni a fost de 29 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_c spune:

Si noi avem o spermograma nu prea grozava (am mai scris si la un alt subiect)- facuta la Synevo. Cu rezultatul am fost la un urolog pt. interpretare. A spus ca e foarte ok si la Synevo, nu e nevoie sa mergem la o clinica de RUAM, i-a dat tratament sotului meu si ar trebui repetata sperm. Eu as fi vrut totusi sa repete la alt laborator. Dar avem o problema- cum nu suntem din Bucuresti si nu reusim sa ajungem cu proba in timpul necesar, ar trebui sa recolteze la clinica. Iar sotul meu se opune cu vehementa. E o situatie penibila (recoltarea asta). Nu reusesc sa il conving, mai ales ca dr are incredere in Synevo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

lady,spune-i tu sotului tau ca noi la synevo am avut 90%forme normale si cand am repetat-o la o clinica RUAM si ne-a lucrat sperm un dr embriolog am avut 91% forme anormale.ce zici de-asta?si nu numai la synevo.si nu numai formele,ci si nr era mult mai mare.deci....sperm e o analiza care se lucreaza doar de un specialist.in leg cu recoltatul,noi am facut 5 ore pe drum,treji de la 4 dimineata si sotul meu a recoltat in camera destinata recoltarii.e si rezultatul mult mai exact.si dr care are incredere in synevo...da,in oricare alte analize,dar nu sperm.pt ca nu au specialist.asta e valabil pt orice laborator generalist.succes!sa aveti un rezultat exact al sperm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

o si o zi calda!

Mergi la inceput