Fulguleti de nov-dec 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

danutz - am fost la noi, la Eforie nord, f frumos, dar a trecut asa mult de atunci .
laura - te asteptam cu mare drag intr-un week-end la Harlau, noi suntem obisnuiti cu copii multi si nazdravani .
V-am , ma doare capul ingrozitor, am 3 ore de teste cu multimi, fractii si alte deastea - lucrez cu Andra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

lavinia felicitari, sarcina usoara!
laura vezi, vezi ca toate zicem bine!!
op a fost usoara, dani n-are nimic.
si eu sunt de acord ca e important sa ai putin timp de petrecut in doi. noi nu avem, dar deocamdata vad ca rezistam si asa...eu insa am nevoie in mod cert de timpul meu. ca e un film, o carte, o baie sau pur si simplu o tura de zacut pe canapea cu inghetata in fata, orice,dar al meu sa fie.
teutz si dandusa La multi ani frumosi si luminosi!
lizzy multam din nou.
yagmur nu-mi vine sa cred ca incepe luca scoala!!!
au uniforma la scoala, sau de ce-ti trebuie camasi?
ma bucur ca esti mai bine. nu stiu, anul ce-a trecut a fost si pentru mine complicat. a trebuit sa invat sa renunt la anumite dorinte care-mi acaparasera sufletul si mintea si timpul si trupul ..si finantele, ca de ele am uitat ..si uite a trecut. vine altul. sa traim.
grasa si eu, si degeaba..ma uit la aerobic la teleu si mananc prajitura..pai asaaa..in veci!
ruxandra cu urechile pruncilor e nasol..nici eu nu pot sa ma mai scufund deloc, o picatura si ma pomenesc cu otita. imi placea la nebunie sa ma scufund, poate daca aveam atunci grija as fi evitat sensibilitatea asta crescuta.
savureaza vacanta si vremea frumoasa, nu mai dureaza mult si gata.... ieri am vazut cateva v-uri de gaste salbatice, au pornit deja spre tarile calde. adio vara.

din umbra, salutari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:


fyi
daca fulgul/fulga are ceva ceva semne fizice de maturizare precoce cautati un sfat avizat. pubertatea precoce se manifesta ceva mai frecvent in zilele noastre.
manifestari mai des intalnite: pilozitate si cresterea in volum a organelor genitale masculine sau a sanilor la fetite.
pubertatea precoce nu e chiar deloc un capat de tara dar trebuie urmarita. I. e cu diagnostic confirmat de la varsta de 7 ani, curand implineste 8 ani.
sanatate, gagici!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor,

nu am mai intrat pe aici de atat de mult timp... astazi ceva m-a tras incoace ;)
am citit doar capitolul asta dar vad ca vorbiti de burtici, pe care le felicit din inima si le doresc o sarcina si o nastere asa cum o viseaza, vad ca sunt puiuti care incep scoala, wow nu imi vine sa cred cum au trecut anii, sa aiba parte de mult echilibru in noua etapa a vietii lor.
noi suntem bine, suntem mari si fericiti. A implinit si Stefan 3 ani...
eu am decis sa raman acasa cu ei, nu ne tenteaza gradinita, scoala, cel putin pentru moment, asa ca am facut de o mini comunitate acasa. mai avem 2 copii care vin in timpul saptamanii la noi. tudor de 1 an si o luna si Maia de 2 ani si 5 luni. pe langa asta eu am inceput sa fac si hainute de copii si am asa satisfactii, de nu imi vine sa cred.
Adina e domnisoara mare si sensibila, ii plac f mult rochitele si accesoriile e mica mea printesa.
va pup cu drag si dor si voi incerca sa revin mai des aici langa voi unde am petrecut atat timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici ! suntem din nou acasa :) . am fost plecati o sapt pe meleaguri ro si unguresti ;) . a fost o experienta in circuit cu masina ...

lizzy, cum au fost penele ? la melania am fost ultimii clienti dar i-am luat lui P 2 per de ghete :) .

lavinia, felicitari !!!!!

yagmur, ce fain inoata Luca ! l-am vazut pe fb :) bravo Luck !

laura, sunt sigura ca e doar o perioada ptr Dani ....totul o sa fie ok :) !


si wk fain !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Multumesc din suflet pentru gandurile bune,am avut o zi frumoasa petrecuta in patru,prima din vara asta!copiii au fost in extaz,eu la fel,am mancat in oras,ne-am plimbat,am primit si flori


Lav si Deea,
ce veste minunata!sa cresteti mari si sanatosi,ma bucur tare pentru voi!
Laura,
trimis pm.
cu timpul,suna cam aiurea dar are dreptate!la o prima privire,se vede ca si cum toti trag de tine,pt ca vor timp separat cu tine,dar adevarul este ca si tu 'castigi' din asta.de fapt,toti!intr-o zi iesi doar cu Dani,in alta zi doar cu Alex,seara iti faci o baie lunga(timpul tau:D) si dupa baie te arunci direct in brate la sot si in cateva zile o iei de la capat,dar de data asta in trei.doi parinti si un copil la o iesire,a doua zi al doilea copil si parintii.doar cu sotul ramaneti in doi(doar daca nu aveti voi alta parere:)))).hai ca poti!ziua ia niste b6,seara baga un rum coke,o sa fie bine,ai sa vezi!ps:eu vorbesc din carti,ca din cele de mai sus ma regasesc doar la partea cu rum coke seara dar in singuratate,cu alte cuvinte timpul meu si cam atat:D
Roxanica,
ce cuvinte frumoase,ce incantare.ps:cum zicea si Lav mai sus,nu mi-ai raspuns si mor de curiozitate si eu!
Yagmur,
ce bine suna noul tau job!care scoala,avem si noi o pila acolo?:D.cred ca ti-a fost greu,cum altfel...,dar ma bucur ca ai ajuns intr-un punct in care multe s-au stabilizat si ca incet,incet intrati pe fagasul lin.
Ruxandra,
ma bucur ca sunteti in vacanta si felicitari pentru progresele lui G!baiat mare si curajosaduci si poze multe,asa-i?
Raluca,
oh doamne,eu stiam doar de T.nu stiu cum reusesti,dar eu incep sa nu mai pot cu doi.de cand cu afacerea,ceva s-a schimbat intre noi.ma simt ca vreau timpul meu,ca-mi place sa cos si ca ma destind,ca vreau sa fug,etc,si abia reusesc.si nu cos zilnic,nicidecum!nu pot sa-mi imaginez cum e sa ai grija de patru copii plus restul...,cum te organizezi?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

a venit Alex acasa. offff, tare bine e (desi de trei nopti nu am mai servit somn ). a tinut-o intr-o febra de cand l-am adus, azi noapte cu plansete nasoale, azi dimineata avea doi dintisori noi aparuti.
totusi ieri am fost cu el la doctor si se pare ca are risc de chist de eruptie la o maseluta, daca se concretizeaza trebuie merg la dentis si incizat. speram totusi sa fie doar o alarma falsa, vom vedea.
in schimb cu toata febra si durerile a fost o nebunie revederea cu noi, dar mai ales cu dani. este disperat, sta numai dupa fundul lui, nu poate copilul ala sa faca nimic. intre timp, totusi, alex a invatat si gelozia , daca l-am luat pe dani in brate vine si il impinge si il alunga, cateodata ii mai da si cate o palma . si ii explicam si noi si saracul dani sa faca mai-mai, sa nu mai loveasca, ca face dani buba, etc ... nimic, frate, da cu palma cand il apuca nervii ... ceva de speriat.
totusi dani inca mai are rabdare cu el (ma uimeste si pe mine ca in ciuda faptului ca este pocnit periodic se duce si il pupa - drept e ca isi ia pozitita de aparare cu mainile sus ), se joaca cu el, se gadila si se fugaresc prin toata casa, se joaca cu mingea si cu cateva alte jucarele de-ale lui alex.
deocamdata ne-am reintrat in ritm. din pacate ritmul se va schimba din nou peste doua sapt, cand incepe dani scoala. el a trebui sa se trezeasca mai devreme, sa se culce mai devreme, va coincide ora de culcare a copiilor, ceea ce va face agitatia din casa si mai mare seara. dar ne vom gasi un nou ritm cu care sa fin ok cu totii.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

felicitari noilor gravidute . nici nu stiti ce mult ma bucur cand aud de bebei pe drum :).

Laura cu o buna organizare se rezolva. noi toti plecam dimineata. la 7.00 trebuie sa iesim din casa, altfel eu intarzii la servici. trezirea la 6.15, imbracarea repede si gata. M. cresa, C. gradinita noi fiecare la drumul lui. iar seara la 10.30 cel tarziu suntem in pat. adormitul e mai greu ca poate dura pana la 23.30, dar cel putin sunt in pat si nu se mai agita prin casa. dar, anul asta suntem inca relaxati, de la anul la toata aglomeratia din program se vor adauga temele . nu stiu unde si cand ...
si M. da cu palma. in toti. si zice "bate bate". poate de la cresa o fi vazut, ii tot spunem ca facem mai mai, trebuie sa-i treaca.
gata, fug la hartoage. va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Laura, bine venit lui Alex. O sa treaca si geloziile astea in timp . Iar Dani e grozav cum il iubeste....
Aka, le ajung atatea ore de somn? Sau trezirea la 6 e doar pentru voi? Eu tot fac calcule si e clar ca Luca va dormi cam 9 ore/noapte. Acum am aflat ca semi-internatul e pana la 17.30, deci nu am sanse sa ajung. Avem parc langa scoala dar parca mi-e frica sa-l las singur 20 minute. Deci va sta dimineata cu portarul 45 de minute si seara inca minim 20 minute. Poate totusi il dau la after school. Trebuie sa decid.
La cei 3 muschetari ii place extraordinar de mult. E locul de care a fost cel mai incantat. Dar 1000 ron/luna fara nimic optional e tare mult. Daca adaug vreo engleza, dans.. ajung la 1200-1300. Ieri nu am ajuns sa-l iau si m-a ajutat o prietena. Deci asta e stresul cel mai mare. Bunicii nu au cum sa ajunga daca intervine ceva urgent, iar alt ajutor nu am. Incep sa ma gandesc si la o bona. In fine, stiu ca voi gasi o solutie, chiar daca pentru Luca va fi greu sa stea atata timp singurel prin curte. Apartamentul e la 35 secunde de scoala, la primavara poate ii pun cheia la gat. Sau poate chiar acum, dar are de traversat o parcare si mi-e teama.
Astea fiind zise va pup cu drag si astept sugestii :).

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

yagmur nu poti face o intelegere cu scoala sa termini programul la 17 si eventual sa renunti la pauza de masa? zic si eu ... ca sa ajungi in timp util sa il iei pe luca. pana la urma ar trebui sa te inteleaga, nu? sau zic eu asa ca am sefi destul de intelegatori si toleranti?
eu cunosc copii de varsta lui dani care merg singuri afara, ca stau si singuri acasa (eventual cu un frate mai mare toata ziua, iar pentru cateva ore chiar si singuri). eu recunosc nu am curaj, bine, drept e ca nici dani nu se arata prea doritor (nu ma lasa sa plec nici pana jos sa iau o paine). deci, banuiesc ca daca ii faci o pregatire temeinica inainte ai putea sa il lasi si singur 30 min. totusi, vine iarna si nu cred ca varianta singur in parc va mai fi valabila.
sper ca pana la urma sa se rezolve toate itele problemei.

noi azi avem prima sedinta cu parintii, is curioasa de mor ce va fi pe acolo, cum arata sala, ce avem de cumparat si alte asemenea. va povestesc maine pe larg (sper sa am ce ).

in rest nimic nou sub soara, febra lui alex a trecut, a scapat de antibiotic momentan (pt. ca nu mai face febra) desi analizele i-ai iesit tare proaste (VSH; proteina C si alte asemenea). vedem cum va evolua.
pup mamicile.

Mergi la inceput