Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 15

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Eeeei Chito!!! ce ma bucur ca te-ai intors! ia de aici o imbratisare stransa . Spui ca intarzierea e de o luna? wow eu nici nu ma gandeam ca se ia in serios asa ceva. Si mai bine pt ca sigur ajungeam cu David la neurolog pt ca nici el (daca-mi aduc bine aminte) nu a deschis prea devreme pumnul si a apucat prima jucarie la 4 luni. Felicitari pt dintisori si startul la morcovei - pupam deci iepurasul
Ronina asa o fi...Eu nu ma afund prea tare in chestiile medicale pt ca mi se incalceste creierul si imi permit asta pt ca am mare incredere in pediatra. Insa daca stiam asta la David (ca se da supliment) si stiam ca nu imi va accepta mancarea pana la un an jumatate...sigur i-as fi dat.
Eu ii dau fe de la 4 luni (cica trebuia de la 2, dar am inteles eu aiurea) cate 5pic/zi, iar de la 6 luni ii voi da 10 picaturi si asta pana la edit: 2 ani , fara pauze.
Cristina, Dara, ce bine ca e cartea acolo,nu mai trebuie sa scanez . Mama si ce-am mai batut-o la cap pe o colega sa mi-o dea inapoi! i-o imprumutasem anul trecut si daca stiam ca e in docs nu ma mai complicam sa insist atata la ea.
Mirela ce faceti? mi-am adus aminte ca ai intrebat de ras in hohote. lanoiajuta fantastic faptul ca e David prin preajma - e suficient sa scoata limba si rade Matilda, eu trebuie sa fac eforturi mai mari. Insa David a fost f serios, cred ca in hohote a ras abia la 2 ani [compenseaza acum insa, e un clown in devenire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Salutare!
Si noi ne-am intors de la munte si am avut cateva zile superbe. V-am citit zilnic mai ales cand iepurila dormea dar n-am putut scrie.
Bebe s-a comportat bine numai ca la ora de somn a facut zarva mare ca el doarme numai pe burta si in carucior nu prea are cum s-o faca. E cam aiurea ca a dep[rins sa doarma asa, dar n-am ce face.
In rest ne-a prins bine aerul curat , am urcat la cota 2000 cu el, am vizitat Pelesul si multa plimbare.

Am luat si eu de la Humana un borcanel cu piure de morcov sa vad daca e interesat si vad ca l-a scuipat. Deci cred ca maine ajunge la catel Mai incerc maine caci zice ca e valabil pana maine de la deschidere.
Mi-e teama ca s-a invatat cu gustul de suc de morcov+mar si e dulceag.
Maine ii fac si o supa pe care as vrea sa i=o dau la lingurita. Cred ca de fapt lingurita e buclucasa. Daca i-as dat biberon ar papa.
VEDEM.

N-am retinut totul daR:
Chito ma bucur ca ni te-ai alaturat siu sa dea Dumnezeu sa aiba recuperare rapida Edu.
Dara ma gandeam asa, nu ti-e teama ca Bebelina nu va accepta mancarica la borcan? Sa n-o comanzi inutil. Ce centru de activitati de pe site de la noi imi recomanzi? M-ar tenta ceva , sa vedem ...
Happy, ma bucur ca papa nor'mea ne-o ia inainte! Raman datoare s-o vad cum mananca, n-am avut cand.
Cu somnul stam bine fata de voi. Doarme de la 10 vreo ora apoi la 2 iar pentru 2-3 h si seara nitel pana la cel de noapte. Se mai scoala uneori dar cu tzata adoarme iar.

Pup fetele si strengareii si revin mai tarziu. Vad ca doarme bebe dus, sper ca la noapte sa nu stam de joaca.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

WB, Chito!!!
Miruna nu se intoarce pe burta, doar pe o parte, dar eu ma incapatanez sa cred ca e ok :)

Amy, nu mi-e teama ca nu accepta borcanelele, ca e destul de mancacioasa, pana acum a acceptat toate legumele - la fructe nu stiu, ca nu i-am dat, noi am inceput cu legume si in ideea de a nu-i da dulce intai, dar si pt ca fructele baloneaza mai tare, ea cum are intoleranta la lactoza, ar putea sa aiba si la fructoza din fructe. Unde ai gasit Humana de morcov simplu? Ca eu n-am reusit sa gasesc decat Hipp de morcov simplu. Oricum nu stiu, cu borcanelele e risc asumat, am luat mai mult de fructe, si stiu ca dulcele il accepta multi, plus ca stiu ca-i pe incercatelea, trebuie sa existe si pierderi :) Si poate sa le accepte mai incolo, cum e faza aia cu lasati minim 5 zile si incercati din nou, vedeti daca-i place. Daca nu-i plac acum, poate-i plac peste o luna. Si la 2,5 lei borcanelul, merita.
De unde de la noi de pe site? De pe DC centru de activitati?

Eu am luat asa ceva http://www.bebebliss.ro/bright-starts-bounce-a-bout.html insa second-hand, de pe okazii. Dar nu stiu daca-i place, ca abia am spalat chestiile de panza si urmeaza sa fac dus cu spuma si plasticelor.

Am vazut pe amazon ca creme de la creme este http://www.tomybaby.ro/premergatoare-si-centre-de-activitati/centru-activitati-si-saritor-rainforest-jumperoo-fisher-price-2586?
Avea vreo 628 de reviewuri de la parinti multumiti...da' e cam scump


mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele!

Chito ma bucur ca ai revenit la noi , fii sigura ca Edu se va recupera

Noi in weekend am fost in plimbari asa ca azi sunt putin cam obosita asa ca ma scuzati dar nu mai tin minte mare lucru din ce am citit si-o sa sar peste nominalizari.
Intreba cineva de control la ochi, si mie mi s-au marit dioptriile, am fost la control si in timpul sarcinii dar a zis sa asteptam sa vedem dupa ce nascpoate isi revin. Am fost si dupa ce am nascut si erau la fel, crescute asa ca am schimbat ochelarii.
Intrebare: La ce cantitate de papica tre sa ajungem sa inlocuim complet o masa de lapte?

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annadisi spune:

Anca multumesc!

Dara exact asa e si centrul meu, de fapt al Anastasiei
Cel de la fisher price parca am vazut la Dinoland, adica poate nu identic, dar cu siguranta jumper.si la pret tot cam pe acolo.
Misto nunta...

Happy cu siguranta a fost ceva in aer, cel putin canicula, Ana mi-a dormit azi pe rupte dupa ce ieri a fost pepsi, m-a capiat cu mofturile.

Mamaaa cred ca noi suntem chiar codasi la diversificare.Comoditatea asta a mea...desi n-are nici 5 luni inca.
Eu i-am tot dat sa guste, adica sa linga pepene galben si e fan inrait
Inca n-am apucat sa intru in docs sa vad info de la voi, incet incet tre sa ma mobilizez.

Si eu ca Dara, n-as prea crede(ma rog, sunt optimista) ca vom intampina dificultati la acceptat alimente ca e o fomista asta mica a mea.Plus ca pofteste si cand ne vede mancand.
Daca o fi sa faca nazuri, om scoate-o noi la capat cumva, copil sa moara de foame nu am vazut

Pupam toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Chito ma bucur tare ca face progrese Edu
Tala eu am cartea mai demult dar abia azi am pus o pe docs ca am vazut ca ai mentionat tu de ea.

Tot vorbiti de diversificare asa ca m-a manat curiozitatea si i-am facut un piureut de morcovi, l-am facut din jumatate de morcov. Asa cum banuiam l-a devorat. Pana acum i-am mai dat sa suga pepene galben si ii place tare mult. Sotul meu imi zicea sa nu ii mai dau piure ca deja i se parea ca mananca prea mult . Este o mancacioasa! Am pus pe picasa dovada
Sa nu va mire ca este foarte murdara am facut o intentionat i am dat si cu lingurita si cu degetul si eu oricum ma amuzam. Trebuia sa iasa ceva in poza la prima ei masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Monna, 150-180 mg piure de legume mi-a zis mie dr. de inlocuit total masa, pana la 150 mg ii dadeam lapte in completare.

Stiu ca Narcisa Suciu parca avea fetita vegetariana, nu stiu daca vegana, si era ok.


mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Monna, 150-180 mg piure de legume mi-a zis mie dr. de inlocuit total masa, pana la 150 mg ii dadeam lapte in completare.

Stiu ca Narcisa Suciu parca avea fetita vegetariana, nu stiu daca vegana, si era ok.


mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)





mg sau grame?? presupun ca grame

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Da, de fapt am pornit de la ml


mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Chito: tare mult ma bucur ca ai revenit Nici Bianca nu a intins mana dupa jucarii pana acum la 6 luni, noroc ca nu am stiut ca e cazul sa ma panichez. Doamne ajuta sa vii cu info tot mai bune, sa recupereze bebe Edu si sa te linistesti mamica scumpa.
Tala: e perfect daca ai incredere in pediatra, mergi asa cum simti ca e bine Ati facut hemograma inainte sau e tratament de prevenire?
Amy: sa va fie de bine ieseala.
Monna: pe schema Darei parca am retinut 150 grame. Sa inteleg ca merge bine treaba la voi? Pana sa dau eu send vad ca a scris si Dara
Annadisi: pai cum sa fiti codasi daca bebica nu are nici 5 luni inca? Eu am inceput la 6 luni fara o saptamana si unii ziceau ca m-am grabit.
Cristina: bravo pt degustarea copioasa!

Mergi la inceput