Fiv la Sibiu (39)
Raspunsuri - Pagina 19
lorelei78 spune:
cata,oricum vei sta mult cu vezica plina.Eu m-am invatat minte la primul ET la Sibiu pt ca am patit ca tine.La FET am mers cu vezica goala si am baut acolo apa,in ritmul meu pt ca am stat tot asa mai bine de o ora,poate chiar 2 orela fel si la urmatorul FET..Vreau sa-ti spun ca la FIV-ul norocos de la turci nu a fost vezica atat de plina si m-au luat la transfer asa,desi eu am zis ca mai incape apa...era cat de cat plina,dar nu sa explodez...La eco a zis dr ca e bine si mi-a facut transferul care a si reusit,fara sa ma chinui 2 ore ,sa-mi plesneasca burta in halul acela...Dupa ET mi-a golit dr vezica printr-o sonda si am stat 2 ore in pat fara sa ma dau jos.Intreaba putin la Sibiu daca nu au si ei sonde,pt ca e mai ok asa,nu mai simti acel disconfort imediat dupa transfer si poti sta in patut,fiind mai bine si pt bebelusi...
crismoni,felicitari si sarcina usoara!
28+
carla_cluj spune:
Crismoni, felicitari, ma bucur din suflet pentru tine! Era cazul sa mai primim si vesti bune
La mine initial erau 8 foliculi pe stangul si nimic pe dreptul. Am continuat cu 250 Puregon si la urmatoarea eco numai 3 dintre ei crescusera, dar nu suficient. Medicul a considerat ca ar putea obtine mai mult cu alt tratament si am oprit.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
ALBINUALI spune:
Salutare fetele , va citesc de foarte multa vreme din umbra , iar acum m-am hotarat sa va impartasesc pevestea mea legata de fiv. Am 2 fiv-uri la activ , esuate asa cum sigur va imaginati . Am aproape 36 de ani , infertilitate tubara ( 2 sarcini extrauterine cu exterpare de trompa ) ultimul fiv a fost facut in august la Sibiu . Acum ma pregatesc pentru FET ( mai am 4 embrioni congelati ) , ma pregatesc cu pastile ( femaston , acid folic si aspacardin ) , si in rest incerc sa gandesc pozitiv .
As vrea sa rog fetele care au mai facut FET sa ma ajute cu sfaturi , ce ar fi bine sa fac si ce nu ar fi indicat sa fac in perioada asta , si cam in ce zi a CM se face transferul .
Medicii dunt foarte zgarciti cand vine vorba de sfaturi , analize ce ar mai trebui facute .
Va doresc o zi faina !
aadina spune:
Crismoni, felicitari pt rezultate. sa ai o sarcina usoara. Ai mai avut sangerari?
Albinuta, eu am fet reusit la Sibiu. Ti-am raspuns pe celalalt forum.
crismoni spune:
aadina sa stii ca la tine m-am gandit cand am avut sangerari, mi-am zis ca daca tu ai reusit si ai avut atatea zile cu sangerari, poate am si eu o sansa
sangerari nu am mai avut, doar alaltaieri seara, putin, putin, probabil de la mutatiile mele (incerc sa gandesc pozitiv)
tu cum o mai duci? esti o raza de speranta pentru noi
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, FIV la Polisano Sibiu cu dr. Ispasoiu,
cata25radu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aadina Crismoni, felicitari pt rezultate. sa ai o sarcina usoara. Ai mai avut sangerari? Albinuta, eu am fet reusit la Sibiu. Ti-am raspuns pe celalalt forum. |
te rog sa dai un reply si aici ca si eu sunt in situatia albinutei.
aadina spune:
Schema mea de tratament de la FET a fost urmatoarea:
Din Z 3-z8, femoston (pastile caramizii) 3 pe zi
In Z7 am facut eco si endometrul era 9.5 mm
In Z9 2 femoston+200 utrogestan
Din Z10 pana in prezent , 2femoston+600 utrogestan
Transferul l-am facut in Z14, endometrul, dupa spusele medicului arata foarte bine.
Asta e schema lor.
Eu am mai luat thrombo ass 100 din z1, pe care l-am scos cand au inceput sangerarile, eutyrox 50, acid folic, elevit, calciu, magneziu, complex de vit B si predninson 10 mg, pe care am inceput sa-l reduc, acum mai iau 5 mg si vreau ca intr-o saptamana sa-l scot de tot. Din seara transferului am inceput si Clexane 0.4.Dupa ce au aparut problemele am suplimentat prog. 1200 utrog, 1 prog injectabil la 2-3 zile, si 2 duphaston.
crismoni spune:
fetelor nu mai dati nici un semn de viata?
maria in ce faza esti? ai inceput injectiile?
carla cand reiei tratamentul, faci o pauza mai lunga sau de la urmatorul ciclu?
va pe toate
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, FIV la Polisano Sibiu cu dr. Ispasoiu,
carla_cluj spune:
Eu sunt in Z2 si astept urmatoarea menstruatie sa sun la Sibiu, pana atunci, pauza. Cred ca trebuie facute anul acesta procedurile de FIV, nu stiu cum e cu fondurile anul viitor.
Crismoni, tu cum esti? Cand mergi la prima eco?
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
marie_83 spune:
Buna fetele
Eu sunt in ziua 6 de injectari si maine mergem la sibiu sa vedem ce am facut,sper sa fie ok.Ramanem acolo pana la final si sper sa ne intoarcem cu bebei la purtator.O sa va tin la curent.
Carla si eu stiu ca procedurile trebuie facute anul asta.Sper sa raspunzi bine la urmatoarea schema
Crismoni cum esti?Cand faci eco?