Fiv la Sibiu (39)
Raspunsuri - Pagina 17
sper spune:
Cata trebuie sa investighezi acest aspect, sa afli cat ai progesteronul la 7 zile de la ovulatie. La fiv puteai face analiza progesteronului dupa ET si dc e mic sa suplimentezi. 600 utrogestan e doza minima data in FIV , se poate metge pana la 1200mg sau combinatii cu crinone gel.
cata25radu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dellya86 Buna fetelor Cata, Marie am vazut ca sunteti din Constanta.Am si eu o intrebare, daca nu va deranjeaza: de ce nu faceti fiv la euromaterna cu prof.Ron El? De cate ori trebuie sa mergeti la Sibiu pt un Fiv? Si eu trebuie sa fac Fiv, dar nu stiu sigur unde.Sa fac in Constanta, sa nu fac... |
Hai ca iti spun dc am ales eu sibiu.
1. Au mai multa experienta decat cei din cta.
2. Prof el ron vine din cand in cand, nu este mereu aici, cel putin asa era cand au inceput anul trecut sa faca fiv.
3. Noi am fost la sb la un singur control in care am aratat tot ce facusem pana atunci si dupa totul a decurs numai prin emailuri. La sb nu am fost decat in ziua 5 de stimulare.
Daca mai ai intebari oricand cu placere!
cata25radu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cata25radu
|
sper spune:
Cata zi 21 nu e batuta in cuie, e zi 21 dc ai ciclu regulat de 28 zile altfel tb sa afli ziua cand ai ovulat (ecografic) si sa faci analiza progesteronului dupa 7 zile (ziua cand ai ovulat nu o numeri) . La un CM de 28 zile ovulatia are loc in zi 13-14 deci prog tb facut in zi 20-21.
marie_83 spune:
Subscriu la ceea ce a zis Cata,cei din Sibiu au mai multa experienta si sunt inclusi in programul "fiv gratuit".Si eu am fost o singura data acolo si in rest am primit totul fie prin mail fie telefonic urmand sa ajung acolo dupa primele zile de stimulare,cred ca vom sta in jur de 10 zile pe acolo.Sper ca am facut o alegere buna
Carla suna bine 8 foliculi pe un singur ovar,ai incredere in ei
Ti-au spus ce dimensiuni au sau can estimeaza ca va fii punctia?
marie_83 spune:
unde au disparut fetele?nu mai ziceti nimic?
eu miercuri incep stimularea cu 200 puregon
crismoni spune:
la acelasi lucru ma gandeam si eu, ca nu mai intra nimeni pe forum de la SB
maria sa fie intr-un ceas bun si sa ne dai vesti bune, sa ai un raspuns bun la stimulare
eu sunt destul de speriata, duminica am avut sangerari, acum nu prea mai am, dr. nu vrea sa-mi dea nimic pana nu vin rezultatele la beta
cata unde ai disparut?
fetele
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu
cata25radu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cata25radu
Nu am disparut. Sunt asa nu stiu ce sa fac. L-am intrebat pe dr i daca mai trebuie sa fac in plus ceva investigatii si mi-a spus ca le-am facut pe toate. Acum ma gandeam la ce mi-a spus sper cu progesteronul. NU stiu era doar un gand. O sa merg cu Doamne Doamne inainte in noiembrie sa ii pun pe cei 2 congelati. Cand trebuie sa faci beta? Tu ce iei ptr mutatii? Eu am doar MTHFR C677T - homozigot si trebuie sa iau acid folic si eu mai iau si b-uri.fetele |
carla_cluj spune:
Din pacate foliculii mei nu au crescut si am oprit vineri tratamentul. La a doua menstruatie, in noiembrie, o sa-l sun pe medic sa incepem un tratament diferit.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu
crismoni spune:
cata eu iau femibion 1 pentru B-uri si MgB6 #351;i acum clexane (inaite de punctie luam aspirin cardio 100)
carla pacat ca nu ai raspuns bine la tratament, data viitoare sa speram ca o sa fie mai bine cu noul tratament
Mutatii:
- factor II G20210A, factor XIII Val34Leu si PAI -1 - heterozigot
- MTHFR C677T - homozigot
* 3 IUI nereusite nov. 2011-feb. 2012
* o sarcina oprita in evolutie la 3 saptamani in iulie 2010
* dosar aprobat, in pregatire FIV la Polisano Sibiu