Pestisori...pestisori... <72>

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Sanatate si bafta !


Citat:
citat din mesajul lui carmaw

La multi ani sarbatoritei si va astept sa va inscrieti la subictul de la generale BUNNY SECRET...na ca fac si reclama!
Haidetzi pestisoarelor ...prezenta la apel va rog!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Bine ai revenit ! Ce faci tu dar Robert ?

Citat:
citat din mesajul lui Tethys


Hellooo... ... careva pe aici???




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Hmmmh... chiar daca e cam tarzior ... sper ca mai primesc de la Baby o felie de tort ... cu crema de castane ... si ceva sarmalute ... multam fain doamna !


In rest... la vorba... maine dimineata... ca am si de recuperat, din urma... sa vaz ce ati mai facut si cum mai sunteti ... poate apareti la cafea maine dimineata ... deci, somn usor la toate si vise placute! Noapte buna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


'Neata sirenete!

V-as invita la dar, din cate vaz , nu prea sunteti cu tragere de inima ... no, poate un ceai atunci sau o apa plata ... ce doriti ...

Ati cam disparut si voi... nu prea am multe de recuperat ... asta e ... poate de acum se va mai anima baltuta... sa speram... desi, nici eu nu prea am cine stie ce povesti de spus ... dar, mno... incercam...

Desi nu le-am (mai) zarit pe aici... sau poate e doar parerea mea ... voi mai da o ochiada in urma ... si deci, totusi, zic "LA MULTI ANI!" sarbatoritelor de azi, cele pe care le cunosc :

  • Charlie "LA MULTI ANI!" sa ai o zi faina, multa fericire, sanatate si implinire !
  • Ninia "LA MULTI ANI!" si o zi cu mult soare, liniste si implinire !

Si tot ce va doriti voi doamnelor !

Poate intrati pe aici si ne mai ziceti una, alta ... va asteptam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Si ceva spicuiri din horoscopul lunar al Pestilor :

Incepand cu 18 februarie, Soarele viziteaza si el regatul Pestilor, marcand un maximum al ciclului tau solar, in decursul caruia ai sansa de a te afirma si a influenta mediul inconjurator intr-o mai mare masura decat in mod normal. Esti gata sa lasi trecutul deoparte, iar spontaneitatea exprimarii, energia-ti intensa si un renascut simtamant de incredere in tine insuti iti sunt aliati de nadejde. Ai la indemana un interval de timp excelent pentru a face ceva cu totul nou si a porni pe carari virgine ale existentei tale. Norocul tinde a fi de partea ta in aproape tot ce iti propui, si nu mai esti dispus sa lasi sa treaca pe langa tine vreo fulgeratoare si promitatoare oportunitate. Problemele cu care te poti confrunta acum pot fi depasite prin cutezanta, afirmare a personalitatii si fara nici un ocolis. Este vremea sa iti croiesti propriul destin in lume.

O necesara, poate, etapa de reflectare si reevaluare a drumului tau prin viata este vestita din 23 februarie, sub influenta trecerii lui Mercur in aspect retrograd in Pesti. Descopera ce anume iti infraneaza dezvoltarea, astfel incat sa te poti bucura de eficientizarea eforturilor tale.

Odata cu 25 februarie, tranzitul lui Venus in Pesti te inzestreaza cu o aura de farmec si cordialitate, capabila a-ti asigura succesul in plan social. Pari a fi primit cu placere oriunde te-ai duce, a inchega spontan noi prietenii si a ti se oferi pe tava tot felul de oportunitati fara a ti se cere nimic in schimb. Nativii cum ambitii artistice sunt favorizati cu precadere in demersurile lor.

Luna plina rasarita pe 25 februarie in Fecioara si a saptea ta casa iti subliniaza dezideratul de a ajunge la un stabil echilibru in relatia cu cineva important pentru tine. Cea de-a saptea casa reprezinta o relatie semnificativa in doi, fie ca este vorba despre un partener de cuplu, unul de afaceri sau chiar un adversar. Este cazul sa recurgi la compromisuri si negocieri.

Lumea din jur iti este invaluita de o ceata groasa sau pari a o privi prin niste ochelari roz din 28 februarie, ca urmare a conjunctiei lui Venus cu Neptun. Nu te angaja in nimic serios si trateaza cu prudenta tot ce ti se petrece. Totodata, creativitatea, mai ales cea artistica, iti poate prilejui mari realizari.

Atractivitatea oferita de Venus in cea dintaia ta casa te sprijina, din 25 februarie, sa iti reinsufletesti relatia cu fiinta indragita, sa revitalizezi afectiunea si impartasirea din relatia ta de cuplu. Pestii solitari sunt insotiti din nou de noroc in initierea unei fericite povesti de dragoste.

Conjunctia dintre Venus si Neptun din 28 februarie te poate face sa cazi prada unor visuri si aspiratii asociate cu o idealizata idila romantica. Incearca sa faci cat mai clara diferenta intre dorinte si realitate, si nu te lansa pe negandite intr-o aparent magica relatie amoroasa!

Soarele aflat in prima ta casa iti pune in lumina, din 18 februarie, competentele profesionale si abilitatile de lider. Nu este cea mai potrivita perioada pentru lucrul in echipa. Straduieste-te sa nu te porti arogant cu colegii ori colaboratorii, si nu vei avea ce regreta!


Boh ... va place ce (se) zice sau nu? E asa ori ba? Va astept la dezbateri !...





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Cat despre noi, ce pot zice? Suntem bine . Ne 'luptam' cu scoala ... caci, daca in semestrul intai i-a placut poznasului la scoala, amu nu mai e asa ... prea multe teme dom'le, prea multe ... si cam multa neatentie din partea smecherului ... desi stie, se grabeste si greseste... dar, mno... asta e ... 'om iesi noi la un liman si in semestrul asta, al doilea... rabdare, rabdare, rabdare ... ca, acus' bate vacanta mare la usa ...
Mno, ce sa va povestesc? Mai bine intrebati si va raspund ... caci, vaz ca nici voi n-aveti tolba prea plina ... mno... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Sa stiti ca nu va iau in ordine ... dar, incerc sa (va) raspund un pic...

In primul rand, salutam noi venitii ... Nafi, bun venit in baltuta si sa speram ca vei da din innotatoare mult, bine si eficient . Nu de alta, da' noi cam lenevim, dupa cum bine ai observat ... ...

Carma, multa, multa sanatate si tinem pumnii sa fie totul bine in (si pe) viitor ! Fruntea sus luptatoareo !

Marami, daaa... incepuram scoala... de muuult... da', io abia amu raspund la apel ... iar al meu poznas deja s-o suparat pe ea ... mama ei de scoala ... ca o mitraliaza deja pandind si asteptand vacantele... daca l-ai vedea cum numara zilele saptamanii, sa vina cat mai repede alea doua libere (sambata si duminica)... pfoaiii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Alinutza (mylady), tu ce mai zici? Ce mai faci? Ai dat drumul la capitolas nou si p'orma te-ai tirat de aici ... treci inapoi! La sarbatoreli ! Si sa ne povestesti despre gazele tale ! Si alte cele ...

Dana (andanii), ti-ai varat o juma' de innotatoare si p'orma gata? Eeee... treci la descarcat tolba, doamna draga!

Pufy, tu nu ne mai zici nimic ? Pe unde mai esti acum? Ai revenit in tara, sau inca nu? Toate bune, nu-i asa?

Baby, bravos pentru reaparitie ! Tine-o tot asa ! Sa ma tragi si pe mine de innotatori , din cand in cand... Ce mai face Bogdanel? Dar tu? Toate bune si la voi, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Mai, daca vorbesc prea mult sau pe langa ... sa-mi dati vreo doua , ca sa tac ... mno...

Dany, hai sus moralul ! S-o gasi ceva de munca si pentru noi ! Tre'sa fie, nu? Io ma urnesc mai greu , ca m-am invatat acasa ... In rest, tu ce ne mai povestesti? Bune si bancurile ... multumim de descretirea fruntilor .


Mai, in celalalt capitol nu ma mai intorc ... repovestiti!
Hai sa dam drum raului sa curga ... are sau nu are ceva? Io sper ca are!

Daca am omis pe cineva, mea culpa ... trageti-ma de manecuta !

Hai ca fug la treburi... revin mai tarziu... o zi buna si frumoasa tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

TETHYS - merci de bun venit! Eu din coada dau dar aici la mine acasa printre virusi! de o saptamana ne-a luat pe rand. copilul, sotul si in cele din urma am cazut si eu victima racelii de sezon...dureri in gat, de cap etc

Asa ca va rog sarbatoritele pentru mine ca tratatie doar ceai cald cu lamaie si miere!

LA MULTI ANI SARBATORITELOR DIN ACESTE ZILE! SPER CA ATI PETRECUT BINE SI ATI PRIMIT CADOURI FRUMOASE!



Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio

UN VOT VA ROG ! :-)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii%20editia%202&page=8


Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629



Mergi la inceput