LMA Juniori de Iulie-August 2004*8 ani*(102)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

daaa, si noi avem undite din alea luate din magazine din alea de gen Pret Unic 38 000, mergem pe Bega cu ele si cu pestii atarnati in magnet, se fac ca pescuiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hi,hi,hi...inca se mai joaca cu ea?? inca mai exista??

La multi ani Matei!!! Petrecere frumoasa!!

eu nu am cumparat nimic de scoala..si nu cumpar..doar camasi imi trebuie si rechizite..


Luca primeste de ziua lui un aparat foto si ce mai gasesc prin garaj in cutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Hi,hi,hi...inca se mai joaca cu ea?? inca mai exista??


da, si o ascund repetitiv pentru ca ajung inevitabil sa isi scoata ochii cu ea. dupa aceea incepe Eva sa se miorlaie ca ea vrea sa pescuiasca.. si i-o scoate f binevoitor din camara (ca si io-s la fel de repetitiva ca actiunea, o ascund in acelasi loc )

pai rechizite tu, ce zicem si noi aici. ca doar n-am lua copii noi ( ar fi o idee )

eu am primit lista de la Doamna pe mail, imi mai trebuie acuarele noi si caiete de biologie. si niste gume. frate, si ai vostri mananca gumele??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

noua nu ne-a comunicat d-na lista de rechizite..eu abia azi am sunat-o pentru temea de vacanta, da?

ce creioane sunt cele mai bune? dar creioane colorate???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

gume? pai eu le-am luat o plasa de gume, asa se vindeau in toamna trecuta la Real, de culori si marimi diferite, cred ca vreo 20 per set, normal ca mai au din ele si azi

creioane...pt scris eu le-am luat creioane mecanice cu mina de 0,7 STABILO ca sa nu mai aiba si grija ascutitului pe la scoala, in ore, si vad ca s-a descurcat foarte bine cu ele. Creioane colorate f bune sunt pe langa cele cerate pt pictura masiva in creion/colorat planse mari de la Marvel (cu Spiderman pe cutie) sau Stabilo si creioane de colorat normale de la BIC (Tropicolors- France scrie pe ele si avantajul e ca au culori vii si varfurile nu se rup nici uzeaza cu una cu doua asa ca nu necesita ascutiri dese)

caietele Herlitz desi mai scumpute au calitatea hartiei mai ok, nu sugativeaza si nici nu se vede pe verso daca apasa mai tare decat e cazul, caci Danu cam apasa cand ii oboseste mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi la caiete/creioane & co tot Herlitz am luat. radiere insa cele in forme de animalute sau ce-o fi de se infig in capat de creion :D si am mai luat, marca Milan, cutiuta set ce contine radiera + ascutitoare + recipient.
Eu am luat tot ce am crezut ca vom avea nevoie conform spuselor doamnei la final de clasa I. Am refacut setul de culori pt pictura, am luat blocurile mici + mari. Am copertat caiete :D
Si penar a trebuit sa cumparam, tot Herlitz, tot echipat, ca cel de anul trecut arata ca un porc intors in noroaie :D



Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu ca de obicei trebuie sa cumpar ghiozdan. Din cele 2 din clasa I nu mai e nici unul apt. La noi ghiozdanul e pe post de papornitza generala si din cand in cand: minge, saltea, sanie, scut, protectie de lupte si alte diverse.

La fel era si la gradi, doar ca se uza unul pe an, acum se uzeaza 2 pe an.

Adidasi am schimbat 2 perechi anul asta 2012 cei marimea 32 au tinut fix o luna si au trebuit altii. In toamna lui 2011 am avut alti adidasi, marimea 31. Media e o pereche la 3 luni si sunt Nike... am luat no name cand era la gradi si au tinut fix o saptamana, dupa aia a cazut talpa pe terenul de sport.

Pantofii au ramas mici, dar sunt in relativa buna stare (au fost purtati maxim de 3 ori).

Trening? A distrus 2 perechi in 2011 si in 2012 i-am luat inca 4 perechi, 2 din ele sunt inca ok. Fotbalul din curtea scolii imi goleste sifonierul de treninguri. Mai imi trebuie ghete si bocanci de zapada, asta pentru ambii copii evident. Si geaca pentru Vic, Mircea cred ca mosteneste una

Uniforma e rupta in genunchi, pa, adio, sanatate (mai am uniforme de rezerva, cumparate anul trecut, marimea actuala si o marime mai mare).

Camasi? Am 3 dar au ramas mici. In plus Mircea a stricat toate papioanele lui frat-su.

Deci ... cine-a zis ca fetele-s scumpe la tzoale sa-l ia pe fi-miu un semestru.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

In schimb la rechizite-papetarie stam foarte bine, avem de toate de anul trecut. Poate niste caiete tip 2 sa mai iau. Nebunia e ca vrea telefon baiatul si tot argumentam pro si contra... de mama focului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
la noi nu exista caiete herlitz, sau eu cel putin nu am vazut. am luat pigna si n-au nicio treaba - 0.85 cat costa ele.
eu iau creioane hb stabilo, is ff bune si sa se mai obisnuiasca sa si ascuta!
adidasi am gasit fila in deichmann la reducere, 70 de lei, luat. acu sa vad daca ii mai si vin 3 luni. (si-s 34, da? )
trening are musai nevoie dar vreau sa ii iau din outlet de la madrid, ma duc in octombrie. ce iau de aici cu 180 de lei acolo e din sezonul trecut maxim 30 de eur.
tricouri de uniforma si camasi, dar pe alea le iau dupa ce incepe scoala de la firma care face uniformele.
si cam gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si noi avem intilnire pentru uniforma pe 31 august - de fapt ca sa le ia masuri mai intii - dar probabil atunci trebuie sa vorbesc sa-i mai fac inca un rind cel putin - desi la tricouri sigur trebuie sa-i comand mai multe...
Si lui Stefan i-a crescut piciorul - i-am luat pe la mijolcul verii sandale nr.32 - sigur acum in toamna trebuie sa-i iau ghete si pantofi sport pentru ca nu-i mai vin cei de anul trecut...am vazut ca a mai crescut putin si in inaltime - acum are 127 cm (si 22.8 kg...) dar e slabatura rau de tot...
Si evident trebuie sa-i iau si cizme si haina de iarna - Tudor are haina de iarna, tot "mostenire", vorba lui Andries si cred ca va avea si cizme tot mostenire ca am vazut ca sunt in stare buna cele pe acre le-a avut Stefan (cred ca au fost dintr-unul din anii cind i-a crescut piciorul si am schimbat pe timpul iernii 2 rinduri de cizme, asa ca astea au fost purtate circa 1-2 luni doar...).

Rechizite nu cumpar, pentru ca le cumpara scoala - intra in taxa de inscriere, asa ca am scapat de-o grija. Doar pix/stilou probabil ca trebuie sa-i mai cumpar.


Mergi la inceput