Jurnalul Monicai

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Buna.
As vrea sa va reamintesc ca ne mai spunem parerea pana maine da?
dupa care ne abtinem. Nu de alta dar vad ca dupa ce am scris deadlineul de opinii, nu am mai avut aproape deloc interventii. Si vreau sa clarific.
Inteleg ca suntem de acord?

Multumesc.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Bun... si buna dimineata.
Suntem inapoi la etapa 3... fetelor care sunteti implicate as vrea sa le zic ca pana la sfarsitul lunii as vrea sa avem gata etapa. Daca evti nelamuriri si neclaritati, va rog sa ne auzim pe PM.
In etapa 4 o pregatim pe boticelina (sa intre sa se incalzeasca...)

Saptamana senina.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eu sunt implicata in etapa 3, incerc sa termin pana la sf lunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikidutza spune:

Vad mai sus un dead-line pentru opinii, nu ca nu as vrea sa-l respect dar .. . am si eu ceva de spus si nu cred ca e prea tarziu. eu cred ca ultimul capitol din acest jurnal ar fi frumos sa fie ce aveti voi de spus despre ea, eu nu am cunoscut-o nici personal nici macar din paginile acestui forum ci doar acum post-mortem dar am citit foarte multe lucruri spuse frumos despre ea si am fost foarte impresionata, cred ca si familia ar fi.
De multe ori mi au dat lacrimile citind aceste mesaje, nu stiu daca s-ar intampla asta si daca i-as citi mesajele - poate ca da sunt probabil si mesaje speciale dar si banale dar sigur ce s-a scris in ultimul timp pe mine una m-a dat gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eleni

Neata.
Am centralizat raspunsurile din subiect, mie imi iese ca sunt mai multi cei care vor sa facem cronologic, pe capitole.
Asa ca reiau mai jos cele 4 capitole:
1. Familia (aici sa scrie despre relatia ei cu sotul, cu mama, amintiri din copilaria ei, amintirile si povestile dinaintea nasterii copiilor)
2. Copiii Tudor si Diana – nasterea lui Tudor si a Dianei, alaptarea, scuteceala
3. De-ale mele (carti preferate, filme preferate, culori, fobii, job, prietenii, sprancene)
4. Provocarea – melanomul.

Shefa,

Am nevoie de putin ajutor ... M-am apucat mai serios de citit si m-am confuzat. Fisierele alea care mi le-ai trimis pe email ...care este scopul lor ?

Sa le citesc si sa impart eu mesajele in cele 4 capitolele stabilite ?
Stii de ce intreb ? Pentru ca am printre ele si melanomul si diverse mesaje despre copiii de pe la Cabinetul Psi ...etc.

Cred ca nu o sa le mai ia nimeni la citit asa ca, eu am sa produc 4 fisiere numite cu titlul celor 4 capiltole de mai sus, care eventual sa fie unite cu alte 4 fisiere produce de altcineva care citeste alte fisiere, nu ? Adica sper ca nu ai trimis la toata lumea aceleasi fisiere ...

Fetele care mai sunteti in etapa asta, voi de ce nu sunteti incurcate ca mine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Inca ceva - eu unele citate, alte altor useri, le sterg daca raspunsul Monicai poate fi inteles separat. Pentru acelea care au nevoie de continutul citatului, sterg userul, las numai "citat" si citatul il colorez cu o culoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

buflea, lasa bre melanomul, ca e-al meu!

uite ce am facut eu: pornind de la ideea de jurnal am scos absolut toate interventiile altor useri si am lasat doar mesajele monicai ca un fel de journal entries. Unele le-am modificat (nu cuvintele ei) mutind spre exemplu o fraza de colo colo, ca sa aiba mai mult sens si continuitate. Si am scos evident si toate raspunsurile ei directe catre alte persoane, am pastrat efectiv doar ce are legatura cu ea si traseul ei prin boala ei. Mie mi se pare ca se citeste mult mai frumos si mai usor asa.

Daca vrei iti bag aici un exemplu.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Da, da, da ...asa am facut si eu ... in plus, daca in context am nevoie de un citat la care Monica raspundea, am lasat doar "citat" si am albastrit textul ... fara insa sa dau numele userului care a scris citatul. Sa nu-mi spuneti ca nu e bine, ca deja am periat niste fisiere din astea si nu ma intorc inapoi.

Uite asa :

Citat:

Cum reusiti voi sa va pensati doar 1 data/luna?


Eu ma pensez acasa, imi smulg firele cu penseta, bineinteles le vad si radacinile deci le smulg bine, dar dupa 2 zile deja apar unele si nu pot sa ies din casa fara sa le jumulesc din nou si m-am saturat...aproape in fiecare zi imi smulg macar 1-2-mai multe fire
Si nu sunt nici o "sprancenata" - de ex nici nu prea am fire de par intre sprancene; insa am niste fire de par sub arcada, care cresc aiurea ale naibii, si razlet-asa. Si fiind spatiul gol acolo sub arcada, neh, cateva fire de par care incep sa creasca se vad rau...
Cresc in "rate" pentru ca nu le lasi sa respire, ar trebui sa-ti impui 2 -3 saptamani sa nu te atingi de ele, pe urma mergi totusi la un salon sa le dea forma o mana de profesionist, apoi le vei pensa o data max de doua ori pe luna (mergi la o cosmeticiana recomandata... ca sunt si unele catastrofe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Minunat - nici nu vreau sa ma ating de melanom ca nu am disponibilitatea emotionala pentru subiectul ala.

Confuzia mea era vis-a-vis de fisierele pe care le-am primit pe email - eu nu am mai intrat acolo on-line.

Le-am luat pe astea primite de la Eleni, ca fiind "portia mea" si pe ele am lucrat. Sper sa fie bine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Acum chiar nu stiu, ca si mie mi-a trimis mai multe, nu doar melanom, nu stiu daca mai trebuie sa fac ceva. Eleni, help?

Mergi la inceput