Buburuze de mart-apr2013(2)!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

buna fetele!
Mihaela , stai linistita , beta ta chiar daca nu s-a dublat, este normala pentru 6 saptamani. Eu cu Robert am trecut printr-o mare spaima, pentru ca imi spusese la eco la 6 saptamani ca am sarcina oprita in evolutie, beta era chiar un pic mai micuta decat a ta (m-am uitat acum la analizele de atunci),iar la 8s i-am vazut inimioara, asa ca nu mai sta stresata ca superi copilul

In alta ordine de idei, gata cu concediul meu si de 2 zile am o durere groaznica de coloana(am probleme) si cred si un junghi in zona omoplatilor, ca simt ca mor de durere si la cea mai mica miscare

mamica fericita de Robert Andrei(18.05.2009) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna seara fetele!!!!

Ma primiti si pe mine la voi
Sunt si e o burtica de 5 sapt si 3 zile.Azi am fost la eco si totul e ok,inca suntem putin mai maricel.E o sarcina greu obtinuta,dupa mai bine de 3 ani de chinuri.Dupa multe tratamente si stimulari esuate,Hsf si mlte drumuri la medici in iunie am facut laparo pt ovare polichistice si aderente pelvine,si uite ca in luna urmatoare cand m-am agitat mai tare,cu teste de ovulatie si craci pe pereti lui Doamne Doamne i s-a facut mila de noi si ne-a dauit minunea mult asteptata.Ma rog sa ma ajute in continare si sa aiba grija de noi.

Va urez sarcini usoare si bebei la termen sanatosi!!!

pupici multi tuturor!!!

Aaaa UM: 06.07.2012,DPN:12.04.2013



Cosmi 5+
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare


"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

Seara buna la burtici.Azi am vb cu o prietena de-a mea care a nascut acum 2 saptamani . Are 37 de ani si a nascut normal un bebe de 3.600. Totul a mers super bine ! Asta imi da speranta ca si la mine va fi bine cel putin din punctul de vedere al varstei.
In alta ordine de idei : v-ati anuntat angajatorul ca sunteti gravide? vreo reactie ? mie mi-e groaza de momentul cand va trebui sa o fac - eu mi-am propus luna viitoare pe la sfarsit - nu de alta dar as cam vrea sa fac analizele in zilele alea 2 pe luna cand am dreptul prin lege si sa nu mai fiu nevoita sa-mi iau concediu.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Noi am vazut pe bb azi, la 5 sapt si 6 zile la echo TV si avea 5 mm si bcf prezente. Am trecut primul hop....bafta tuturor!

Roxy, mamica fericita de Diana (20.04.10) si cu buburuza 5+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Nu mi se pare devreme pt vitamine, din contra, cred ca acum e cel mai important pentru ca acum se dezvolta bebe si ii cresc ficatelul si inimioara si manutele si piciorusele si tot restul. Din saptamana 12 doar creste in dimensiuni, nu se mai formeaza nimic. Plus ca la mine beta crestea foarte lent si am luat vitamine si imediat a crescut (am avut 83,8, dupa 48 ore am avut doar 123,7 si apoi am inceput vitaminele si dupa 92 ore am avut 635,9).
Eu cred ca am niste mutatii (analizele nu le-am facut decat MTHFR la care inca nu am primit rezultatul) si am facut rost de Medyn din Germania ca are un tip de acid folic pe care si fetele cu mutatii care cauzeaza trombofilie il pot asimila. Dupa ce am inceput sa iau aceste vitamine a inceput sa creasca beta dar oricum bebe e mai mic acum decat ar trebui adica la 5 sapt si 3 zile calendaristic arata de 4 saptamani si 4 zile ecografic. Fara vitamine nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla.

6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza!!!

Poftiti la un suculet!!!

Si eu zic ca sunt importante vitaminele,si in primul trimestru chiar trece prin schimbari majore bebe.Mie nu mi-a zis sa iau insa de vreo 3-4 luni am inceput Centrum Materna si sunt hotarata sa le iau cat mai mult.Mai ales ca eu din pacate sunt foarte sclifosita la mancare
Rossane felicitari pt vestile bune de la eco.Tot asa in continuare
Casandralin felicitari prietenei pt bebelus.Eu nu am anuntat inca la servici insa sunt curioasa si eu cam cand se anunta.

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!!!


Cosmi 5+
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare


"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu nu am anuntat inca la servici (stiu cateva colege apropiate mie dar nu am anuntat oficial). Voi anunta dupa ce trece primul trimestru. Sunt stresata ca am o sarcina fara simptome, doar mici dureri ca la ciclu cand si cand, dureri de spate (zona lombara) tot ca al ciclu si mameloane sensibile. Atat. In rest n-am nimic nimic si sincera sa fiu as prefera sa imi fie rau dar sa stiu ca bebe creste si e bine decat sa ma intreb dimineata daca eu chiar sunt gravida sau doar am visat.

6+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_kiss spune:

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Buna fetele,
Eu toxoplasma si rubeola le-am facut inainte de a ramane insarcinata cam cu 6 luni inainte si ndr nu m-a us sa repet. Eu totusi as vrea sa fac toxoplasma ,la rubeola am anticorpi.
Baby_kisstu cand facu DT? Eu il fac vineri .
Am vazut in samnatura ca avem aceasi varsta 11 saptamani



PCOS , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Elevit 1/zi, Magne B6 1/zi ,acid folic 5mg /zi, Arefam 200mg /2 zi
FIV1 la Giulesti nereusit
insarcinata natural in a 2-a luna dupa FIV
11+
Multumesc Doamne


Neata! aruam cred ca ai vazut ceva gresit, eu am 6 sapt abia joi. abia atunci ma duc si la eco. pana la DT mai am, o sa-mi iasa peri albi pana atunci. azi dim iar am agsit o picatura mica de sange pe protej slip:( ma streseaza rau si vreau sa cred ca e de la clexane si aspenter. am recoltat din nou pt beta si astept rez pe la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_kiss spune:

Citat:
citat din mesajul lui casandralin

nu-i cam devreme pt vitamine?

11+

cum sa fie devreme? eu iau vitamine din preconceptie. si sincer nu as fi deloc linistita daca as incepe sa iau vitaminele prin 12 sapt cum am vazut ca iau alte fete. mi se pare ca pana in 12 sapt se formeaza cele mai importante lucruri intr-o sarcina, cam atunci e nevoie si de suplimentul de vitamine. rau nu au ce sa faca. asta e parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

Eu m-am interesat si cand si cum se anunta angajatorul . Sa nu uitati sa anuntati in scris mentionand si varsta gestationala a lui bebe si in plus sa atasati instiintarii o adeverinta emisa de dr de fam sau de specialist care sa certifice din punct de vedere medical ceea ce scrie in instiintare. gasiti model pe net.

11+

Mergi la inceput