Efectele inconstientei crase a USL

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

si www.evz.ro/detalii/stiri/povestea-baiatului-de-16-ani-care-a-votat-la-referendum-995021.html" target="_blank">cel mai tanar votant (cu stampila sectiei de votare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Si o alta declaratie care il va costa probabil pe interimar:

http://www.realitatea.net/antonescu-atac-dur-la-sie_982056.html

Sa spui ca propriul tau serviciu a atacat imaginea Romaniei in exterior e nu numai ridicol dar si de doi bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

uite si-o www.adevarul.ro/actualitate/politica/Petitie_adevarul-ro-_Apel_catre_politicienii_romani-_-Opriti-va-_Semneaza_si_tu_0_747525523.html#comment" target="_blank">petitie de pe site-ul adevarul.ro. Surprinde extrem de bine realitatea (un surt rezumat, detalii in petitia de pe site):

Apel catre politicienii romani: "Opriti-va!"

Romania se confrunta de mai bine de doua luni cu o puternica instabilitate politica, ce se reflecta in economie si in traiul de zi cu zi al romanilor. Politicienii, atat cei din Putere, cat si cei din Opozitie, dar si presedintele suspendat, Traian Basescu, si cel interimar, Crin Antonescu, se bat in declaratii, care mai de care mai aprige. Toti uita, insa, de problemele reale ale Romaniei: decaderea institutiilor statului, seceta care va duce la scumpirea alimentelor, deprecierea leului in favoarea monedei europene sau blocarea fondurilor europene

1. Nu mai interpretati legile si Constitutia pentru a va satisface interesele politice!

2. Nu mai atacati institutiile statului! Respectati Justitia chiar si atunci cand deciziile ei nu va convin!

3. Abtineti-va de la mesaje nationalist-extremiste si antieuropene!

4. Nu mai incurajati populismul si nostalgia dupa regimul comunist!

5. Respectati-i in egala masura pe cei care v-au votat, pe cei care nu v-au votat si pe cei care nu s-au prezentat la vot!

6. Nu mai denigrati presa care va critica si nu-i mai jigniti pe ziaristii care nu va sunt pe plac!

7. Renuntati la limbajul violent, incitator si suburban in spatiul public!

8. Opriti campaniile de diversiuni si dezinformari care au aruncat in haos dezbaterile democratice si au distrus credibilitatea Romaniei!


9. Incetati sa invrajbiti categorii sociale sau profesionale! Nu mai tarati oamenii de valoare in mocirla politica! Folosirea de catre partide a unor mase de manevra, formate din pensionari, bugetari, sindicalisti, militari sau revolutionari, este profund imorala. Iar asmutirea unora contra celorlalti, cu promisiunea ca li se vor rezolva revendicarile daca sustin o tabara sau alta, nu face decat sa compromita ideea de interes national. De asemenea, politicienii trebuie sa respinga atacurile la adresa oamenilor de valoare ai Romaniei, de la Andrei Plesu la Alina Dumitru, indiferent de optiunile lor politice.

10. Ocupati-va de problemele tarii si ale oamenilor in loc sa pierdeti timpul in lupte politice inutile! De la inceputul acestui an si pana acum, conflictul dintre putere si opozitie a paralizat, practic, intreaga tara. In tot acest timp, politicienii au fost prea ocupati cu lupta inversunata dintre ei pentru a mai putea gestiona criza economica sau problemele curente ale cetatenilor. Blocarea fondurilor europene, deprecierea leului sau seceta care au afectat Romania in ultimele saptamani nu se afla pe agenda partidelor aflate in plin razboi politic.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Pana nu vad trei patru surse cu aceeasi veste nu cred.Nu e cel mai bun ziarul asta on line.

Madalina


Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."


Ia te uita, mai Madalina! Sa vezi si sa nu crezi. Curtea confirma astazi ceea ce scria "ziarul ala online" care "nu prea e bun".

http://www.evz.ro/fileadmin/multimedia1/2012/AUGUST/06/anexa6august.pdf

Mai avem dubii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Stupefiant, pur si simplu.
Un functionar al CCR a falsificat textul hotararii Curtii Constitutionale:
http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/la-curtea-constitutionala-se-falsifica-hotarari-n-folosul-usl-272647.html




Io vreau sa stiu functionarul si vreau sa vad cum va raspunde pt asta. Sau nu va raspunde? Va fi sanctionat sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Foarte corect, Olympia. E musai si neaparat ca cineva sa raspunda pentru pericolul creat si evitat in ultimul moment de a face mini recensamantul lui peste in care urmau sa fie eliminati toti cetatenii cu drept de vot din diaspora. Si din punctul meu de vedere e chestie de penal.

In plus, Evenimentul Zilei scrie astazi ca:

"Adevaratul motiv al demisiei ministrului de Interne Ioan Rus este faptul ca adresa trimisa Curtii Constitutionale în data de 2 august, prin care a fost blocata decizia acesteia privind validarea sau invalidarea referendumului, semnata de chestorul Constantin Manoloiu, sef la Evidenta Populatiei, a fost trimisa fara ca Rus sa stie, au declarat surse oficiale pentru EVZ. Potrivit surselor citate, Manoloiu ar fi facut acest lucru la presiunile exercitate de presedintele interimar Crin Antonescu."

Daca la ceea ce este mai sus adaugam urmatorul articol din Codul Penal, eu zic draga eumada, ca Presedintele tau n-o duce prea bine

ART. 165
Subminarea economiei nationale
Fapta de a folosi o unitate din cele la care se refera art. 145, ori de a impiedica activitatea normala a acesteia, daca fapta este de natura sa submineze economia nationala, se pedepse#351;te cu inchisoare de la 5 la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.
Daca fapta prevazuta in alineatul precedent a produs pagube importante economiei na#355;ionale, pedeapsa este detentiunea pe viata sau inchisoarea de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.

ART. 145
Public
Prin termenul "public" se intelege tot ce priveste autoritatile publice, institutiile publice, institutiile sau alte persoane juridice de interes public, administrarea, folosirea sau exploatarea bunurilor proprietate publica, serviciile de interes public, precum si bunurile de orice fel care, potrivit legii, sunt de interes public.

Nasol rau, zic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Evz si hotnews....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Evz si hotnews....

Madalina


Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."


Razi, tu razi, Harap Alb dar vezi ca pe celelalte subsectiuni ale forumului se cam afla si linkul direct catre comunicatul CCR. Sa te vad atunci daca mai esti la fel de incantata. Si vezi ca am mai facut adaugiri la mesajul meu de mai sus. S-ar putea sa le gasesti interesante daca ne uitam la cursul euro!

Iaca poftim si de la o "televiziune de incredere"
http://www.antena3.ro/romania/adresa-a-curtii-constitutionale-catre-guvern-magistratii-solicita-listele-electorale-permanente-179083.html

Doamne, cat rau au putut sa va faca! Cat rau au putut sa NE faca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Chiar aseara ii ziceam sotului ca musiu Ponta va ajunge in situatia sa se ceara singur afara de la guvernare...acest lucru s-a intamplat mai devreme decat credeamhttp://www.adevarul.ro/actualitate/politica/victor_ponta-guvern_de_uniune_nationala-referendum-demisie_guvern_0_750525077.htmlVoi cum credeti ca ar trebui sa procedeze PDL si Basescu in situatia data?
Sotul aseara imi zicea foarte drastic ca Pdl nu trebuie sa accepte guvernare, eu pe alta parte nu consider corecta aceasta abordare...nu poti intr-o stiuatie de criza economica sa te gandesti doar la propriul interes politic...as vedea rezolvarea prin numirea unui independent prim ministru care sa are acordul tuturor partidelor di parlament...nici Pdl nu poate spune acum Usl-ului sa se spele pe cap cu guvernarea , incompetenta astora din urma o vom plati cu totii.Cerand guvern de uniune Ponta isi recunoaste de fapt incompetenta si esecul guvernarii conduse chiar de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Dupa parerea mea, PDL ar face o greseala foarte mare. Eu i-as lasa sa-si rupa singuri gatul dupa tot ce au facut in ultima luna. Vor doar sa scoata castanele dupa toate marsaviile facute si sa para ei aia buni si draguti care lucreaza in interesul tarii.

Ponta tocmail si-a dat seama ca sunt pe punctul de a pierde grav la alegerile parlamentare din toamna, pentru ca a facut imensa greseala de a-l cocota pe Crin unde n-ar fi ajuns altfel niciodata.

Incep paruielile in interiorul USL, asta e cert. Eu i-as lasa sa -si roada jugulara unul altuia pana la epuizare si as sta pe margine sa ma distrez.

Mergi la inceput