Efectele inconstientei crase a USL

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Lali pai crezi ca-i intereseaza, in economie time is money, si dupa haosul asta ce dureaza de cat timp o luna si mai bine, nu? lor le e clar ca nu vor sa astepte pana la calendele grecesti sa se faca ordine in tara si cursul sa nu mai fie alandala.

De ce am scris insa ce se intampla in compania unde lucrez e pentru ca lumea nu are nici cea mai mica idee, ca politicul influenteaza economicul si ca un curs (asa cum era el inainte) bine trasat totusi e un curs pe care managerii se pot baza. Vorbesc de ce a fost inainte de Copy/Paste.

Plus banii, e important sa stii ca nu muncesti in minus, clar. Ca nu se face voluntariat. Aia e altceva. Iar cand vezi ca in fiecare zi balanta de plati e la pamant, caci cursul e volatil spre explozibil, nu te mai intereseaza cine ce face. Asta e, nu-ti mai permiti sa platesti salarii, facturi. Iei jucariile, faci curat si pleci. Ca pe ei nu-i subventioneaza nimeni ca pe banci . Eu zic ca e logic.

Si asa va fi si cu alte domenii economice si companii straine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/wall-street-journal-ponta-ar-trebui-sa-stie-ca-ue-nu-vrea-o-noua-tara-in-abisul-economic-99.html

Ia uitati ce zic si cei de la Wall Street Journal, dar probabil si aia sunt cumparati de agenturi straine basiste .

Las ca mai bine sa se convinga omul de rand cand o sa chitaie de foame si frig pe la iarna, seceta e, productie nema, si altele pe aceasi tema.

Si cand FMI, nu o sa le dea bani, de unde frate, atatia bani si Copy/Paste o sa bage niste sloganuri sa prinda bine la populatie, sa le tina de cald si foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Din categoria "ne-am apucat sa ne facem ca guvernam":

http://www.adevarul.ro/financiar/Ministerul-Mediului-reintroduce-prima-inmatriculare_0_751125017.html

Pai parca taxa asta nu era buna, onor Ponta! Ca-mi amintesc eu ca o huleati ca la balamuc cand au introdus-o altii. Aia de care ziceti voi ca n-au guvernat bine si ca au saracit poporul!Mincinosilooooor!!!

Pe de alta parte, un mititel software le poate face planurile de minirecensamant praf, caci asa e in tenis!

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Softul_MAI_detoneaza_petarda_minireferendumului_0_750525279.html#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Las ca mai bine sa se convinga omul de rand cand o sa chitaie de foame si frig pe la iarna, seceta e, productie nema, si altele pe aceasi tema.


omul de rand tot pe Basescu il acuza si ca nu ploua si ca e prea frig sau prea cald, tot Base e de vina...
uselistii au creat tot balciul asta, ei ar trebui sa-l stopeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Saskia, dupa cum mai spuneam si altadata, nu intereseaza pe nimeni ce se intampla cu economia romaneasca care era stabilizata acum trei luni. Ieri a plecat din guvern Isar cel care era pe partea de mediu de afaceri,venea din privat si a plecat, in locul lui a aterizat Mihai Voicu, asta in viata lui n-a avut decat functii de dat cu gura.
Abia cand tara se va prabusi cu totul si vom striga dupa ajutor catre tari pe care acum le tratam de pe pozitii nationaliste in era globalizarii, abia atunci poate, poate vor incepe sa ia masuri.
In rest, nimic nou sub soare , Ponta a devenit si ministru al justitiei, Marga, nedorit in Germania(mi se pare corect), va ateriza la ICR , organismele internat ne critica, nu se stie ce se va intampla cu cetatenii romani din strainatate, cei care trimit catre tara banii care permit in multe locuri supravietuirea, Vocea Rusiei a capatat brusc o crestere spectaculoasa in media, ambasadorul american se fataie zilnic pe la guvern, omu se trezeste dimineata si consilierul ii spune ca s-a mai facut o trasnaie intre timp samd.
Circul este total, dar incepe sa ne coste, nu e pe gratis.

Si corect ar fi ca toti cei implicati sa plateasca la un moment dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu inteleg. si acum se plateste taxa de prima inmatriculare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Si inca una:

http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-12971949-alti-400-angajati-mechel-campia-turzii-vor-disponibilizati-august-septembrie.htm

Iata cum s-au pierdut 800 de locuri de munca din iunie si pana acum. Ce a facut Guvernul sa stopeze asta? Nada!!! Pentru ca sunt ocupati sa strige "Jos Basescu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

nu se stie ce se va intampla cu cetatenii romani din strainatate



Si anume? Ce se presupune, cine ce zice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Totul sub semnul: nu conteaza cum, Basescu trebuie sa plece. Mai ales cand au 7 milioane de voturi in spate sa-i legitimeze.

Brrrrr...




Tragic este ca din cele 7 milioane de voturi (sau cate or fi de fapt fara frauda), cel putin vreo 2-3 milioane sunt din categoria "nu conteaza cum, basescu trebuie sa plece". Ma uit la mama, ma uit la socra-meu, cursul creste din cauza lu' basescu, tine cu dintii de scaun, are nevoie de imunitate ca sa nu ajunga langa Nastase, la cate dosare are, a vandut flota, etc. Astea sunt doar cateva din chestiile repetate obsesiv la antena3 si care poporul si le-a insusit pe post de axiome si nici macar nu accepta vreo discutie in contradictoriu pe seama lor.


Nu v-am zis? Asa era si in '90.
Atunci, dusmanii erau Ratiu, Coposu, Regele Mihai. Tot atunci, IMGB-face ordine si Nu ne vindem tara. Si Noi muncim, nu gandim.

'rar a naibii de treaba...trecura mai bine de douaj' de ani si tot nu muncim si tot nu gandim.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Citat:
«Ne serait-il pas plus simple pour le gouvernement de dissoudre le peuple et d'en élire un autre?» suggérait jadis Bertolt Brecht. C'est, au fond, la solution choisie par la coalition gouvernementale (USL, centre-gauche) au pouvoir à Bucarest.


Moamaa, ce m-as dizolva...catre alte zari, ca aici vad c-au luat-o razna de tot...

www.lefigaro.fr/international/2012/08/06/01003-20120806ARTFIG00347-la-crise-politique-s-aggrave-en-roumanie.php" target="_blank">http://www.lefigaro.fr/international/2012/08/06/01003-20120806ARTFIG00347-la-crise-politique-s-aggrave-en-roumanie.php

Mergi la inceput