Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Salutare, mamicutelor!

Vin si eu repede sa va salut inainte de a ma apuca sa profit de weekend si sa va doresc un timp bun si frumos in toate, urechi surde la comentarii care nu va placsi sa aveti racoare!Grija la soare, multa apa-si evitati sa fiti pe afara in orele fierbinti!
Eu am venit in varful picioarelor la calculator, e 8 am si gaga mea nu s-a sculat, se pare ca in weekend se respecta, doarme mai mult, hi hi

Onutzule, te trag de urechi daca te mai impacientezi fara rost
Pai fii fericita cand se cuibareste mai mult acolo, lenes, doar stii ca somnul e meseria lor de baza acum si in primele luni (ce o sa mai zici cand o sa iti doarma 20 de ore din 24?), asa ca lasa baiatul sa isi vada de ritmul lui, zapacila, ca poate se supara si joaca o sarba, ceva, sa te tii atunci!

Eu sunt foarte bine, dormim tun noaptea, insa picioarele mele sunt cam varza, se dezumfla peste noapte, dar zici ca abia asteapta lumina zilei,parca sunt puse la dospit!
Plus ca iar au inceput niste draguti de carcei sa se joace cu mine, nesuferitii, noroc ca ma maseaza iubi,saracul, se scoala intr-o secunda cum ma simte..Mai nou, am vazut ca cedeaza mai usor si mai repede daca pun o punga de gheata, asta pentru cazul in care mai are cineva probleme cu carceii-puteti incerca..

ce super ca e weekeeeend! ieri am cumparat paturici, botosei, cearceafuri si ceva bluzite pentru greiere si azi ne ducem sa vedem daca mai gasim un patut frumoooooos,care are o oferta la care primesti si masa de infasat din acelasi material -si salteluta! tineti-mi pumnii!cred si eu-la banii aia..

Norocel, sper ca zambetul e la locul lui si ca ai avut, deja, dialogul super optimist cu bebe!
Va pupacesc, sa aveti un weekend super!

24 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Norocico fii optimista,sigur bebe e bine.Fetele au dreptate incearca sa iti umpli timpul cu ce iti place si fii pozitiva.

Dannah la multi ani si tot binele din lume

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocila spune:

Fetele, multumesc de incurajari; mi-au dat lacrimile citind mesajele voastre.

M-au sunat deja de la medicul meu ca am programari facute la spital (specialistii sunt la 'spitalul de femei') pt saptamana viitoare. Acum am o multime de activitati pregatite pt weekendul asta ca sa ma tina ocupata.

Si eu ma gandesc ca bebe e bine ( a crescut bine, celelalte masuratori erau toate bune, bebe misca destul de des acum, analizele mele is toate ok pana acum).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Bubule iti tin pumnii, sper sa fi gasit patutul acela, sa va placa si sa-l si luati Asa-i ca e frumos sa cumperi hainute pt galma din burtica? Eu trebuie sa ma abtin, pt ca am de unde haine si apoi nu ajunge sa le poarte si e pacat sa dau banii aiurea. Ieri buni cu bunu i-au luat un body pe care scrie ca e cel mai frumos bebe si buni era tare fericita de achizitie Draga mea mamica va avea 3 nepotele in timp de 2 ani si 1 luna (diferenta intre Andreea mea si bebelina cand se va naste, iar intre ele mandretea mea de nepotica, fetita surorii mele ); dar cel mai fericit e bunu/tatal meu care mereu se ruga sa aibe nepoate
Norocila bine ca ai programare saptamana viitoare si nu trebuie sa astepti mai mult. Si daca restul analizelor sunt ok si bebe e in parametri, ai cu atat mai multe mmotive de optimism .
Sa aveti un weekend fain in continuare


26 + si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Buna dimineata!
Am dormit rau ca toata noaptea ne-a chinuit un tantar, abia pe la 4 l-am omo.
De saptamana viitoare ma asteapta munca, multa munca, iar eu ar trebui sa stau cat mai cuminte. Mai intai vine fostul dupa lucruri, iar apoi sa zugravesc in toata casa, ca doar nu voi astepta bebelu cu casa asa. Sper sa am destule ajutoare ca altfel nu mai fac nik.
In rest totul e ok.
Pup toate burticile.

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
20+ cu Tudor Sorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,
am ramas singurica....azi dimineata al meu scump sot a plecat spre romania..stiu ca se intoarce repede-peste 11 zile-dar o sa imi treaca greu...o sa va zapacesc pe voi cat e ziulica de lunga.mai am saptamana asta si intru in concediu. abia astept!! si pitica mea e mai linistita,nu se agita mult.stie ca a plecat tati pentru cateva zile si e suparata...

NOROCILA cum au zis si fetele nu te stresa, fii optimista si ai sa vezi cum e totul bine.daca nu au vazut bine, nu inseamna ca e o problema.

ARY burtica mea e tuguiata si unii imi ziceau ca o sa am baiat...si asteptam o fetita. asa ca nu e prea relevanta forma.altii imi ziceau ca va fi fata ca m-am patat mult pe fata...asa ca ce-o vrea dumnezeu..

MYA bine ca ai scapat de o grija si nu ai varicela.

ONUTZ

BUBU gata cumparaturile?ai gasit ce ai vrut?

LOGAM ai multa treaba, dar nu te obosi prea tare.asa treptat.dupa ce isi ia lucrurile si zugravesti sa vezi ce bine o sa te simti. elimini toate energiile negative.

si eu m-am gandit cand sa ii pun cerceii....inca nu stiu, dar as vrea cat de repede se poate.eu mi-am mai facut o gaura intr-o ureche de 2 ani(nu erau chiar simetrice cele pe care le aveam) si a fost ok.nu m-a durut aproape deloc si nu s-a infectat.
cum sunt singura merg sa bucataresc putin, sa fiu ocupata.....



embarazada de 22+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Bioana nu esti singurica,ne ai pe noi ai sa vezi ca cele 11 zile o sa treaca repejor.

Logam trebuie sa ai ajutoare ai grija nu prea mare efort.Ai sa vezi ca toate relele vor trece usor-usor

Bubu ai luat patutul dorit?De-abia astept sa incep si eu sa cumpar cate ceva pentru minunea mea

Norocila ma bucur ca ti-ai pregatit multe activitati weekend-ul asta,trebuie sa gandesti pozitiv bebele tau e perfect

Alaltaieri bebele meu a miscat toata ziua si toata noaptea cu pauza de 15 minute maxim si acum doarme dus de ieri,ma mai inghiontit aseara, putin si azi de dimineata

Alexa,Epopeasca,Irilac cum mai sunteti?Eu vorbeam aseara cu sotul ca de cand am facut injectiile nu a mai fost nevoie de nici o pastila,eu care luam cel putin 2 pe zi.Sper sa fie tot asa si de acum inainte.
Au inceput si mie sa mi se umfle picioarele,aseara nu puteam sa imi bag sandalele in picioare

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Salutare dragi mamici! Si eu am facut cateva cumparaturi timide pt bebelina mea....i-am luat un hanorac roz, plusat si moale, pt primavara si cateva body. Nu m-am putut abtine, erau asa de dragalase. Cu toate ca soacra-mea nu pierde ocazia niciodata sa-mi spuna ca nu cumva sa iau ceva dinainte, ca aduce ghinion . Parca m-a si speriat un pic de cate ori mi-a repetat . Le-am pus in sifonier si ma topesc toata de cate ori le vad acolo, pe umeras. In rest, suntem happylici ca am intrat si noi in saptamana 23. Va pupam si pe voi si pe bebelinii din burtici

22+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

In sfarsit v-am gasit!!! Cat v-am mai cautat! Imi ea deja dorulet de voi. Nu imi mai aparea forumul in subiectele mele si credeam ca nu s-a facut inca unul .

Pestisorul meu a prins puteri si cere tot mai des papa. Daca mi se face foame si nu mananc imediat, incepe sa dea cu piciorusele sau pumnii. Personalitate puternica are dragonelul lui mami.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Helloooo@ Pup feteleee! Sper ca ati avut o sambata frumoasa si ca profitati din plin si de ziua de azi!

Deeeci:am luat patutul, uraaaaa! absolut superb, am luat si masa de infasat din acelasi tip de mobila,alba(!!!,mi-a placut la nebunie!)-si-am luat si saltelutza potrivita patutzului si bineinteles un halatzel de baie si o pompita de nas si nebunii mici care mi-au facut cu ochiul! Nu le desfacem inca,- si noi trebuie sa aranjam camera lui bebe, sa o zugravim, deocamdata inca e plina de cutii-cum ne-am mutat si inca nu am desfacut tot-insa suntem foarte fericiti si e destul timp.

Comoda aia de infasat e solida, lemn, are trei sertare maari, va fac eu poze cand le desfac, pana atunci o sa pun ceva asemanator pe Picassa, cand am timp -o sa fac poza din albumul de prezentare, numai ca la noi sunt margini ceva mai rotunjite la patut, in unele locuri...

Ieri am reusit sa ma si tund, ce bine, super scurt-caldurile astea ma zapacesc!

Picioarele mele continua sa se umfle ziua si sa se dezumfle noaptea:)
Bebe inca doarme de rupe de aseara de la 23.15,ora lui preferata de nani, acum e 8.35 si doar a avut o vaga tendinta de a se scula la 7,dar s-a razgandit, si-a amintit ca e weekend

Looana, ce frumoasa e mobila alba, ma innebuneste, ce dragi imi sunt toate,-si am vazut niste lenjerii de m-au zapacit, dar asta mai tarziu..

Angelique, tare tare bine imi pare ca ai scapat de dureri si de perioada in care toate am avut emotii pentru tine

Bioana, daaaa, sunt multumita si fericita!Sa fii cumintica zilele acestea cat nu e sotul, grija la eforturi si cand e mult prea cald, nu pleca la plimbare singurica, altfel nu iti mai aduce bunatati din Ro:)

Logam, nu cumva sa te apuci sa faci tu singura ceva..De altfel cred ca stii ca nici nu e recomandat sa stai cu mainile pe sus, cat esti cu burtica.Incearca sa mobilizezi cat mai multe personaje-familie, prieteni-si pentru ca e destul timp,cheama-i pe rand:), important e sa vina!ai multa grija de tine!

Gina2, daaaaaaaaaa, e o senzatie absolut unica sa faci cumparaturi pentru bebei,iti da o stare de fericire absoluta
Si eu am multi prieteni care au sunat ca vor sa ne dea o multime de lucruri dragute, numai sa mergem sa ne alegem
Haine probabil ca o sa ii tot luam,ca nu ne putem abtine- si vorba voastra, un bebe mereu primeste dar si creste foarte repede, o prietena de-a mea are jumatate din lucrurile baietelului ei inca cu etichetele pe ele, de cand era bebe, nu a apucat sa i le dea.I le da lui Nicholas:)Asa ca un bebe e ceva mic-mic si scump care toooot primeste mereu cadouri si muuuuuuuuuuuulta dragoste:)

Azi ma duc sa ma impartasesc!Cred ca cel mai greu cu postul mi-a fost sa nu pap macar o inghetata mica pe caldurile alea sau sa nu am nici o picatura de branza in salata, dar am fost super tare!e tare bine pentru bebe,asa ca abia asteptam ziua de azi!

Va pup pe toate cu drag si va doresc o zi frumoasa si burtici linistite si sa va fie bine bine bine!

24 + cu Nicholas

Mergi la inceput