REFEREDUM LA FINAL

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Exact, bani aruncati pe apa sambetei, cand se puteau face multe alte lucruri cu ei

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Topicul ar trebui sa se intituleze referendum again, nu la final. Asa cum era de asteptat a incept sa se vehiculeze din ce in ce mai tare ideea de a organiza un nou referendum. Aseara tarziu, la Realitatea TV, Sorin Rosca Stanescu ne-a pomenit de acest lucru. In plus, ne-a aratat si un document primit ieri (se pare) de la INS prin care numarul de votanti este mult mai mic motiv pentru care referendumul trebuie musai validat de CC, caz contrar se va organiza un altul Ma intreb daca oamenii astia sunt sanatosi sau nu? Eu cred ca ar trebui introdus un control psihatric obligatoriu inainte de a ocupa o functie in stat....Nu intereseaza pe nimeni ca Antonescu a venit pe usa din dos, important e sa ramana acolo unde este instalat.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

http://www.realitatea.net/realitatealaraport.htm

a doua parte a emisiunii (1:20:44 )

Si-au pregatit oamenii terenul, mai intai i-au amenintat cu destituirea pe cei de la INS, acum INS le canta in struna si le ofera exact cifrele de care au nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

www.cotidianul.ro/despre-referendumul-in-coada-de-peste-190057" target="_blank">Despre referendumul īn coada de peste av Gh Piperea Cotidianul

Citat:
Eu zic ca omul obisnuit s-a dus la vot pentru a arata ca nu īl mai vrea pe dl Basescu, si nu pentru ca nu mai poate de dragul ideologiei USL-iste. Eu, spre exemplu, nu m-am dus la vot pentru ca rezonez cu ideologia si mijloacele dlor Antonescu si Ponta. Nu. Doar ca nu īl mai vreau pe dl Basescu. La fel ca mine au rationat alti 7,4 milioane de votanti romāni. Īn acest moment, dl Basescu are o legitimitate cāt dimensiunile unei furnici (au fost sub un milion de voturi pt domnia sa) fata de elefantul celor 7,4 milioane de persoane care s-au pronuntat pentru demiterea sa.

Pe de alta parte, as zice ca este o mare victorie pentru cei doi jucatori din fruntea USL. Cum Basescu nu poate fi fortat prin argumente pur juridice sa plece, iar plecarea sa prin iesirea īn strada a unor zeci de mii de persoane ar fi exact ce ne-ar lipsi pentru a intra pe fagasul pe care a alunecat Grecia, atunci gestul de mare onoare si de mare efect pe care ar trebui sa īl faca Antonescu si Ponta ar fi sa īsi dea demisia. Māine. Imediat. Mai ales ca primul a si spus clar ca va pleca din viata politica daca nu va reusi sa īl dea jos pe Basescu; īn aceste conditii, nici Ponta nu poate ramāne, īntrucāt este si nereusita lui – sa nu uitam ca tinta declarata a celor doi, pentru care s-a si facut alianta contra naturii īntre PNL si PSD, a fost debarcarea lui Basescu. Īn acest fel, cei doi l-ar lasa īntr-un mare off-side pe Basescu: pur si simplu, nu ar mai putea ramāne acolo unde se va fi fixat miercuri. Iar odata cu plecarea lui Basescu, PDL va fi fost un partid mort. USL va putea sa cāstige en fanfare alegerile generale, mai ales ca gestul celor doi ar putea fi catalogat drept un gest de onoare si de morala, menit a calma spiritele īncinse (īn Romānia se vorbeste de lovitura de stat la fiecare 5 minute, asta pentru ca la fiecare 5 vorbe dl Basescu pronunta aceasta sintagma…) si economia. Sa nu uitam ca, daca Ponta īsi da demisia, el nu trebuie sa plece de la Guvern imediat, caci nu se poate organiza un scrutin anticipat īnainte cu mai putin de sase luni de alegerile la termen. Deci, dl Ponta va ramāne acolo unde e, pentru a organiza alegerile. Īn plus, va putea reveni īn politica, dupa ce īsi va fi clarificat chestiunea plagiatului si dupa ce va fi recāstigat īncrederea Europei (la pamānt īn acest moment).

Ceea ce mai cred īnsa (de fapt, ma tem) este ca, īn lipsa “solutiei” de la primul paragraf, toti cei trei vor ramāne acolo unde sunt, se vor hacui reciproc cāteva luni, se vor macina reciproc pe banii nostri, pāna cānd, prin octombrie, vom ajunge īn situatia Greciei. Daca Grecia - cel putin de fatada - a fost salvata de Europa, ma tem ca Romānia va fi aruncata din brate cum faceau cetatenii Spartei cu copiii lor neajutorati, cu dizabilitati. Din groapa unde vom fi fost aruncati, vom fi nevoiti sa ne reinventam clasa politica. Vom īncepe cu indivizi de teapa lui Dan Diaconescu, dar vom trece si peste asta. O sa o luam de la capat. Cine mai are timp, desigur. Dar macar stim cam cum sta treaba cu criza. Doar suntem acolo de vreo 23 de ani.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Ehei, domnul Piperea are si domnia sa cateva interese personale deigur in special pe partea de contracte de insolventa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Nu, desprecopii, daca te referi la ultimele posturi acestea nu sunt pozitii oficiale. Este parerea unui USL-ist despre ceea ce s-ar putea sa se intample.

Eu nu cred ca vor contrazice, totusi, rezultatul legal al referendumului.




Eu sunt sigura ca le vor contrazice, pentru ca miza - justitia - este prea mare.



IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Referendumul s-a terminat prost pentru USL, indiferent ce vor face in continuare. O gramada de bani cheltuiti pentru o himera, agitatie, fraude, isterie, o multitudine de imagini proaste cu politicieni infantili, inculti, necivilizati, nepasatori; Chiar nu mai conteaza ce se intampla cu Basescu, USL si-a aratat, cui nu vazuse inca, chipul adevarat si intentiile. Nu oamenii sunt preocuparea lor, ci ambitiile personale. Vor apara, cica, drepturile celor ce au votat pentru demitere, pe ceilalti poate ii va trage pe roata, ceva...aiurea, ii doare-n cot si de unii si de altii.
Pana la alegeri vor face noi si noi tampenii. Vor inventa legi, vor da ordonante, vor ameninta fatis, totul pentru ca Basescu sa dispara de pe scena. Ocazie cu care isi vor semna sentinta in Europa si, in final, pe plan intern.
Mi-ar place sa am un microfon de la care sa ma auda toti oamenii, impartiti in tabere, dar in aceeasi oala, de fapt: oameni buni, votati ca toti politicienii actuali sa plece definitiv, mai bine fara guvernare, ne dam in cap o vreme (ca si acum, de fapt) si, dupa ce ne vine mintea la loc, poate om sti cum sa ne facem bine, nu rau.
Nu se poate? Ok, ziceam si eu...
Nimic nu-i intamplator pe lume. Nici circul ce va sa vina...

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde


Da, numai ca exista doua probleme:
- mosnegutzii de la tara, care au votat cu 2 miini pentru o bere si un kil de faina, n-o sa priceapa nimic din tot circul asta, cum nu au priceput nici ca nu e fair play sa modifici constitutia peste noapte, ca sa iti iasa tie jocurile; ei nu stiu cum ar trebui sa functioneze statul democratic, ei nu stiu ce se intimpla, habar nu au care este miza, si de se mai fac inca 10 referendumuri, ei o sa voteze la fel, pentru ca Basescu e "ti-au furat pensia!"
- toata circoteca asta se face pe spinarea noastra, care suntem deja datori vinduri FMI-ului, care nu mai avem bani de benzina, de incalzire iarna si in curind nici de piine; previziunile cu 1 euro = 5 lei pina la sfirsitul anului incep sa mi se para optimiste...



IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Chiar le-au furat pensia.Legea era ca sa plateasca contributii la asigurarile sociale doar cei care au pensia peste 740 lei, iar cei care au pensia mai mare sa plateasca doar procent din suma de peste 740 lei.
Poate ai un pensionar in familie sa stii ca de fapt procentul a fost calculat de fapt la toata suma.Si oamenii stateau la coada sa-i dea in judecata sa-si recupereze banii.

Cred ca asta iarasi e unul din "meritele" lui Basescu ca ajungem sa dispretuim o categorie a populatiei.Ce mai conteaza mosnegii si babutele, ei pentru ce sa mai voteze?


Presedintele care se proclama(din nou) ca presedintele celor 22 mil de romani dar care acum ceva vreme spunea medicilor ca daca nu le convine cum sunt platiti sa plece afara (dupa ce statul a investit in educatia lor) sau profesorii sa-si ia a doua slujba....nu mai pot sa-l consider presedintele meu.Si el apoi merge si se trateaza in strainatate
Presedintele care porneste un fel de "razboi" intre bugetari si particulari.... nu mai e presedintele meu.

Presedintele care nu trage o concluzie in urma unui vot negativ al celor 7.4 mil de romani (si se ascunde in spatele celor care nu sunt interesati de vot).....nu mai e presdintele meu.

Un presedinte care spune ca vrea reconciliere si apoi ameninta un post de TV si pe ziaristii de acolo numai ca e impotriva lui....nu mai e presdintele meu.



Si vorbeati de matematica celor de la USL...nici presedintele nu sta prea bine la calcule
"Domnul Ponta uita ca atunci cānd am fost ales presedinte al Romāniei īn decembrie 2009 īmpotriva mea erau 5,2 milioane de voturi. Dupa trei ani de criza, pot accepta un milion īn plus", a .
Din rezultate stiu ca sunt 2.2 mil de oameni in plus impotriva lui.Dar ce mai conteaza, oricum nu-l afecteaza.
As vrea ca voi care ati stat acasa( si nu ati fost la vot) macar sa nu-i dispretuiti pe cei care au votat, sa nu va considerati superiori celorlalti.Macar voi, pentru ca oricum pentru Basescu suntem infimi si nu contam.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali
Chiar le-au furat pensia.

Si este ascunsa in Vila Dante. Chiar sub piscina! www.bzi.ro/o-pensionara-s-a-balacit-in-piscina-de-la-vila-dante-veniti-repede-avem-o-nebuna---video-304459" target="_blank">A mirosit baba ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui ali
Chiar le-au furat pensia.

Si este ascunsa in Vila Dante. Chiar sub piscina! www.bzi.ro/o-pensionara-s-a-balacit-in-piscina-de-la-vila-dante-veniti-repede-avem-o-nebuna---video-304459" target="_blank">A mirosit baba ceva.


Imi pare rau daca doar atat ai avut de comentat la mesajul meu.

Mergi la inceput