PRIETENE FARA TITLU (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

dragelor!
eu va citesc ce e drept, seara de pe telefon, dar mai greu cu scrisul....nu-mi ajunge timpul asta deloc.

Ana m-ai facut sa plang aseara....dreptate ai avut....ce face boala asta din om.
cum a fost prima zi de scoala? va doresc sa incepeti cu bine noul an scolar si sa aveti o acomodare cat mai usoara in Austtria.
sttiu ca ne greu, dar daca totusi, exista o sansa sa aiba Clara cu cine sta, fa-ti interventia respectiva.
Denisa ce frumos a scris Claudelu...mi-AU DAt lacrimile.
ma rog pt tine sa fie bine, sa nu se fi exttins si rezultatul sa fie bun. ai o prietena acolo sus, care cu siguranta iti va purta de grija.

va pe toate si sper sa ne mai auzim saptamana asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ana cum a fsot la scoala?. Mai voi mercuri inceput scoala?.

azi la noi............

offf ce bine a fost cat au fost mici. acu e deja alta treaba. Azi au stat cu vecina,i-a asteptat de la scoala la ea si le-a facut de pranz. David a fugit repede acasa dupa ce mancat ca vine "colegu". Pa la 4 a venit tata-su, David a plecat cu colegu, tata-su a plecat iar. Ajung eu acasa la ora 6 si ceva. Ai mari cu picioarele in sus in fata TV, a mica inca la vecina. Cica au mancat. cutii de iaurturi pe masa, pe jos,.... In sufragerie bineteles. Masa plina de cereale, au semanat si pe jos pe sub masa, pe langa, panaaaaa in bucatarie
David are maine test la mate. Fara teme facute de nici un fel, nici gand de invatat la mate. nici nu-mi trag sufletul. cica sa mergem la MC`, mergem venim, ora 7 seara. David vrea una, alta, sa povesteasca, sa citeasca ziare, sa caute sa faca. Orice numai lectii nu............strig, ma supar. Ce sa fac??? facem temele la mate, alerg la fete. Maimutelele nici gand de culcare. abia s-au regasit dupa despartirea de dupa amiaza (ete na cine a pus-o pe Seline sa ramana la vecina??). Facem un targ, vor poveste. Deci sunt repede spalate pe dinti si in pijama .......citesc povestea. David fuge iar de la lectii. Stau ca politaiul langa el. ora 9 seara. E liniste, casa cu fundu-n sus ma asteapta.......... si uite asa cum sa nu-mi doresc sa nu fie din nou mici???.

acum cotrobaiesc prin computer sa vad daca mai gasesc ceva din ce am avut in el. Mi l-a aranjat David si a trebuit sa reintalez totul. si am pierdut totul. nu a mai mers nimic, nimic, nici macar windows-ul sa-l instalez care nu-l aveam pe CD ci era tot in computer. acu l-a facut sora-mea dar nu mai e in germana e in engleza. si eu nu inteleg nimic nimic.

v-am pupat


Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi



Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetelor-multumesc de ganduri,adevarul e ca o inteleg perfect pe Moni ce inseamna durerea si cat e de cumplit sa nu te vaiti ca sa ii amaresti pe cei din familie-greu,doar Dragos saracu' stie cat ma vait noaptea si din cauza pozitie,doar pe spate sa dormi-azi am fost la chirurgul plastician,e happy cu taieturile, si spune ca dc luni imi da liber chiurugul principal,adica daca nu e raspindit, se apuca sa bage ser in sani,acuma am putin doar, ca sa se intinda pielea si va baga de vreo 3 ori cat intra,ar trebui cel putin cat au fost sa devina,dc nu putin mai mari-bine ca totul e doar local,fara anestezii generale, ca nu vreti sa stiti de la tiroida cate se pot intampla.
am avut insa noroc de 2 chirurgi f buni -sotu' zice ca nu a mai vazut asa ceva,la 3 zile de la opratie s anu supureze etc-e greu ca nu vreau sa iau calmante prea multe,acuma insa trebuie ca merg la somn si numai ce am vizionat ultimele poze ale lui Moni cu copiiii-si cu Anda,greu,dureros,pling intruna...
Am vorbit cu mama ei si mi-a zis ca Diana e ok dar zilnic o pomeneste pe mammi,draguta,Tudor nu stie insa cu gradi cum va fi acomodarea-e mic si suparat ca nu merge la padure cu mami,,,Doamne ajut-o acolo sa isi vada copiii ok ..simt asa un gol si imi lipseste enorm...ce crunta e viata asta pt noi femeile..cat conteaza momentele cu familia, si nu le dam importanta si totul e un stres ca vrem mai mult si copiilor sa le dam si luna de pe cer...off...va

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Sa scriu, sa nu scriu… Ma tot sacai pe langa calculator si ma gandesc ca doar nu o sa aruncati cu pietre daca va scriu si eu cateva randuri

Eu am cam fost absenta de pe forum o vreme (prea) indelungata, dar vestea despre Monica m-a terminat si indemnat sa revin si sa va scriu cateva cuvinte. Imi fac mustrari de constiinta ca nu am mai intrat pe forum si nu stiam cat de grava era starea Monicai, am aflat de la Denisa in vara cate ceva iar zilele trecute cand am intrat pe forum am vazut vestea cea mai trista din cate poate fi. Plang intr-una de cateva zile de cand am aflat si sunt tot cu gandul la Monica si la copilasii ei minunati, si nu pot sa cred ca a plecat dintre noi. Sunt cu sufletul alaturi de familia si de toti prietenii ei, a lasat un mare gol in urma ei…

Am admirat-o intotdeauna pentru cat de energica, inventiva, si desteapta era, a fost o persoana minunata, cu doi copii adorabili! Ii citeam mesajele cu povestile pe care le spunea copilasilor ei, si o invidiam pentru ce imaginatie vie si amuzanta avea, si ma gandeam cat de fericiti trebuie sa fi fost copilasii cand erau cu ea ... Iar acum sunt fara mamica lor draga... Am sa ii pastrez mereu in rugaciunile si gandurile mele, sper sa reusesc sa iau niste informatii de la Denisa cum sa le trimit si eu niste banuti.

Denisa sunt cu gandul la tine draga mea, sper sa te refaci cat mai repede si sa nu ai nici un fel de complicatii. Te sun zilele astea

Multa sanatate tuturor si numai bine!
Va pup,
Dana

Dana si www.dropshots.com/danast2" target="_blank"> baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'

Pentru mine este atat plictisitor pe forum decand nu mai e MONI. Uneori parca o astept sa se intoarca de undeva , de la drumurile ei pe care le facea uneori, si sa ne povesteasca despre ea si copii.
Si totusi nu pot sa stau departe de DC... intru mereu si citesc tot ce se scrie aici la noi, la Aradence (in sperenta ca mai scriu ceva despre Dia si Tudor), la Spiridusi...


DENISA - iti doresc sa te recuperezi rapid. Te rog eu ia calmante..nu te chinui si mai mult. E bine ca operatia a descurs bine si ca ranile se inchid repede. sa iasa negativ rezultatul. Ai mare grija de tine, menazeaza-te mai mult…si dupa ce te vei reface, nu te mai zbate atat sa le faci tu pe toate. Stii cel mai bine ce ti se intampla si daca alegi sa-ti menajezi familia sa nu ii ingrijorezi totusi nu renunta la ajutorul pe care ei ti-l ofera, profita de ei ca ii ai in preajma si deleaga-i sa-ti preaia din treburile tale.

ANA – fa tu cum te indeamna inima. As spune si eu la fel ca fetele…sa rezolvi cat mai repede cu operatia daca ti s-a spus ca fara ea nu se mai poate,daca ai incercat tot ce se putea si tot la ea ai ramas. Bafta sa plecati si voi cat mai repede in Austria, sa va reintregiti familia, si sa va acomodati rapid. Draga de Clara sper sa se acomodeze si ea…la gradi , la scoala… nici nu mai conteaza…sa-I fie ei bine ca are toata viata inainte sa invete. Va are exemplu pe voi… Bafta si tie sa inveti cat mai rapid germane
MIRA –ai niste super copilasi. Mi-i si imaginez cum au imprastiat ei mancarea peste tot . Dar ai vazut de isteti sunt si ce rezultate bune au avut la teste…n-ai incotro… trebuie sa-i ierti. Iti doresc sa fi puternica si rabdatoare, sa treci peste toate cate vin la rand cu acelasi umor ca si pana acum. Sper ca intr-o buna zi sa-l ai alaturi si pe H. Uff… da’ ce se intampla, nu mai face recuperare, nu mai ia medicamente… Dragul de David… in curand iti va fi de mare sprijin, vei vedea .
DANIELA ca ai reanimat subiectul . Bafta Ioanei la scoala si lui Rares la gradi. Tie iti doresc sa ai cat mai multa inspiratie si indemanare sa “torturesti” .. Mi-e o pofta maxima cand ma gandesc ce tort bun am mancat in vara asta, facut de tine.
ANDA – poate mai intri cand si cand sa ne mai spui despre Mark. Noroc cu MONI, draga de ea… ca ne-a pus poze cu voi si ne-a dat detalii despre cum mai sunteti.
DANA – sunt convinsa ca sunt multe dintre fete in situatia ta… pentru ca ai intrat acum. Poate cand vei avea timp si dispozitie sa ne povestesti si despre minunile tale de baieti. Eu am mai nimerit la pozele tale, tot datorita MONICAI, la un moment dat. Ai o familie foarte frumoasa.
In rest..noi aproape ne-am pregatit de scoala. Ne-am luat camasute/bluzite/pantofi. Vestuta si cravata de la scoala abia pe 25 sept. o vom avea. Deh…daca ne-am tot mutat de la o scoala la alta , am ajuns tarziu sa ne ia masurile. Eu o sa-l imbrac in blugi..am si negri si bleumarin si albastri. La noi este obligatoriu sa fie cu vestuta si cravata, pantalonul sa fie de culoare inchisa si camasa/bluza alba.
Singura problema (si cea mai importanta) pana in momentul de fata este ca nu avem cadre didactice . Chiar ieri m-am dus pe la scoala si intamplarea a facut sa ma intalnesc cu o fosta colega de liceu care este asistenta medicala la scoala. Clasele I-a erau afisate, da’ pregatitoarea NU. Mi-a spus chiar ea ca nu au cadre…ca nu stiu cum vor face dar ca se “aude” ca va veni nu stiu ce invatatoare care a mai fost la ei si care este f. buna iar daca va veni aceea o sa imi puna “pile” sa ma repartizeze la ea. Ramane de vazut. Oricum n-am ce sa ma mai agit. Atat m-am agitat cu scoala asta…inca de la inceputul anului si pana la urma s-au aranjat lucrurile cam de la sine.. si in sfarsit sunt si eu multumita de scoala. Acum am speranta ca daca scoala este una buna… si cadrele care vor veni nu vor fi unele cu cele mai mici note la examene sa le strice astora reputatia, deh.
Alte chestii, trestii interesante nu pot sa zic ca facem… a … ba da... acum 2 zile am fost la fabrica DANONE cu . L-am luat pe Nicolas si a vizitat fabrica, s-au jucat cu Danonino (mascotele), cu printesele, au mancat noua branzica Danonino natur, i-au pictat pe fata. Ce sa mai N nu mai vroia sa plece de-acolo. Doar la joaca ii e gandu’…si cica asta merge la scoala .
Cam atat…ca m-am lungit ca o placinta… tot nu am reusit sa scriu mesajul asa cum l-am pierdut pe-ala de-acum 3 zile … da’ eu zic ca mai revin.
tuturor fetelor si bafta tuturor copilasilor in noul an scolar!
Sa ne auzim cu bine si sa avem mai multa grija de noi!




LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola !
Pfua ...de cand a inceput scoala de 2 zile tot pe drumuri sunt ca am mai avut de rezolvat niste chestii ... atat am umblat ieri pe jos , si azi la fel .... ca ma doare ca naiba un picior de sus de la coapsa , aproape ca schiopatez . Ce naiba o mai fii si asta nu stiu .
Clara a inceput ieri scoala , totul bine ii place , au intrat copii in curtea scolii cu 3 min inainte ode ora , s-au asezat fiecare la coada pt clasa lor (ma tot intreb de unde stiau astia mici care e coada lor , ) , a venit invatatoarea a sunat sirena si au intrat in clase . Simplu , fara festivitati , fara sa vada parintii clasa , fara nimic . O stare de normalitate ca sa nu se puna nervi , presiune pe copii .
Materialele pt scoala le ducem in 3 zile : ieri caiete, penar , culori , liniar ..... Azi am dus manualele. Maine o sa ducem 500 coli albe (anii trecuti la gradi duceam cate 1000 !!!), servetele umede si servelete batiste .
Azi am avut vizita la dr pt varice , eco dopler . Dupa ce ca ma doare atat piciorul , m-a mai strans dr atat de varice sa vad cum circula sangele . Concluzia e care o stiam si eu : la un picior valvele nu funcioneaza bine , nu inchid si sangele coboara . Acum dr.specialistul o sa ia decizia daca va face chirurgie . Specialist probabil in Austria ca aici nu cred ca mai apuc ..
Inca nu m-am hotarat cu operatia , nu stiu inca ce o sa fac .
Mira pai a inceput miercuri scoala ca marti a fost fiesta : ziua cataluniei , motiv sa iasa astia in strada sa ceara independenta fata de Spania .
Denisa draga mea , tu stii ca durerea nu are nici un sens . Te rog eu ia calmante , si nu sta sa suferi . E normal sa iei acum dupa operatie , e normal sa te doara , le iei acum ca e nevoie si pe urma cand va fii cazul nu le mai iei si gata . Te rog , nu suferii
Gio
Danast eventual putem arunca cu pietre ca nu ai mai scris asa de mult timp in nici un caz pt ca scrii . Am vazut si eu pozele cu copilasii , pe Andrew il tin minte e un frumos foc si am vazut ca mai ai un baietel . Sa-ti traiasca minunatiile si intra sa ne mai povestesti despre ei si despre tine
Teolinda cum ai avut noroc cu scoala pana la urma o sa ai noroc si cu o invatatoare buna . Deci Nicolas va fii la grupa preagtitoare ? Si chiar si asa le trebuie uniforma ? Eu nu inteleg prea bine ce e cu clasa asta pregatitoare .


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ana-te rog eu sa vorbesti cu o prietena sa o tina pe Clara pt 1 zi de operatie-nu amina,mai ales ca in Austria zici ca ai de rezolvat varicele-sigur te juta prietenii Adevarati,eu am ramas uimita de cat de saritori au fost si telefoane am primit, nu prea am apelat la ei ca e mama aici.
Multumesc de sfat,sigur iau calmante,le-am mai rarit, ieri plasticiana era happy cu operatia, ca macar gym a ajutat-o la ceva,la muschi.
Lili-ma bucur ca ai rezolvat cu scoala, va fi bine si cu invatatoarea sunt sigura si cu uniforma e cel mai bine,la noi nu e inca, e ca la AnaMaria totul, mai putin ca Emma invata in franceza totul,nu au inceput inca 100% dar e ok pt primele 2 saptamini.
Noi avem profesor de desen si fii-mea e happy sa vedem dc o si tine.
Mira-lasa si tu acuma detaliile,legate de cat e de curat,eu m-as bucura ca ai mei sa se descurce asa, din pacate cu A e inca greu
Gio- bafta cu analizele piticului,eu zic ca te stresezi degeaba cu gradi lui ca va fi bine.
Va pup,merg sa citesc ceva,cat mai pot

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

fetele!
eu tot pe la ore dintr-astea apuc sa scriu.
Marco si-a cunoscut invatatoarea, clasa arata frumos...acum sa vedem daca bancile sun pt noi sau imprumutate si trebuie sa cumparam altele (se cam practtica asa pe la noi).
Maine avem la gradi sedinta, si nu am cu cine lasa copiii. asa ca ii iau cu mine, alta solutie nu vad. pe viitor voi cauta pe cineva, sa pot apela in cazuri dintr-astea de urgenta.

Denisa doamne ajuta! ia calmane, nu sta cu durerea, ca nu e bine.
ma bucur ca ne-ai dat vesti despre Dia si Tudor, of pe ce plans m-am pus acum cand am citit. tare greu trebuie sa-i fie Dienutzei, draga mea.
Ana ma bucur ca a fost ok prima zi de scoala. poate e mai bine asa, fara atata tam-tam ca la noi.
vezi de ttine, sper sa gasesti pe cineva sa sea cu Clara sa-i rezolvi interventia.
Lili super ca ai vizittat fabrica Danone. vazusem si eu tarziu Pm-ul pe bebeianfeb.
si zi acum: se fac din lapte sau numai prafuri sunt pe acolo?
ai mei numai danone vor si tare nu-mi place marca asta.
lasa mai baiatul sa se joace. el e cls 0 oricum, ce sa mai zic de Marco care e cls 1 si numai joaca are in cap.
Danast ma bucur ca ai scris. poate intri mai des. ai 2 baieti minunati. si eu ttot prin intermediul Monicai ti-am vazu pozele, si parca la Deea in drops mai erau.
Mira ai copii mari, lasa mai mizeria....si la mine fac dezastru, ce sa mai zic....bine ca se descurca si nu mor de foame, nu?

merg si eu la nani, va.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara, fete.
Azi se implineste o luna de cand Moni nu mai este aici cu noi...
Ca si voua, imi este tare greu fara ea aici si nu-mi pot retine lacrimile vazandu-i fotografia pe forum, cu zambetul acela minunat . Niciodata nu va mai fi la fel, simtiti si voi, nu-i asa?
Ma gandesc deseori la ea, mi-e foarte dor de ea.....

Ne-am echipat si noi pentru scoala, clasa zero, parca Mira ma intreba, scuze, dar nu mai stiu.
Azi i-am cumparat un ghiozdan care seamana tare bine cu cele Herlitz (despre care eu habar nu aveam, oricum...) si care a costat doar 21 lei, si are si un penar echipat, asortat, fireste. Ghiozdanul este pentru la anul, anul asta nu va avea mare nevoie, avem cu ce sa mergem.
La scoala e bine, cred, din pacate Razvan este intro clasa cu 30 de copii, cea mai populata, de altfel. Noi am avut posibilitatea sa optam pt. invatator barbat, se pare ca si altii au gandit ca noi. Este un domn tanar, peste 30 de ani, si directoarea a vorbit foarte frumos despre el.
Am mari emotii!!!

Sa faceti poze frumoase luni dimineata, sa nu uitati, sa pastram amintiri copilasilor nostri scolari.
Mai intru, sper, deocamdata viata mea nu merge deloc bine si nici sperante nu prea vad.

Va imbratisez pe toate, DENISA pupici speciali pt. tine si ia calmante, ca doar nu-ti ridica nimeni statuie.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'

Mda...si eu m-am gandit inca de dimineata ca astazi se implineste o luna decand MONI nu mai este cu noi... da' m-am gandit sa nu mai pun sare pe rani ca si-asa sangereaza... Chiar nu este zi sa nu ma gandesc la ea.Offf! Mai mult nu mai aprofundez...

CRISS ce bine ca ai scris . Ma bucur pt voi ca a nimerit Razvan asa cum iti doreai la "domnu' Trandafir".
Culmea in ultima vreme am tot intalnit copilasi care aveau invatator. Sa fie intr-un ceas bun si la voi . Multi... tare multi copilasi la voi .
Pomana curata cu ghiozdanul ala al vostru.

Noi suntem la doamna care ne-a fost recomandata de fosta mea colega de liceu . Asa ca pot spune ca am avut "pile" cand s-au impartit copii pe la clase. Este o doamna care am inteles ca a mai lucrat ca invatatoare in scoala aceasta la un moment dat...si ca este OK. Are undeva in jur de 40 ani. Sunt 22 de copii in clasa din care doar 8 baieti. Eu sper sa fie bine asa. Toata lumea se plange ca sunt multi copii in clase. Si la Maria lu' verisoara-mea sunt 32 de copii in clasa ea merge acum la clasa I-a ca are 7 ani si 7 luni.Da' nu-i bai ca Maria nu-i prea entuziasmata de scoala... stie ca o asteapta lectii. In schimb Nicolas abia asteapta sa mearga la scoala. Bine ca nu m-a mai trombonit la creieri cu clasa I-a. Clar va fi cel mai mare din clasa..si la varsta si la inaltime..da' nu-i bai..ca la "creieri"..tot cu gandul la joaca este.

ANA - mie sincer mi se pare foarte corect cum au procedat la voi ca nu au lasat parintii sa intre in clasa. Pai nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie luni la noi... .
Da, Nicolas va fi si el tot la clasa O...pregatitoare. Nici noi nu stim cum va fi da' nadajduim ca va fi mai bine pt copii nostri acomodandu-i oarecum cu "regulile" de scoala iar in clasa I-a vor da randament mai bun decat generatiile anterioare.

Din punct de vedere al uniformei mie mi se pare de bun simt ce au cerut. Bine ca il pot imbraca in blugi...ca nu suport pantalonii aia de la costumele de copii. Iar in rest...ca au doar bluze albe ci nu cu BenTen,Spider cu care sa se faleasca unul la altul... eu ma bucur. Si mi se pare ca se vede mai "ingrijit" asa decat ca sorcovele.

Nici eu nu am luat ghiozdan. Am un rucsac solid si bine intarit in care ii pun cutia cu mancare si apa..si penarul. Penarul este acelasi pe care l-a avut la gradi anu' trecut doar ca i-am reimprospatat cariocile, creioanele, stiloul. Practic asta va contine ghiozdanelul pentru prima zi.

GIO - a fost OK la DANONE... n-am vazut bre nici un praf... nici de mizerie , nici de lapte. Totul era sigilat...containerele cu lapte... drumul iaurtului . Am vazut si depozitul in care aveau produsele pt ambalaje..cartoanele pt cutiile de lapte/iaurt...da' nici urma de prafuri. Au spus ca aduc laptele de la ferme pe care le-au cautat dupa niste criterii f riguroase (amplasare,poluare,) ca fac teste laptelui sa nu contina antibiotice (mai mult decat prevad normele impuse )
Danonino si alte produse de copii nu se fac la noi...ci in Polonia. Ce-am vazut la noi pe linia de productie cand am fost in vizita era iaurtul Casa buna cu caise, Lapte Casa Buna, Sana si Smantana la galetusa. In rest am mai vazut niste containere sigilate in care cica era gemul care se pune in iaurturile cu fructe .

DENISA - cum te mai simti?

Daniela, Cris, Gio... bafta la scoala luni! Sa va luati servetele ca sigur vom adapa soriceii pe-acolo. Atentie la machiaj... bagati unul mai natural sa nu ni se scurga rimelu' pana in chiloti

Hai v-am pupat!


LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput