Pensiune in Neamt

Pensiune in Neamt | Autor: puisorul

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!

Anul acesta vrem sa petrecem 2-3 zile din concediu in zona Piatra Neamt- Tg. Neamt si sa vizitam manastirile din zona. Datorita caniculei care vad ca nu ne mai lasa in pace am vrea o pensiune cu piscina daca se poate.

Ne recomandati o locatie frumoasa si curata in zona?

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Eu am pus ochii de anul trecut pe asta: http://www.melania-neamt.info/ Nu stiu cum este ca nu am fost inca, insa dupa site pare fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deennyy spune:

noi am stat luna trecuta la piatra neamt. http://www.pensiune-lido.com/
doua minusuri: este pozitionat langa gara si din cand in cand te mai bazaie cate un tren si trebuie sa le spui la receptie cand sa vina sa ia gunoiul, mature, schimbe...
in rest numai de bine. foarte curat, mobila noua, baia impecabila, personalul extrem de amabil si de prietenos, preturi ok... eu am fost cu fiica-mea de cateva luni si m-au ajutat inclusiv sa duc caruciorul la camera. daca mai merg la piatra, tot acolo voi sta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ne-am intors din concediu :(

In Tg. Neamt am stat la pensiunea Carol care este absolut superba . Camere mari, curate, dotate cu tot ce trebuie si curtea superba. Mai mare dragul sa stai seara pe terasa. Au si un foisor mare si incapator, loc de joaca foarte frumos amenajat, casuta de lemn pt copii, nota 10 pt cazare. Restaurantul e cam scump dar noi am mancat la ei doar micul dejun si o cina.

Si am mai stat doua nopti la pensiunea Vanatorul din Durau. Foarte ok si asta, cu piscina si sauna, loc de joaca pt copii, fazani si caprioare intr-un tarc, curatenie exemplara, camere frumoase, mic dejun destul de bogat si diversificat. Pretul a fost piparat dar nu le poti avea pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

ar mai fi http://www.delmadi.ro/pensiunea-teo.html unde aveti unde va plimba si ce vedea si in Tg Neamt - mai ales pentru mamici:
http://spa.cazaretarguneamt.ro/Demo-Category/aristocratis-spa-in-targu-neamt.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Aduc la actualitate subiectul intrebandu-va daca mai aveti si alte recomandari pentru zona.
Ne-am gandit si noi la sarbatori in zona Neamtului, sa ne bucuram si de manastiri ca si de traditii si cautam o pensiune ceva mai ... lipicioasa de sufletul nostru. Mi-e si greu sa zic ce-mi doresc, ca vad ca neuronul e obosit azi, dar parca imi doresc o pensiune unde sa ma simt ca de-a casei nu ca la hotel. Ati gasit asa ceva?
Ca eu am gasit una, dar e la Sibiu, si nu acolo merem.

viperisme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si noi am fost la Casa Karol in vara, a fost absolut super. acolo ne-am simtit de-ai casei. la fel ca si in Vatra Moldovitei.

Roxana

Mergi la inceput