Actiunea "Suspendation"

Raspunsuri - Pagina 83

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu
Mdah, ce sa zic, au fost penalizati la locale...


Localele au fost inainte de magaria asta am votat si eu cu USL la locale, dar pentru ca pur si simplu mi s-a parut cel mai ok candidat, nu din motive de partid sau de Base.
Pe de alta parte, daca nu faceau "miscarea" asta, i-as fi votat in toamna. Acum m-au luminat... dar cu ce pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
Unii sunt numiti colonei fara sa fi facut armata, cum sa-ti bati joc de o institutie atat de importanta a tarii?


Ah, te referi la www.evz.ro/detalii/stiri/victor-ponta-si-crin-antonescu-au-fost-si-ei-avansati-in-rezerva-la-grad-de-ofiter-989238.html" target="_blank">situatii de genul acesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Citat:
citat din mesajul lui catrinik
agitatie.

La vot, cind i se incheia mandatul.

Eu cum il pot sanctiona pe penalul de Voicu?
Sau pe ceilalti 24 penali din parlament, care au dosare, unii hotariri si ei sint tot in parlament? Cum ii pot eu sanctiona pe acesti infractori, care au incalcat grav legea?

Ii pot cumva suspenda? Se fac miine alegeri anticipate din cauza lor?

Nu .. eu nu pot. Trebuie sa astept 4 ani sa-i sanctionez la vot.



Daca dispunem de procedura de suspendare, de ce sa ne martirizam si sa ma asteptam 2 ani pana sa scapam de acest personaj absolut oribil? In toate sondajele de opinie, fara exceptie, lumea confirma ca nu-l mai vrea dar el, "jucator" cum il stim, a marit perioada mandatului si a facut aproape imposibila suspendarea prin referendum... vezi draga Doamne ca nu cumva sa-i vina cuiva ideea de a schimba presedintii ca pe sosete.

Pe Voicu l-ai putut penaliza la alegerile locale care au fost de curand; daca nu ii votezi partidul, puterea lor in parlament scade semnificativ si li se iau fraiele din maini.
Chichita e ca Voicu n-a putut sa faca sa-i dispara dosarul penal precum David Coppefield zis si Traian Basescu, cel care a apasat pe pedale de i s-a evaporat plangerea penala intr-o singura zi!


Perioada mandatului la 5 ani a marit-o Nastase!!!

Si aproape oricarui parlam/presed/deputat ii scade popularitatea spre sfirsitul mandatului.
Cum ar fi sa ne apucam sa ii suspendam pe toti cind nu ne mai place de ei si cind exista majoritate in parlament?

Sa luam exemplul invers. Presupunem ( prin absurd ) ca iese Crinutul.
Si peste 1-2 ani PDL face iar majoritate cu PPDD, UDMR samd.
Si nu le mai placce de moaca lui Crin. Hop top sa-l suspendam.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

In legatura cu plagiatul lui Ponta, cred ca deranjeaza "modul" in care s-a facut public acest lucru, manaria lui Base, pai cu asta se ocupa un sef de stat, de asta sade acolo?
Cum vine treaba sa-i zica dottore si peste cateva zile sa pice bomba? Vad ca nu va indignati de metodele astea securistice josnice, pana acum n-a avut timp sa-l caute si in chiloti daca vroia? Un anonim care declanseaza un scandal convenabil lui Base si neconvenabil tarii noastre...dar vai, cand s-a gandit ultima data Basescu la tara noastra?
Udrea a plagiat si cu toate astea a condus doua ministere comasate, n-a impiedicat-o cu nimic, Kovesi la fel si cati altii/altele or mai fi!
Unii sunt numiti colonei fara sa fi facut armata, cum sa-ti bati joc de o institutie atat de importanta a tarii? Si asta a trecut aproape neobservata si necomentata de "analistii impartiali"...si peste toate troneaza Base nevinovatul. Adevarat ca metodele lui de aparare a statului de drept sunt mirobolante si plac tare mult!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues


Colonel e si Ponta!!!
Stiai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Parca e un vis urit. Din care nu ne mai trezim odata.
In fiecare dimineata ma trezesc si vad ce vraji a mai facut Ponta.
Sau mai aud o grozavie.
Acum e circul cu CSM-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ei au facut armata, remember? Dupa un timp te avanseaza, exista o procedura in acest sens in functie de nivelul de studii terminat. Ponta a absolvit si Colegiul National de Aparare, dar Turcescu ce a absolvit, Colegiul de pupat dosuri? Nici macar n-a facut armata, s-a fofilat ca un las.
http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/avansarile-secrete-ale-ministrului-oprea-268310.html
Citeste despre procedura de avansare, astia au fost numiti colonei, generali, hahaha....suntem o natie de coma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Nu, nu stiam, stiam ca e capitan. Daca ai informatii noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Basescu va plati cu varf si indesat dupa terminarea mandatului sau pt. ca din acel moment VA IESI DIN VIATA POLITICA DEFINITIV!
Pt. NOI ESTE F. IMPORTANT SA NU IASA ACUM!
DACA LA REFERENDUM BASESCU DECADE DIN FUNCTIE LA VOTURI, vom alege in continuare o persoana care nu este potrivita sa ne fie presedinte, nu o numesc pt. ca nu este un singur candidat si consider ca nu este potrivita pt. ca ar deveni Presedintele acestei tari intr-un mod fortat si nelegal!


Iesirea din viata politica e o pedeapsa..? Ma tem ca nu. Pentru el ar trebui sa urmeze niste procese penale si-apoi ar trebui sa devina coleg cu Nastase.
Pentru mine este foarte important ca el sa plece ACUM de la conducerea tarii. Este vital.
N-ai de unde sa stii ce persoana va fi aleasa de catre electorat la urmatoarele prezidentiale. Daca era dupa mine, Basescu n-ar fi existat deloc pe lista presedintilor Romaniei, dar, vezi tu, eu fiind atunci in minoritate, a trebuit sa ma supun majoritatii. Asa cum vei face si tu, in eventualitatea ca Basescu e demis si se vor organiza noi alegeri.

Ca sa intelegi prin analogie, imagineaza-ti ca ai un vecin de cosmar. Dar unul rau de tot care-ti da la glezne in mod sistematic. Si vecinul ala mai e si sef de scara, de poate decide mersul treburilor. Mandatul lui e fix de 5 ani insa rabdarea ta a ajuns la limita dupa 3 ani pentru ca jignirile, mistocariile si fraudele nu contenesc. Ce (te) faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Ei au facut armata, remember? Dupa un timp te avanseaza, exista o procedura in acest sens in functie de nivelul de studii terminat. Ponta a absolvit si Colegiul National de Aparare,


Ah, si www.crinantonescu.ro/articole/46/Biografia-unui-viitor-presedinte.html" target="_blank">Antonescu la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Ne "paruim" pe forum, aia pro cu aia contra, ne certam la toate posturile de televiziune, iesim in strada tot pro sau contra, ne zbatem sa dovedim ca noi avem mai multa dreoptate ca voi, iar in tot acest timp Romania e din ce in ce mai prost privita de cei din afara.

Putinele fonduri UE folosite, vor disparea cat de curand, putinii investitori care isi doreau sa mai vina aici deja incep sa fuga, speriati de lipsa unor legi care sa le ofere protectie, in curand vom ajunge o tara izolata, dar fericita ca a scapat de dictatorul de Basescu.

Va fi liniste si pace, ca lolek si bolek nu se vor mai certa care sa mearga la bruxelles, pentru ca oricum nu va mai fi nimeni invitat, televiziunile lu voiculescu ne vor prezenta stiri despre gaina care a nascut pui vi sau orice alte aberatii non-politice si non-economice, justitia va intra in linie moarta, nu se va mai auzi nimic decat poate de vreo condamnare pdl-ista, etc., etc.

Somn usor, Romania!

Mergi la inceput