Actiunea "Suspendation"

Raspunsuri - Pagina 78

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Asta se intampla pentru ca le permitem, pentru ca oamenii privesc pasivi ce se intampla.
In piata victoriei acum sunt in jur de 100-150 de persoane! Doar pe atatia ii doare ce se intampla in tara!! Restul posteaza pe forumururi, se scandalizeaza, dar raman comozi in fata televizorului sau calculatorului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

La mine in familie, rudele pensionare sunt f. pornite pe Basescu!Am ramas socata de vehementa cu care il combateau pt. ca ...le-a micsorat pensiile.
Sunt curioasa acum cand cursul a luat-o razna si le-or venii facturile adaptate ce vor mai zice!
Nu avem educatie politica si idiotii astia profita pe toate caile!
Cum sa le explici unor batrani care au trait mai mult in comunism, cum este cu democratia si parghiile pe care trebuie sa le folosim in mentinerea ei?
Pt. cum au fost dresati in comunism este evident imposibil!
Basca furaciunile cu care PSD poate jongla cum "vrea" muschii lor, ca sunt la putere,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui catrinik
Eu chiar intreb serios: astia nu pot fi arestati???? cum pot fi opriti????


Ba da, exista doua solutii de a fi opriti:

1. Iese tot alegatorul la vot si voteaza IMPOTRIVA - indiferent daca sunt sau nu de acord cu Basescu, trebuie votat impotriva metodelor antidemocratice prin care acestia doresc sa il dea afara pe Basescu. Daca nu se va intampla asta, daca cetatenii NU vor iesi la vot sau vor vota PENTRU, atunci pe termen lung o sa va confruntati cu ilegalitati si mai mare care au in spate un precedent reusit, chiar daca cu ceva agitatie.

2. Forurile internationale nu vor recunoaste noua structura pe considerentul ca sunt ilegale si s-au incalcat principiile democratiei.

Cea mai simpla ar fi prima varianta - din pacate in perioada concediilor, cu scarba acumulata in 20 de ani si cu cei furiosi pe Basescu, nu cred ca o sa aiba sanse de reusita.

A doua este iar posibila dar mai putin probabila - nu cred ca Romania este o tara atat de importanta incat cineva din afara sa asculte cu atentie si sa-si asume responsabilitatea respingerii unei structuri impuse cu fortza.

My 2 cents - astia o sa-si atinga scopul si se deschid portzi spre abuzuri si mai mari si mai pe fatza ... si sa nu credeti ca nu vor aparea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Mickyyy, pe tine nici un raspuns nu te va multumi pentru ca tu (si-acum am sa folosesc o expresie draga musulmanilor, no offence, dar se potriveste contextului) nu ai inima deschisa pentru adevar. Sau, ma rog, daca nu vrei sa-l numim "adevar", atunci sa-i spunem "cealalta versiune a povestii".

Daca Basescu e intr-atat de influent incat plangerile penale impotriva sa se evaporeaza precum roua dimineata, atunci da, are tendinte dictatoriale.
Daca protejatele sale Kovesi si Ridzi inca zburda libere pe ogor in contextul in care ambele au tinichele cu iz penal atarnate de coada, atunci da, Basescu e discretionar.
Daca serviciile secrete (cate la numar nici nu se mai stie, Romania e mai "utilata" decat SUA din acest punct de vedere) sunt folosite de presedinte pentru a-i ameninta,incolti si haitui pe adversarii sai, se cheama ca presedintele face abuz de functia sa. Justitia e in aceeasi oala.
Daca presedinte fiind, Basescu n-a facut nici un efort pentru a-si demonstra onestitatea, ordonand anchetarea la sange a votului parizian, inseamna ca a fost ales prin frauda.

Nu-ti poate aduce nimeni argumentele pe care le vrei, si anume ca a trimis oameni la "Canal", a interzis presa (nu a interzis-o dar a opinat clar ca libertatea presei este un atac la siguranta statului!!) si a rationalizat mancarea (n-a facut-o la modul direct, insa amicul lui Boc a avut grija ca romanul s-o duca din ce in ce mai prost).
Nu, Romania nu este Coreea de Nord. Insa asta nu inseamna ca ceea ce s-a petecut in cei 8 ani de basism a fost corect, etic si democratic. Iar presedintele are partea sa de vina. O bucata zdravana in opinia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Toti cei care il dispretuiti pe Basescu ...eu cred ca va scapa nunatza acestui vot. Nu va trebui sa votati impotriva jigodiei de Basescu, va trebui sa votati pentru respectarea legala a principiilor democratice.
Pe dispretul vostru impotriva lui Basescu se bazeaza nemernicii astia dar realiatea este ca un vot impotriva lui inseamna de fapt validarea mentalitatii "toti comit ilegalitati, este insa scuzabil daca nu suntem primii".

In conditiile astea, sa nu mai cereti vreodata cinste, fairplay si coloana vertebrala in Romania, pentru ca, pe fatza, ati votat impotriva lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Toti cei care il dispretuiti pe Basescu ...eu cred ca va scapa nunatza acestui vot.
Nu va trebui sa votati impotriva jigodiei de Basescu, va trebui sa votati pentru respectarea legala a principiilor democratice.

In 2004 stiam ca Basescu este jigodie, dar l-am votat sa se lupte impotriva "sistemului ticalosit", din ura pe care o afisa, nu ca ar fi fost un democrat. In 2009 nu mai aveam nici un motiv sa-l votez, pentru ca am vazut ca s-a aliat cu "sistemul", si incearaca sa ia "sistemul" sub control.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Trebuie sa vedeti asta ... e de risu-plinsu ...
Pt cine se mai indoieste de manipularea Antenelor:

http://img543.imageshack.us/img543/1758/antenam.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Wow! Cat de gros pot avea unii obrazul!
Lejer, cu zambetul a la bunicuta, dl. cp pardon pm, ne-a comunicat ca nu se ingrijoreaza de diferendumul cu cvorumul care valideaza Referendumul pt. ca Parlamentul va stabilii procedura.
Ca parca nu stie tot poporul ce va stabili Parlamentul lu' peste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

De cind si pina cind Parlamentul are puterea absoluta in stat???
De unde si pina unde nu mai poate fi controlat, de ce nu mai exista raportul puterilor in stat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catrinik

Trebuie sa vedeti asta ... e de risu-plinsu ...
Pt cine se mai indoieste de manipularea Antenelor:

http://img543.imageshack.us/img543/1758/antenam.png




Din punctul meu de vedere, ambele televiziuni manipuleaza in egala masura. Nu vad ce te oripileaza la una si ti se pare drept la cealalta. Amdoua au titluri la fel de tendentioase.
Dar, asa cum cel ce se uita la Antena3 vrea sa creada ce scrie acolo, asa si tu vrei sa crezi ce scrie dincolo.



Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput