Toate forumurile Sarcina de la A la Z  Buburuze de mart-apr 2013

buburuze de primavara(mart-apr2013)!!!

Pagina precedenta | Pagina urmatoare

Autor Subiectul precedent Subiect 
Pag. din 20

emilia.m



2547 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite emilia.m un Mesaj Privat
Buna fetelor. Ma primiti si pe mine printre voi ca mi-am facut curaj in sfarsit sa scriu sa va dau binete.
Sa va povestesc despre mine...
Am Sindromul Ovarelor Polichistice, Tiroida Autoimuna Hashimoto si sotul avea teratozoospermie dar in 2 luni a ajuns la normospermie dupa tratament cu Vitamax, L-Carnitina, L-Arginina, Cetebe cu Zinc, Macca, Polen, Napraznic, Fructoza, Q10.
Eu nu ovulam asa ca a trebuit sa fac stimulare ovariana cu Closty. Am facut si histeroscopie si laparoscopie (drilling ovarian, desfundare trompe, indepartare aderente) si in luna urmatoare drilling-ului am ramas insarcinata. Acum sunt in 5 saptamani si am avut pana azi mari emotii cu beta hcg care a fost pe 31 iulie 83.8, pe 2 august 123.7 (adica crestere de doar 50%) suspiciune de extrauterina, griji legate de oprirea din dezvoltare, mii de emotii si stress, alergat la sfatul unei fete minunate de pe forum la dr Uscatescu, recoltat analize, inceput tratament cu Aspenter si Medyn pentru ca in final sa am astazi dupa 4 zile de la ultima beta o valoare de 635.9. Vineri merg la eco si sper sa aud si batai de inimioara desi DPO a fost 17 iulie si s-ar putea sa fie prea devreme.
DPN calculata cu calculatorul de pe forum mi-a prezis 9 Aprilie 2013.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Editat de - emilia.m on 06/08/2012 19:41:02
Mergi la inceput

aruam



581 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite aruam un Mesaj Privat
Emilia bine ai venit!
iti spun si aici sa ai o sarcina usoara ,fara probleme si un bebe sanatos.
Ce mutatii ai ?
Ti-a recomandat si clexane?
Bafta multa vineri la eco.


PCOS , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi,
FIV1 la Giulesti nereusit
insarcinata natural in a 2-a luna dupa FIV
9+
Multumesc Doamne
Mergi la inceput
Mihaelafalt
Mihaelafalt



3076 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiMihaelafalt Adauga semn de carte la raspuns Trimite Mihaelafalt un Mesaj Privat
Buna burticutelor.
Emilia iti spun sarcina usoara si bebe sanatos si imi pare foarte bine ca suntem la aceeasi odisee, dar vezi inca trebuie sa tarai picioarele sa mai luam niste fete dragi de la aspirante.
Eu azi noapte am visat cartofi prajiti si dimineata mi-am facut dar nu aveau gustul celor din vis.
Voi m-ai puteti de caldura, eu am iesit un pic in oras acum sa rezolv niste treburi cu sticla de apa dupa mine si deja nu mai pot de cald, in casa simt cum curge apa de pe mine.
Imi e dor de un gratar dar pe caldurile astea unde sa iesi.




Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Mergi la inceput

Katy82



3148 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite Katy82 un Mesaj Privat
Emilia bine ai venit! sarcina usoara si la termen!

10+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
Mergi la inceput
jaguar
jaguar



630 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite jaguar un Mesaj Privat
neata burticute
Emilia , bine ai venit si sa ai o sarcina usoara!
Bafta la eco. De ce iei Aspenter?ai ceva mutatii, sau doar preventiv?
Ai fost o norocoasa ca ai ramas asa repede dupa laparo, eu nici dupa 2 ani nu am reusit...in fine eu am probleme tubare de cel putin 10-12 ani.si ca bonus si ovare poli

Mihaela vai ce spui tu acolo de atata mancare,, odata si mie imi era pofta de asa ceva,,acum cred ca doar eu sunt paranoia si nu pot manca decat fructe si legume. Ieri am mancat doar pepene.
Azi e mai bine parca, am reusit sa papam paine prajita cu unt si feliute de rosii cu branza de capra

Ioana ce mai faci?

Apropo, daca se ia Aspenter fara depistarea mutatiilor, dar cu antecedente in familie, ce se poate intampla?


10+
Am primit o minune! Multumim Doamne!

Editat de - jaguar on 07/08/2012 12:53:36
Mergi la inceput

rosanne



421 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luirosanne Adauga semn de carte la raspuns Trimite rosanne un Mesaj Privat
Bun venit noilor burtici!

Puteti sa-mi trimiteti si mie parola, daca sunt prin zona si am timp. Eu am deschis odiseea in care s-a nascut Diana, asa ca ma pricep la editat.

Roxy, mamica fericita de Diana (20.04.10) si cu buburuza 4+


Mergi la inceput
Mihaelafalt
Mihaelafalt



3076 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiMihaelafalt Adauga semn de carte la raspuns Trimite Mihaelafalt un Mesaj Privat
Jaguar eu stiu ca aspenterul nu face rau, stiu multe persoane care au luat preventiv fara sa faca mutatiile si le-a ajutat, unele au ramas insarcinate pentru ca nu puteau, altele au dus sarcina cu bine pana la capat.
Daca esti din Bucuresti si poti ajunge la Fundeni mergi si fa analizele de coagulare de acolo gratuit si doamna doctor te sfatuieste si ce tratament sa iei.
Am prins un somnic de vreo ora si e atat de bine numai ca acum ma incearca o foame de ma roade stomacul si nu stiu ce sa mananc.




Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Mergi la inceput
Mihaelafalt
Mihaelafalt



3076 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiMihaelafalt Adauga semn de carte la raspuns Trimite Mihaelafalt un Mesaj Privat
Jaguar acum m-am uitat si am vazut ca stai in Belgia.
Eu am niste emotii ca am facut cu o zi inainte sa aflu ca sunt insarcinata, papa nicolau, secretii si azi m-a sunat de la cabinet ca ceva nu e in regula pe acolo si am o reteta,
Astept sa ma sune sa imi spuna si o data pentru ecograf cat mai devreme sa pot vorbi si cu doctorita, daca nu este loc la cabinet ma duc vineri la spital sa imi vad minunea si sa ii aud inimioara, ca asa am hotarat la 10 zile dupa ultimul control.




Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Mergi la inceput

emilia.m



2547 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite emilia.m un Mesaj Privat
Multumesc de primire fetelor. Analizele de mutatii nu le-am facut dar mama a pierdut mai multe sarcini si cum am avut emotii cu beta am fugit la dr Uscatescu care mi-a facut analizele simple de trombofilie si mi-a zis sa iau 1 Aspenter pe zi si sa fac analizele de mutatii in Septembrie-Octombrie (costa ceva deci sa vad cum fac sa le fac).
Rezultatele de la analizele dr Uscatescu sunt:

Fibrinogen 372 (200-400)
APTT 25,5 (26-36)
PT INR 0.93 (0.7-1.2)
LA R 1.07 (0.8-1.2)
LA2 37.6 (30-38)
AP 115% (70-130)
LA (APS) negativ 1.07 N=<1.2
Proteina C 105% (70-130)
Proteina S 60% (60-140)
Antitrombina III 107% (80-120)
Proteina C total 0.62 cut off 0.8

Deci banuiesc ca daca exista antecedente in familie tratamentul cu Aspenter in sarcina nu face decat bine. Doar ca stiu ca nu se ia in combinatie cu Clexane (eu nu fac Clexane) pentru ca da sangerari.


Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Mergi la inceput
Mihaelafalt
Mihaelafalt



3076 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiMihaelafalt Adauga semn de carte la raspuns Trimite Mihaelafalt un Mesaj Privat
Emilia merg amandoua aspenter + clexane dar in momentul in care da sangerari se opreste aspenterul.
Eu acum fac si clexane si aspenter iau.
Ma gandesc ca dupa ce fac eco si am poza cu confirmarea batailor cardiace sa fac si eu un drum pana la Bucuresti sa imi fac analizele care le-ai facut tu si sa stau de vorba cu doamna doctor, macar odata acum la inceput de sarcina.




Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Mergi la inceput
Pag. din 20 Subiectul precedent Subiect   
Pagina precedenta | Pagina urmatoare

 Subiect inchis
Mergi la:
Forum DC © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
(c)




DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com