Mami,de ce mor oamenii...?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaiTexas spune:

http://www.youtube.com/watch?v=xi9kuDSD2MM

Daca copilul intelege mesajul cantecului de la minutul 3:00 va intelege mai usor si despre realitatea mortii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

E destul de greu... Eu nu am avut curaj sa le spun celor mici ca ne-a murit un catel... cand m-a intrebat unde este catelul le-am spus ca l-am dat pentru ca lor le era frica de el si musca.. Consider ca este un subiect destul de delicat... Stiu ca trebuie sa le pregatesc, sa le vorbesc despre acest lucru, dar ceva in mine refuza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Si noua ne-a murit cainele cand copilul avea 3 ani si jumatate. N-am avut curajul sa am discutia despre moarte si i-am spus ca a plecat la casa de catei, la mama lui. Oricum, eu nu sunt pregatita de discutia asta pentru ca eu am propriile angoase legate de subiect.
Va fi greu sa-l conving sa fie linistit cand nici eu nu sunt linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zer spune:

Oamenii mor pentru ca corpul uman e o masinarie care īn timp se degradeaza, e fragila, si se poate strica iremediabil. Atunci corpul nu mai poate functiona si asta īnseamna ca ceva moare.

Unde merg mortii dupa ce mor?
Daca te uiti la māna ta, toti atomii, niste lucruri foarte mici, care ne compun pe noi toti, vin din moartea a mai multor stele. Nu una ci foarte multe, de-a lungul a miliarde de ani. Cānd vom muri, vom fi nemuritori prin acesti atomi care, atunci cānd Soarele va muri si el, vor fi īmprastiati īn tot Universul, unii dintre ei ajungānd, poate, īn alte fiinte de pe alte planete si alte galaxii.

Mergi la inceput