Colectia de toamna-iarna 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02


Xandra ma bucur ca te-am facut sa revii. Cum mai esti, s-a ma redresat problema de care ziceai la Femina intim?


da, s-a mai redresat, multumesc de intrebare, s-a tras mult, dar tot mai am pana voi fi ca inainte. pana una-alta bag zumba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ola la cafea fara cofeina

Vineri m-a externat dr din spital deci sunt acasa...

Mi-a spus ca este f cald, se inmultesc infectiile si ar fi mai bine sa stau acasa...

Ce bine imi pare pt ca reusesc si eu sa imi fac bagajul de spital.
Am 36 +3 zile iar targhetul meu este 12 iulie ca sa nasc cu dr meu.

xandra nu-i frumos sa spionezi..La ce scoala il dai pe flacau?

Ref la op. de polipi, am fost la 2 medici, ambii aceeasi parere.Ii vom duce la Budimex la dr Rizescu care este si sef de sectie ORL acolo.A sforaie de ceva luni iar V acuza dureri de cap, l-am cautat sistematic si parerea dr ORL este ca datorita polipilor nu se oxigeneaza bine.In fine,sper sa nu fie degeaba.Ai mei oricum nu au facut otite niciodata, raceli obisnuite, antibotic nici nu mai stiu daca au luat anul acesta si multumim lui Dumnezeu au o stare se sanatate buna pana acum.

Am pregatit si dorm. nostru pt bambina.Acolo va fi cartierul general pt ea, ramane sufra pestru restul lumii...iar baietii vor avea dormitorul lor ca si pana acum
Inca nu am hot numele, am zis sa o vad intai si pe urma ma decid.

Meems Mexic, wow!Noi poate tragem o tura pe la munte prn august, sa vdm ce ni se arata.Plus una mica pe la mare, de-abia astept...

Lavi nu stiu exact ce avea dar a stat ceva pe acolo ...


Cum ne pregatim de scoala???Voi ce faceti? Pe mine ma dispera ghiozdanul,biroul si scaunul pentru scolar!!Voi cum abordati problema???

Pup restul colectiei!!

Ile , mami de V si A ,



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Ile cand vad ca ultimul mesaj e de la tine am niste emotii pana deschid si citesc.....
Sa dea Domnul sa te tii de planul cu 12 iulie.
Eu sunt o persoana f influentabila, tot incerc sa corectez dar nu reusesc, asa ca biroul va fi de la Ikea de 250 lei, asa m-a invatat Anda, as avea nevoie si de un designer de interior, ptr amenajare camera copil.Nu imi amintesc unde vazusem eu unele dragute si pictate pe pereti.... am aruncat undita , poate se plictiseste cineva vara asta si imi amenajeaza si mie camera lui David.
Ghiozdanul, dupa reteta lui Lavi...astept sa se duca la cumparaturi si o sa ne spuna unde erau si de baietei.

Mirela plagiatoarea/furacioasa de idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilenutza

Ola la cafea fara cofeina

xandra nu-i frumos sa spionezi..La ce scoala il dai pe flacau?




ile, am vrut la 197 unde l-ai inscris tu pe victor (na ca am spionat si avizierul scolii) dar era complicat, asa ca ne-am inscris la 198 de pe apusului, scoala de care apartinem.

daca nu ne mai "auzim", nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Miri ai fost simpatica cu ghiozdanul. Colo prin august sevor gasi. Eu sunt f incantata de ghiozdanul Silviei luat acum 2ani din kaufland, e drept ca a si fost vreo 200 si ceva de lei dar dupa 2 ani arata impecabil, s-a tinut mai bine decat Herliz-ul din primii 2 ani. V-am mai scris recomandarile mele privind ghiozdanul: sa fie cu spatele rigid plus bineinteles parte moale la contactul cu spatele, sa NU fie troller si sa aiba inauntru un separator ca sa ii tina cartile cat mai aproape de spate. Daca are si benzi reflectorizante pe el cu atat mai bine.

Penarul sa nu fie urias. Mereu tineti cont de greutate!

Stilourile - 2-3 din start pt ca sunt proaste, se strica repede. Indiferent de marca si pret. Bineinteles nu am incercat din cele de adulti, de lux, ci din cele normale de copii.

Carti, caiete, luati in primazi de scoala dupa ce va da invatatoarea necesarul. Manualele, culegerile si caietele tip de obicei se comanda de la scoala directla editura, platiti acelasi pret ca in librarie dar barem nu mai alergati voi dupa ele. caiete obisnuite, coperti, acuarele, etc cumparati in prima zi de scoala, librariile sunt aprovizionate, nu-i pb! Decat sa cumparati dinainte ceva si apoi sa vedeti ca doamna cere altceva. Cel putin asa fac eu, dupa ce vin cu copilul de la festivitate tv pe a librarie si fac aprovizionarrea.

De imbracat - 2 treninguri si o pereche de adidasi folositi doar la sport, luate cam in august pt ca mai cresc copiii pana atunci. Treningurile in culori mai inchise, mai antijeg, se vor stropi de noroi, una alta. De pe un trening roz deschis n-am mai reusit sa scot petele nici cu slujbe.

Plus hainele conform uniformei.

Ilenuta bravo pentru externare!!!! Eu zic ca vei naste la 39 de saptamani ca mine si Miha nu de alta dar sa nu iesi din trend. Ai implinit 36, asa-i?

Eu m-am reparat de tot cu mastita, doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi, ce bine ca te-ai reparat!

Ile, parca ai alt "ton" de conversatie cand scrii de acasa, cred ca iti pica tare bine sa iei o pauza de spital Zic si eu ca Lavi: o sa nasti pe la 39 sapt.
Apropos de nume, m-am uitat aseara la interviul care l-a facut Oprah cu clanul Kardashian, si Kourtney, care asteapta sa nasca din zi in zi, spunea ca au un nume ales dar asteapta sa nasca si s-o vada pe fetita ca sa-si dea seama daca i se potriveste sau nu. Deci si voi ca si Kardashians

Roxi, tin pumnii stransi tare sa scape Lexi de varicela ca sa puteti petrece la nunta in formatie completa!
Am vazut ca m-ai sunat, dar eram la birou in prima mea zi inapoi dupa concediu si eram ingropata in munca... Ti-am raspuns pe email.

Miri, esti mare figura

Rianna aproape m-a facut sa-i cumpar ghiozdan ieri, dar am zis sa mai asteptam pana prin august. Cel care l-a folosit in clasa 0 e cam rablagit, a fost unul mai mult de fite/joaca, dar oricum nu a avut prea multe de carat in el. Sa vedem cum va fi la clasa I, i-am pus deja comanda de tot ce va avea nevoie (ne-a dat optiunea asta la sfarsitul anului scolar: ori sa comandam toate rechizitele si le vor fi livrate la clasa in prima zi de scoala, ori sa asteptam sa primim lista de la invatatoare si sa le cumparam noi. Eu am ales prima varianta).

Si nu in ultimul rand... La Multi Ani fericiti si sanatosi pentru Bea de Crissy!!! Sa-ti traiasca minunea mica si sa va bucurati de ea multi, multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

la multi ani Beatrice!!!!
Crissy, sa-ti traiasca minunea mica si sa fie sanatoasa si sa aiba o viata minunata!

Roxi, aoleu, ti-ai petrecut ziua in stil contrar urarii mele, sa mai scapi de boli, pai taba e asta?! Ma contrazici asa, pe fata?


---------------------
Eu sunt suparata ca am aflat ca mi-a murit un unchi, var cu tata, destul de tanar, 71 de ani. Pe de alta parte ma bucur ca fratele lui tata (74 de ani) cel bolnav de inima de vreo 4 ani vai si amar cu bypass infundat si cu o valva schimbata, a plecat in State sa-si viziteze fiul si pe cei 3 nepoti. Sunt f bucuroasa pentru el ca si-a dorit mult sa mai mearga in America la fiul sau si nu credea ca va mai putea pt ca se simtea tare rau in anii trecuti. Totusi a dat Dumnezeu si tratamentul (naturist autoadministrat) ca se simte mai bine si a reusit sa mearga, a ajuns cu bine si acum fiul lui il plimba prin State, e la Boston, o sa-l duca si la Los Angeles, samd El a mai fost o data in State in anii 90 si i-a placut tare mult. sotia lui nu merge pt ca nu-si suporta nora desi e nora ei de 24 de ani :D si cei 2 au 3 copii si o viata fericita impreuna, dar asta este sunt si soacre din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

hello! ce mult si consistent ati mai scris, o placere sa va citesc! mai grau cu raspunsul insa...

in primul rand: imi pare enorm de bine ca pregatirile pentru scoala se incep prin august, asa ma gandeam si eu. deocamdata ne indreptam spre vacanta!!!

Miri, la capitolul recomandari concrete de miscare, clar kinetoterapeutul are mai multa experienta, nu medicul

Ilenuta, si eu deschid cu inima cat puricele mesajele tale, ma bucur ca ati ajuns la varsta asta venerabila - hai ca a mai ramas putin de tot .

Meems, sa va fie de bine vacanta, superbe pozele, cautam mereu butonul de like prin pagina.

Lavi, ati ramas toate fetele la Alba zilele astea? Imi place ce bine ancorati sunteti voi in familie .

Maine avem serbarea Anei, poimaine a lui Cristi. Cristi stie bine poezia, eram curioasa de Anuca. Nu vrea sa mi-o spuna. Incerc eu insistent:
- dar ... e mai lunga sau mai scurta?
- e un pic lunga si-un pic scurta.
- si ... cum incepe?
- [pauza de gandire...] incepe cu "i" !
Maine absolvim grupa mica, poimaine grupa pregatitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria :) e tare dulce Anuca! Deh, raspuns de grupa mica, pesemne tu voiai comentariu literar?

nu, ne-am intors ieri in bucuresti, virgil si-a luat doar vineri liber. Mie mi-ar fi fost greu sa raman la Alba, nu ar fi avut cine sa ma ajute, aici ma ajuta Virgil seara si uneori noaptea cand nu mai pot eu, tot e ceva. In plus e casa mare, cu etaj, urci si cobori scari ca sa duci aduci obiecte de colo-colo. Aici am apartamentul meu mic si ergonomic ca sa zic asa, le stiu locul la toate, in bucararie gatesc numai eu :) si stiu toate unde-s. La soacra de ex masina de spalat e la subsol si rufele se usuca in pod, deci ai de urcat 3 nivele cu ele in brate. Si cu bebelusul e imposibil daca nu-l supravegheaza altcineva. Eu aici de multe ori strang rufele de la uscat cu Ami in brate, de intins le intind in timp ce pe ea o las in patut cu caruselul pornit si o supraveghez de pe balcon sa nu planga...

Dar mai trecem noi prin Alba vara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Multumim pt urari

Mergi la inceput