pensiunea Larisa jupiter

pensiunea Larisa jupiter | Autor: bb_yasmi

Link direct la acest mesaj

dupa multe cautari, analize de la complexuri all inclusive am ajuns la aceasta pensiune din jupiter, vila larisa http://www.romania-turistica.ro/Cazare-Jupiter/Vila-Larisa la care mi-a placut spatiul verde mare, foisorul etajat, paturile din camere sunt de 1800x2000 dar nu in ultimul rand preturile super decente....
a fost cineva aici>????
sper din suflet sa arate si in realitate ca in poze , mai ales ca mergem cu 2 copilasi dupa noi.


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

bb_yasmi,ati fost la Vila Larisa? Vrem sa mergem si noi la inceputul lui august,suntem cu 3 copilasi si nu as vrea sa avem vreo surpriza nepalcuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

cunosc statiunea jupiter cat de cat, insa de vila asta n-am auzit, probabil ca este ascunsa in zona plina de vegetatie de langa hotel delta...
preturile par ok, nu mi se pare normal sa platesti AC separat, la un hotel de 3 stele din jupiter (capitol) AC se plateste cu 10 lei/zi, la vila aceasta vad ca este 15 lei/zi.
am mari dubii legate de distanta fata de plaja mentionata pe site - 300 m - o fi asa masurata in linie dreapta, prin aer, nu pe drumul de acces.
am verificat pe google maps, asa cum banuiam, strada aldea este cam departe de plaja, iar daca nr. 6 A este in capatul dinspre camping zodiac, e foarte mult de mers pe jos. si de traversat o sosea destul de aglomerata in anumite momente ale zilei.
e bine sa stiti ca plaja in zona nu este foarte ok, nisipul e plin de scoici, in golfulete apa marii este plina de bolovani, alge si diverse mizerii, sunt doar cateva umbrele pe plaja, pe care le poti inchiria...iar pana la plaja din jupiter e ceva de mers pe jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Multumesc frumos Corina,sunt in ceata totala,anul acesta trebuie sa alegem litoralul nostru(din pacate) si cum nu am mai fost din 2003 habar nu am ce sa caut sa fie ok (conditii si pret). Sincer ma ingrozeste ideea de a merge la mare in Romania(preturi mari si conditii jalnice).Offff.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

kiki, mai bine te orientezi spre eforie sud. imi recomandase cineva briza marii sau hotel crisana. am mai citit de bine despre vila florian, tot din eforie. cauta acel site romanesc de impresii, gasesti destule informatii si poate ai noroc sa gasesti si locuri disponibile, in perioada dorita, sa se incadreze si in buget, sa ai conditii de cazare, masa si plaja macar decente daca nu grozave...
bine, acum depinde si de bugetul pe care il ai, de perioada, de cerintele minime pe care ar trebui sa le indeplineasca destinatia respectiva.
dar ca idee, dpdv plaja, cap aurora si jupiter (partial) au plaja naspa. nisip aspru plin de scoici, golfuletele au bolovani in apa, apa e murdara pentru ca nu se improspateaza, ca sa zic asa, in mod natural, sunt si gunoaie in apa, etc.
in neptun, in dreapta steagurilor apa e plina de bolovani, nu poti intra in apa fara sa te accidentezi, am fost eu acolo in acest week-end si m-am copt la umbra, erau valuri puternice si nu am putut intra in apa decat pana la genunchi, am luat apa cu galetusa de plastic si am turnat-o pe mine sa ma racoresc nitel, a fost extrem de cald.
in stanga steagurilor apa e ok, fara bolovani, nisipul e fin, intrarea in apa lina, DAAAR e o aglomeratie nene ce n-am vazut. prosop langa prosop pe plaja, om langa om in apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Mersi Corina,ma uit acum la Eforie Sud sa vad ce gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da kiki am fost la pensiunea larisa. totul este/arata exact ca si in poze. locuri nu cred ca mai gasesti pt inceputul lui august pt ca le aveau rezervate inca din iunie.. cu 3 copilasi vreti sa luati doar o camera?
distanta pana la plaja/centrul statiuni este mica doarece se merge prin poenita din spatele pensiunii. nu cred ca sunt 3 minute pana in centrul statiunii. de acolo poti merge la ce plaja doresti. noi am fost si la plaja din jupiter si la cea din neptun.

woww corina ce descriere ai facut.....plaja din jupiter este foarte ok si nu ni s a parut departe deloc. apa marii a fost foarte curata, plaja la fel si este intrare in mare si cu pietre si fara. chiar in ultima zi am descoperit un loc ideal pt copilasi, un golfulet in spatele hotelului hercule....
eu una nu sunt fan eforie sud/nord,costinesti. prefer neptun/jupiter...

si ca si impresie generala...am pornit la drum doar cu ganduri negre avand de parcurs si 800km cu 2 copii cu masina, ultima data am fost in 2007 si am fost total dezamagiti de tot... iar de atunci nu am mai fost la noi in tara. ei uite ca am avut un concediu reusit, frumos si ne-am "demontat" toate impresiile,parerile urate pe care le aveam si cu care ramasesem de ultima data. poate asa am avut noi norocul...

kiki, daca mai ai vreo intrebare, iti raspund cu mare placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

bb yasmi, eu am fost la mare in week-endul care tocmai a trecut (21-22.07).
am trecut in fiecare dimineata pe plaja care incepe din dreptul hotelului capitol si continua spre hotel hercules, in drum spre neptun (ieseam de pe plaja fix pe langa hercules, ca sa mergem pe aleea cu tarabute).
ei bine, marea a fost foarte agitata in cele doua zile (inceputul furtunii aratate zilele acestea pe canalele de stiri), drept pentru care in cele doua golfulete mentionate apa era extraordinar de imbacsita si tulbure, pentru ca valurile adusesera in golfulet tot felul de mizerii (pet-uri, pahare de plastic), erau alge din plin, incepuse sa miroasa, aparusera si musculitele specifice. de la etajul 7 al hotelului capitol se vedeau foarte clar covorul de alge din apa fiecarui golfulet, zonele cu pietre in apa, precum si mizeriile aduse pe mal de valurile marii.
iar nisipul e foarte aspru in comparatie cu cel din neptun, era cu multe resturi de scoici sparte. asta-iarna a fost o furtuna teribila in zona, care a facut ca marea sa muste din tarm pana la trotuarul care uneste jupiter cu neptun. probabil din acest motiv sunt si atat de multe pietre in apa la mal, in anumite zone, iar nisipul adus de furtuni a ramas pe tarm in unele locuri, nu a mai fost adus nisip mai fin din alta parte.
nu stiu ce-i drept cum arata plaja de la hotel capitol spre cap aurora, din cate imi amintesc eu de acum 100 de ani, si acolo sunt tot golfulete, cu ceva bolovani in apa. cel putin asa era in dreptul hotelului onix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

corina inseamna ca a fost doar norocul nostru de am avut parte de apa super curata, clara si de plaja ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

corina inseamna ca a fost doar norocul nostru de am avut parte de apa super curata, clara si de plaja ok!



si al nostru...
Eu tot nu am inteles pe unde e vila asta in Jupiter...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anka74

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

corina inseamna ca a fost doar norocul nostru de am avut parte de apa super curata, clara si de plaja ok!



si al nostru...
Eu tot nu am inteles pe unde e vila asta in Jupiter...


asa cum am vizualizat eu pe google maps : stii intersectia drumurilor dintre statiunile cap aurora si venus ? acolo apare un fel de sens giratoriu, iar strada aldea (unde este adresa pensiunii) se face in dreapta, cum ai veni din cap aurora spre venus.

Mergi la inceput